Last edited by Bugi; 19-09-25 at 16:28.
Meni su vanjske stepenice top 3 najgadnije stvari na kuci, jos nisam vidio nijednu sa lijepim vanjskim stepenicama
Pošto si sa time vjerovatno upoznat, koliko ide kvadrat u one novogradnje u Radoviće?
Prošoh juče, tamo gdje je nekad bilo selo, sad gomila zgrada.
Nisam prolazio godinama, od kad se izgradila obilaznica za Lušticu. Baš se iznennadih.
Mada, logično, nasloni se na Lušticu, bio pitchkovac, sad je vjerovatno solidno skup.
Tko leti, vrijedi...
Znači neko je opra dobru sumu $.
Kako oprao? Na stari je prodato 100kv 350k isto poslovni a ne tamo dje je kosulja 250 eura
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by sl0t3; 22-09-25 at 15:50.
Gore pisase da se na stari prodaju poslovni u a88 po 4500e i da se ne moze doc do njega . E vala onda na ovu lokaciju mora vrijedjeti vise da budemo realni ako su vec takve cijene
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zavisi kako gledaš
Eto kips - new city je nekih 2800€ m2 sad poslovni…
Ako si firma, nemas prevod, imas ulazni pdv…
A sve isti ljudi to kupuju, volcano i ostale kladionice, kuca hemije, cosmetics, otvori se voli ili neka od ovih prodavnica drugih, ovo ostalo kupi par ljudi pa rentaju i to ti je to odose svi poslovni, tako da nije mjerodavno, prosjecni privatnik to ne moze da kupi
ne ne, siguran sam da ovi t ekupuju poslovne imaju vise no dovoljno
mene interesuje ko su ljudi koji imaju para da bi svi ti butici bili "odrzivi"...jer ako ulozis pola miliona ++ u poslovni prostor, koliko treba da zaradjujes da ga otplatis u nekih 10-15 godina??
a dje su ostali troskovi
a za kockarnice mi je jasno, nicu ko pecurke, nijesam vidio da se iejdna ugasila![]()
Ako se prodaje ovo je preko milion u Plav ... ova cudna kombinacija ideje maste gazde dijela arhitekte i podizvodjaca
Ovo nije čudna kombinacija...ovo je katastrofa.Onače ovako stoji godinama,ako ne i decenijama...na ulaz u Plav
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ne znam jel broj kuce ili broj partije za glasanje
Nije prevazišla svima nama znanu i omiljenu.
Ovdje bilbord malo zaklanja sve njene ljepote.
Satelitska u trobojsci i krst… priceless…
Tko leti, vrijedi...
Ne znam dje da postavim ovo pitanje, ali ima li neko preporuku za firmu/arhitektu koji bi mogao da uradi idejno rjesenje za hangar velicine oko 400m2?
Ko pravi onu ne bas mali zgradu na cvijetin brijeg zna li se? U produzetku ribnice, Mosta Kapadzica
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Neki Jovanović koji je gradio po primorju, uglavnom Budva. Ovo mu je prva građevina u Podgoricu
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks