S Mirkom do EP.
Jel bi mu mozda na talijanskom bolje islo? Nasao bi se prevodilac lako za pressove.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
S Mirkom do EP.
Moze li Dedza u iato vrijeme da bude na celo saveza i selektor ? To bi bilo najprakticnije
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
To ti je sve ovo vrijeme od cica kranjcara do danas
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Kad kiksa Vučinić da dovedemo Midu iz Njemačke da se oproba sa selekcijom?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
jako dobar intervju.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Šteta što ne sjedne Joveta sa Šofrom, mnogo zabavniji bi bio intervju, nije dosadni Aca izvukao koliko je mogao iz tako turbulentne karijere kakva je Jovetina.
Plus ništa oko reprezentacije nije pitao, samo je Joveta ponovio što je reako - da će da prepusti Adžiću slobone.
A i vidjelo se i podteksta da se uzda u maloga da će da ih odvede na Euro.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
ko nas je kleo nije dangubio.
https://etv.me/sport/izvrsni-odbor-f...-mirko-vucinic
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Od 16 mečeva 10 poraza, mnogo je Robi..
Mislim da ovo sa "Vučinom" neće biti tako loše.
Nece ako bude istina da je do nove godine... Iskreno me strah sta nam se sprema posle Vučka ne zelim ni da pomislim...
Satelitski resiveri/oprema
I to dva komada
Ne zna se koji je ljepsi od kojeg
Kad das ovakve golove ono sto je bitnije jeste da ne promasis nekako fudbal da se ne prave mimovi
Svakako svaka cast
Edit:
Da dodam, nadam se da Mirko i Dejo gledaju i da ce se slozit da je bolje da ga ostave i dalje na krilo lijevo, tu nam donosi posebnu prevagu
Danas utakmicu počeli i Adžić po prvi put za Juventus, i Krstović za Atalantu. Na žalost ništa od golova i asistencija, a da stvar bude gora Atalanta je postigla gol nakon što su Adžiću oduzeli loptu, iz druge greške koje je imao na kraju je najlošije ocijenjeni igrač Juventusa, što ispada mnogo gore nego što je u realnosti bilo.
Navijači su osuli paljbu odmah po njemu zbog tri izgubljene lopte, taman ko da je crveni napravio i dva autogola. A zapravo je bio sasvim dobar prema naprijed. Imao je dva šuta u okvir gola, malo snage je falilo prvom pa da bude golčina, možda i jedina Juventusova sva šuta u okvir u prvo poluvrijeme su njegova.
Dali su mu da izvodi slobodne udarce, što je velika odgovornost za nekoga ko je prvi put u startnih 11.
Imao je i dobra proigravanja za Opendu koji je najblaže rečeno bizaran Tudorov izbor da počinje utakmicu, i to je slabo funkcionisalo.
U drugo poluvrijeme je ušao oštrije, oduzeo jednu loptu, imao isto dobre ideje ka naprijed, ali ga je brzo izveo vani Tudor jer im je voda bila do ušiju.
Na drugoj strani Krstović kako vidi loptu šutne, bez mnogo dvoumljenja, mahom daleko od gola. Mada mu ni saigrači nisu bili bolji
Nadam se da će Adžić dobijati još šansi, iako će nestati pritisak na Tudora da ga stavlja u 11, koji se stvorio nakon gola Interu, sa ovakvom ocjenom sumnjam da će ga više novinari pitati. Zhegrova sa druge strane je na toj poziciji na kojoj je njega danas stavio, a on je učinkovit i prodoran igrač... Sve u svemu, šteta zbog greške, ali je i dalje bilo jako lijepo vidjeti naša dva igrača u ovakvoj utakmici danas.
Isto tako - evo našim stručnjacima konačno to da Adžić počinje meč, pa dako može i u reprezentaciju da počne, da batalimo više priču je li vrijeme za njega ili ne.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Vučinić krenuo u podmlađivanje reprezentacije: Nova etapa, mladi su nagovijestili veliki potencijal
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...iki-potencijal
Dakle u odnosu na prethodni spisak mimo ovih povrijeđenih i suspendovanih nema Marka Vukčevića, Rubežića i Mugoše.
Rubežić je na klupi u svom klubu, vjerovatno je to razlog.
(Mada na klupi je i Edvin Kuč).
Zanimljivo je što je zvao Marka Perovića koji ne igra u klubu, a u mladoj je igrao ofanzivnije.
Dobro je što je zvao sve iz Partizana.
Bakić je još tu, ali pitanje je da li će biti tu kada se oporave Janković i vrati Bulatović.
Čini se da Mirko neće rehabilitovati problematične Radulovića, Hakšabanovića, Carevića…
O sto cinite
Koji Mirkooo
Dejo, Dejo je trener, manager i sve ostalo
Mirko je tu da se gadje sa padezima na konferencije i da uzima 10k mjesecno
Zbilja prica je davno isla da je kao bonus od arapa dobio nesto tipa 9 miliona dolara
Jel realno da je covjek sve to uspio da ugura u kazino
Dubok naklon
Dejo je dominantan autoritet u savezu, nema sumnje, ali ja ne mislim da selektorima ne daje autonomiju, naprotiv. Dosta su se razlikovali spiskovi Baždarevića (Hočko, Islamović itd) i Radulovića na primjer Â… kao i postavka igre. Dok se neko od bivših selektora konkretno ne požali na to kakva mu je bila saradnja u savezu - nemam razloga da budem toliko ciničan.
Sad sam skontao da ni Vešovića nema, što je uz Mugošu (pošto i jedan i drugi standardno igraju) dosta zanimljiv, veliki rez. Ne sjećam se da smo imali ovako konkretno podmlaðivanje reprezentacije, kao što se sada dešava.
Mirku retorika nije jača strana. Vazda je djelovao kao flegma, i vidjeće se odmah na ove dvije partije ima li ikakav kapacitet. Mora da ih rutinira, s tim da je skroz moguće da Farani budu njegov “Gurban Gurbanov” momenat.
Nego ja mislim da će ovi klinci bit mega motivisani da se dokažu, i da je tajming podmlaðivanja representacije sa te strane i idealan.
Povrijedi se Marusic opet nocas, steta..
Zna li se ko je Mirku u strucnom stabu? Jesu li objavljivali sto?
Mirko Vučinić kompletirao stručni štab
Novi selektor crnogorskih fudbalera Mirko Vučinić je kompletirao stručni štab.
Legendarnom asu će u radu sa "hrabrim sokolima" pomagati Italijan Dino Marino, te Ivan Delić, Božidar Vuksanović, Nenad Stanković i Kosta Goranović.
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...o-strucni-stab
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks