Fascinantno
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Fascinantno
Ne stigoh da editujem, imao sam poziv.
I dalje treba objašnjavati da povećanje kapaciteta baterije od 5% čini povećanje trajanja baterije od 5%.
Kada pomislim da sam se čudio što ljudi ne razumiju veće probleme, a ne ovo malo osnovnog. Sada mi je samo sve to fascinantno
Last edited by Bugi; 21-09-25 at 12:09.
Nije lako biti genijalan...
I to se slažem.
Ide ti danas 2/2.
Nemoj da padaš u vatru, moj komentar se odnosio na kvalitet izrade iPhone Air modela.
Znam da je teško pravdati prethodno prosipanje, ali izdrži.
Zack još jednom "pravo u metu" i dokazuje da ovo njegovo naizgled pretjerano maltretiranje uređaja ipak ima smisla. Iako Takumi nema razumijevanja za ovakve, možemo li ih tako nazvati, testove.
Poslao čovjeku transkript sa ovoga foruma preveo ga Gemini i sada će 9n da mlati pare a ja ću sa mlatim po forumu.
I dio gdje kaže da je povećana baterija zbog SlM slota oko 200Mah, ili što bi TAKUMI rekao povećanje trajanja baterije od 2 sata
Obično se ne trigerujem na ovakve stvari ali je li moguće da si ovako tvrdoglav brate, da nipošto ne želiš da priznaš kad pogriješiš, evo ti 5 ljudi skreće pažnju da nisi u pravu i džaba ?Prije AIR-a se koristio esim ali je identična baterija bila i u only eSIM i u dual SIM (SIM + eSIM) telefonima što dovodi do zaključka da je normalno da baterija bude ista.
Sa 17 serijom, only esim modeli imaju VEĆU fizičku bateriju jer se koristi i prostor đe za ostala tržišta ide fizička sim kartica. Dakle, baterija na eSIM modelima MORA biti bolja, koliko - vidjećemo kad izađu pouzdaniji testovi ali po nekim prvim testovima nekih pola sata do 45min u prosjeku, SOT-a.
Suma sumarom - nije identično.
Nece pomoci![]()
Prema tome, šta da ti kažem?
Brutala!!!!
Kuk umislio da je Dzobs pa da ce ljudi vjerovat u ono sto on kaze
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ovo gore je bilo upućeno gospodinu Takumiju koji je govorio da raniji Esim modeli traju više sa baterijom i ja sam sve modele osim iPhone 17 nabrojao sa traje IDENTIČNO bio ESIM bio fizički SIM. U čemu se moje pisanje razlikuje od tvojeg?
Bukavno ova pisanija za ranije modele prije iphone 17 je potvrđena na stotine testova na YouTube.
A onda sam takođe napisao
Ovdje sam objasnio koliko će trajati baterija na iPhone 17 duže, koliko se dobilo na bateriji i kolilo je to u procentima.
Dakle napisao sam da je ranije bila IDENTIČNA baterija na modele prije iphone 17 i da je sada razlika od 250mAh.
Ovo je takođe potvrđeno nezavisnim testovima gdje je baterija trajala duže tih 5% zbog veličine.
Znam da svi živimo brzo, ali čitajte malo, ne trigerujte se, pokušajte da shvatite ili nemojte
Takođe ako je baterija veća za 5% zbog gubljenja fizičkog slota, gdje je tu 2 sata dodatnoh trajanja baterije? To je jedina stvar koju ne razumijem a koju je Apple fan boj prihvatio kao zdravo za gotovo
Last edited by Bugi; 23-09-25 at 20:35.
Bugane, kad sam ja to rekao?
"da raniji Esim modeli traju više sa baterijom"
Prvo si napisao
I da su našli incredible inovation time što su ukinuli sim i ubacili esim.
Ja sam ti na to odgovorio da esim i sim troše istu bateriju tako da tu nema nikakve inovacije već će trajanje baterije biti što se tiče riga dijela isto kao i ranije na modelima. Onda si napisao
Pa sam ti dopisao da inženjerski ne trebam da imam dva modela da bih zaključio nešto.
Dopisao sam da je povećanje baterije za sim slot oko 250mAh što bi bilo 5% kapaciteta baterije.
Na to si odgovorio
Na ovo sam napisao da pro modeli postoje u obje varijante i približno tačno se može izračunati koliko se dobilo mah uklanjanjem fizičkog slota (već rečeno 250mah) ta sa to nikako ne može biti 2 sata dodatnog trajanja.
Dakle nigdje direktno nijesi rekao da raniji esim modeli imaju veće trajanje zali je ti bio glavni argument jer su postavio taj video.
Pretpostavljam da su ti ovo zadnji trzaji.
izgleda da je AIR fijasko.... makar kako lokalne cifre kazu prvih dana prodaje...
Nije iznenađujuće, imajući u vidu da za 200 dolara manje može da se kupi osnovni model, koji je mnogo bolji nego prošle godine i nudi više neog Air . Reklo bi se da je zanimljiv samo onima kojima je izgled najbitniji od svega.
realna je prica da se apple nije usrecio ni sa Mini modelom , ali je odredjena grupa ljudi bas voljela taj telefon . Racunam da ce i sa Air modelom biti isto ali je skorz ok ispostovat i ovu grupu koja bi da se malo odvoji a i da se prate trendovi ostalih proizvodjaca.
mislim da nikome odje od nas nije bitno jel mu telefon 2mm deblji ili tanji , josh kad uzmemo u obzir da nas narod ni ne kupi telefon a vec je narucio 5 maski koje su debele koliko i taj telefon i onda zamisli taj nonsens kupit Air i upakovat ga u neku maskurinu.
Last edited by Stivi; 24-09-25 at 13:06.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Vazda mogu da naprave akciju kupis pro max dobijes air gratis
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks