al je napravio štetu, i to veliku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Licno misljenje je da je bio samo pion i da je od starta uvaljen kao zamka za centralnon nastrojene proevropske birace i za destabilizaciju albanskog i muslimansko/bosnackog bloka.kako su ga tad kupili i sa zapada tako ga je kupio i pick@usni posle,kupili bi toga drugog svejedno.na kraju balade je samo jos jedna kurv@ koju niko nije poveo kuci.
Kakva destabilizacija manjina? Pa lik je ladno ujedinio cetnike i bosnjake ... vele da cak i kape izmedju sebe mijenjaju
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ako je tako džaba mu sav intelekt nek komotno zapali diplomu i ono njegovo ubi nas IQ86 se vjerovatno odnosi na one koji njemu nakon svega vjeruju tako da njemu taj IQ86 u pojedine savršeno paše.
Opšte je mjesto kolika je splačina Boris Bogdanović.
Ali, zamišljam koliki je izmet koji mora da se izije da bi se OVO glasalo.
Jel vrijedno uhljebljenja dat glas šljamu koji ovako pravda neposobnost partijskih drugova.
Ono što dodatno zabrinjava jeste ozbiljnost sprege u kojoj se prepliću kriminal, politika i medijske manipulacije. Da se podsjetimo: jedno ubistvo desilo se na Cetinju dan uoči izbornog dana u Podgorici, dok je istog dana jedno spriječeno u Budvi, drugo dvostruko ubistvo dan nakon predaje interpelacije. Ostaviću javnosti da prosudi da li sama koincidencija vremena i načina govori nešto više", rekao je on.
Čak je o onaj Žutocrni sa foruma čovjek za ovoga čmarnog polipa.
Tko leti, vrijedi...
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...6213/malo-brdo
Najbolje da se mi sa foruma skupimo i da im ovo platimo ... Laganooo
https://youtube.com/shorts/haF9LvjHN...tWRkFsRcN82QUv
Bas ne znas sto mislite da imamo kočnice ka EU...
Nije glup,ali nije ih ni prevesla imali su dil.
Najjače da su oni naivni.A ono dolje u post što napisa o isprepletanosti kriminala,politike i ostalog posve jasna činjenica.
Ko oće da vidi.A ta priča o partizanima,četnicima,ww2 i ostalo je samo pokriće za sav taj kriminal.
Nit je ovima do četnika nit je ovima do partizana oni su svi u dilove oko kokaina i ovih klanova njih klanovi drže na vlast.
U prevodu.
Nama narkokarteli vode državu,političari su samo karikature.Drže provjereni recept od devedesetih.
Inače,ne vjerujem ni ovima u EU pošto tamo sve to ozbiljno prolazi na tržište a Balkan im dođe ka diler a ujedno i kanta za smeće za njihove trećerazredne prehrambene proizvode i to.
Svaki bogovetni dan ide neko mesište iz Holandije.Srbiji su uzeli što su mogli,i tek što će.
Što se mene tiče ja bi najradije da ne uđemo u takav klub nakon svega,iako sam nekad vjerovala da su bastion civilizacije.No čini mi se da nema većih smradina na planeti.
Evo su se Blue malo uzbudili ovi karteli na poziciju vele mnogo goleme novce ima opozicija...
A đe vele,u cdm,pobjedu,ili vijesti?
Ahahahaha sve se ođe zna mediji su suvišni što veli jedan moj drug koji je bio po pesu inspektor za narkotike mene sklonili da pratim lokalnog lika koji puši joint a oni valjaju tone.
Imaju rute,dojave,po kafića imaju mupovce o carinicima da ne govorim.
Jel ovaj mali stvarno popalio akademsku zajednicu. Kakav car!
https://www.vijesti.me/amp/775918/de...jama-i-razvoju
I jos:
https://www.vijesti.me/tv/emisije/77...kera/komentari
Tko leti, vrijedi...
Iz NATO-a treba da izađemo pošto podržavaju genocide na bliski istok.I naše momke će da šalju u bijeli svijet da ubijaju Ruse.
A to kako ćemo bez NATO-s da se štitimo to ćemo među sebe da vidimo.
Treba onom govnetu od Trampa davat 5% budžeta.How Yes No.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
U prevodu.
Ako Evropa neće da izađe iz saveza sa USA koja se bukvalno usrala na sve međunarodne ugovore i neće da formira sopstvenu vojsku da ta ***** takva koja joj se seru i na sudstvo i pravo i prijeti sudijama u Hag baš makne koji će nam oni Q?Ako ćute na pišanje po nuklearnim sporazumima o čemu onda?Mene takva ***** apsolutno ne treba ni da štite.
Koja tako nemilosrdno leše tamo neku đecu po Gazi.A seru o demokratiji.
Last edited by Bluemoon; 25-09-25 at 19:00.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks