Njega sam platio ja oko 40e u Tehnoplus u HDL.
Xiaomi, isto jednom korišćen ali vrijedno
Xiaomi može 4 gume od vozila da dopuni od 0.7 bara do 1.8 bara.
Zadnje tri godine služi za duvanje čamaca i dušeka.
Ovaj blower sam gledao po netu, kao skida i snijeg i lišće,ali nisam siguran koliko je to realno.
Može li da radi 5 minuta?
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ovo je za borovnice posle grebena dobro da izduva ... ako ima zivota u to cudo
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Imate li predlog za školsku torbu? Ćerka je uzela neki Nike ranac jer je čoče prerasla klasične školske torbe pa je evo kičma boli. Tako da se ekspresno vraćamo na torbu samo eto ako neko ima predlog za neku koja nije baš ona za prvi razred nego malo modernija i te stvari
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ako uplatim neku administrativnu taksu za opstinu preko ckbgo app, da li ce srecni ljudi u drzavnu sluzbu prihvatiti odstampanu potvrdu te uplate ili moram po starinski u postu? HN u pitanju.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Krci mi zvučnik na Samsung telefon, dje ga ponijet da se zamijeniti ili popravi
Hvala vi dobri ljudi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Može preporuka za neki Samsung smart najjednostavniji a da je kvalitetan kad velim najjednostavniji da nema neke sad apgrejd fazone đe mu je cijena u nebesa.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
I mene brat danima gnjavi istim pitanjem,samo da je Samsung i da je nov...
...
Zna čoek što je sigurno.
A viđi ove junačine na forum što ignorišu moje pitanje za Samsung a ne može se od njih opstati na teme o telefonima.
Crkavaju jadan ne bio da se fale svojim ajfonovima a kad neko pita skromno za Samsung ka tvoj brat i ja ćute ka da im se obraz nekako ne okine.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
A ne zuri se ljudima nocas sa odgovorima,uspavala ih je ova kisha izgleda.
...
A56 ili proslogodisnji model A55.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks