Neka nego dobro izgleda
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zakleo bih se da je gospođa baba član foruma i da je kolega Bit morao da nasloži ovu priču radi nje a ne radi nas i radi sebe.U to ime ja ću sad na jedno Podgoričko u Mexički a ti Bit na Karlovačko ...đe god da si
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 20-05-25 at 16:59.
Prelazio sam par puta na debeli brijeg iako je bio pri isteku pasos djetetu, nisu ni jednom pravili hrvati problem.
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
I ja sam sa 2 tudja djeteta usao preko kobile. Imao sam papire od notara za njih, medjutim onak granicar na tadasnjih 42 stepena mi je rekao Korcula? Idete na Korculu? I ja bih rado, dovidjenja nista nije pogledao sem pasose im. Svako drugo prezime od nas u auto.![]()
Last edited by zubizaretta; 21-05-25 at 10:20.
Je li neko isao skorije autom na Kosovo, placa li se i dalja ona njihova taksa(osiguranje) od 15 EUR ?
Ja sam zadnji put bio u decembru 2017. pa ne znam je li se sto promijenilo od tad.
Treba li zeleni karton ?
Mislim da se osiguranje ne placa, ali da zeleni karton treba.
Svakako, provjeri u amscg u ponedjeljak.
Dosta granica sam prelazio do sad i niko mi nikad nije tražio vozačku dozvolu sem Makedonci.
Saobraćajnu, zeleni karton, pasoš (ili ličnu) i vozačku dozvolu.
Jesu li još kome na koju granicu tražili vozačku?
Ja im sve dam pa neka vide sto im treba.
Albaniju i Kosovo mi nikad nisu tražili sem zelenog kartona.
Vozačku nikad niko i ne pita.
Ne pamtim kad sam izvadio vozačku na granicu (bilo koju). Do skoro nisam ni znao u kojoj pregradi mi je vozačka dok me ne zaustavi naš policajac u Berane.
Meni su trazili na Ilino Brdo, a skoro me vratili na Klobuk sa polisom
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks