za 8k ja bih probao ovih par golf 7 karavana,ali nikako 1,6.autina za te sitroene.
Odista nemam pojma sta bi ti rekao ako tebi auto cine par meksih fabrickih amortizera i visa fabricka guma.
Naleti i za te pare pristojna korola verso ali daleko redje i znacajno manje auta dobijes naspram sedmice,sem prostora i multilinka nazad koji je ponajbolji ikad.zeznut je taj budzet,nit' si tamo ni ovamo...
Udobnost, komocija, potrosnja, jeftini djelovi... Ja sam zadovoljan, malo mi za sricu triba
Korolu Verso tesko naci. Nema ih bas po oglasima, uglavnom ako i izadje to je 2007 ili tako nesto
A što da se radi, ne bih da uletim sa još malo pa da poslije nema novca za eventualne intervencije...
Viđeh ovaj Verso prije neki dan... https://autodiler.me/automobili/toyo...-ad370136415me
Nego, možda da ne opterećujem ovu temu, možda otvorim zasebnu...
Hvala svima na sugestijama i komentarima. Znače mi jer ne mogu baš reći da se nešto razumijem u mehaniku tj kola...
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Podji i pogledaj, ako je dobar, spusti malo cijenu, makar za servis.
Je li BMWov motor u Versa?
Prema tome, šta da ti kažem?
Jes'.
Slozicemo se da se ne slazemo,jer ja nisam sposoban da pojmim da pikaso moze uopste da udje u pricu sa ozbiljnim autima.jesmo mikro trziste ali nije da su popi$ani golf ili tojota egzotika,a ocigledno pojam voznje potpuno dijametralno dozivljavamo jer ja bih radije za vladivostok isao sa golfom nego pikasom za madjarsku.pride nisam iz karting price pa da neznam sta je udobnost,godinama sam vozio jastucara...
Ma dobri su francuzi, ako ih korsti elisejska palata onda...
Meni je auto sredstvo za prevoz,bitno mi da to odradi kako treba, da mi je udobno kad sjednem, sto jeftinije da me kosta, a koja mu je naljepnica, pa cak i sam izgled su mi potpuno sporedne stvari.
@Takumi, jesu li ove GS350/GS450 Lexus variante dozvoljene za uvoz/registraciju u CG?
Recimo ako je Njemac uvezao auto u Njemacku, uradio odgovarajuce izmjene za EU trziste/homologaciju, moze li se takvo auto registrovati u CG?
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...l?id=436352117
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...l?id=390497741
Na GS350 recimo kaze EUR 6, a na drugoj strani pise 'imported from the USA'.
Ne moze nazalost.
Vrhunska tehnika za argumentaciju,i ja cu onda da dokazem da je golf 7 karavan bolje rjesenje za porodicna putovanja jer sam sa a6 c8 allroadom stukao sa lepetana do ns-a za 7 sati da ne dohvatim asfalt,lebdio,jezdio sam...
Poenta price je da je golf 7 dovoljno udoban za polupristojan asfalt a vozi se za te sitroene kao spejssatl i karavan koji njemu treba ima donekle realnu cijenu jer su crnogorci alergicni na golf karavane.
A jel ko uvozio oldtajmer skoro?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Od ponasanja u krivinama,obrtnog momenta,snage pri niskim obrtajima,kocenja,geometrije vjesanja...poredimo prvi auto c segmenta po pristupacnosti a dovoljnog kvaliteta sa MPV-om realno nize klase,zaludna i besmislena rabota.
Moj argument da za te pare ja licno bi zrtvovao tog nesto vertikalnog unutrasnjeg prostora zarad ipak krstene voznje,a alternativa ako ipak zbog ovoga ili onoga mora MPV verso je tu prvi dovoljnim kvalitetom za te pare.
E sad ako idemo dalje u 'meni je bilo strava udobno na 60 na sat petom na 2k obrtaja na knezu milosu' postujem,ali nemojmo dalje.
To nije poređenje Golfa i Pikisa, to je poređenje vožnje karavana i vana, a karavan (bilo koji) se vozi bolje od bilo kojeg vana.
Elem, ako se ne gledaju vozne karakteristike i izgled vozila daleko najbolja (pod najbolja mislim najpraktičnija) vozila za porodice sa manjom djecom jesu putnička izvedena iz lakih komercijalnih vozila (Fiat Doblo, Renault Kango, Citroen Berlingo, Volkswagen Caddy,...). Mini vanovi su takođe praktični (uz nešto ljepši izgled i nešto veću cijenu), ali se više ne proizvode jer se kupci odlučuju ili za ovaj gore opisani praktični segment, a ako daju više novca onda uzimaju iz tzv.SUV/krosover segmenta.
Sent from my Motorola 8400
Berlingo imam teretni tj prodajem ga trenutno, al to auto nema razlike u odnosu na putnicko. Stavise, volio bih da sjedista putnickog imaju kvalitet tog platna. 290 000 a da se nidje nije pohabalo.
Presao sam ja sa 307karavan 2014. na 7.5 karavan 2020. ne znaaaaam, bolji je golf auto, ali je pezo prostraniji 3 puta, prakticniji, a i ljepsi iako stariji komad.
Oba automatici, oba 1.6, nisam imao problema sa pezoom tako da se nadam da necu ni sa golfom.
Ova nova-novija auta, su sva boranija.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Mogu li gradjani da pokrenu peticiju za izmjena zakona, da se dozvoli uvoz automobila iz USA, Japana, Koreje, UAE i sl.?
Dozvoljen je uvoz vozila USA, UAE u EU zemljama, pravila se malo razlikuju izmedju drzava.
Kod nas je to uvedeno da se zaštite dileri novih vozila...
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks