Zna li ko kakvog dobrog majstora za ulazna vrata? Spala su, tesko se podesavaju a podesavanja na sarkama ne reaguju..
E sad su ti ruke 30-50€
Zna li ko kakvog dobrog majstora za ulazna vrata? Spala su, tesko se podesavaju a podesavanja na sarkama ne reaguju..
γνῶθι σαὐτόν
Vjerovali ili ne danas 20.09.2025 sam zakazao ručno malterisanje stana od 70m˛ za 01.05.2026 god.
Jel moguće da su ovoliko ljudi bukirani unaprijed?
Pa nece niko da radi, ovi koji rade su zauzeti jer je trenutno ekspanzija gradnje. Albanaca nema, kod njih se radi ili idu zapadno. Jedan dio fizikalaca je otisao na drzavne poslove zadnjih godina. Obzirom koliko nas ima, to se odmah osjeti. Mladje puskom da ceras nece gradjevinske poslove da rade, a i sto bi kad ih roditelji uce da se ne muce i ne tegle. Bolje 1eura u Zeljezaru no 10 na gradjevinu.
Trebao bi mi neko, eventualno sto vise preporuka to bolje jer mi trebaju ponude sa tri adrese, ko bi sredio jedan kancelarijski prostor, jednu prostoriju koja nije u nekom reprezentativnom stanju, te bi je trebalo srediti. Ne znam trenutno obim radova (mislim da neće biti ništa veće i zahtjevnije) ali bih bio zahvalan ako bi mi mogli preporučiti firme koje se bave time, pa bih ja iskomunicirao dalje sa njima. unaprijed hvala
Ima li ko da preporuci majstora da mi napravi pvc ormar (ili slican materijal) za terasu?Nemam dje sa masinom za susenje pa bih da je stavim na terasu koja je zastakljena.
Ali da je za svaki slucaj i upakujem/zastitim od sunca i eventualno kise ako ostane otvoreno.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Nedje sam vidio navlake za ves masine i susilice, za terasu je to mislim dovoljno. Pvc ormar bi kostao vise nego susilica.
Mislim da te navlake imaju u okov
ima li neko preporuku za firmu/arhitektu koji bi mogao da uradi idejno rjesenje za hangar velicine oko 400m2?
Evo i odje
Probaj njih da konsultujes:
https://www.madcompany.me
Hvala!
Na wurth K+D, 59 cm je dovoljno..
Samo K+D i odradi od mermera prag. To nikad pustit više ne može, a i estetski je lijepo.
Da, da, mislio sam od mermera.
A koja je neka standardna i dovoljna visina praga?
I ne treba nikakvo urezivanje u pločice, sječenje, samo da nalijepim direkt na njih?
Last edited by technus; 01-10-25 at 16:42.
Forever young, i want to be forever young
Ima li neko ideju mogu li nedje naci ovaj plasticni dio sto drzi jezicak blind vrata?
Vrata se ne zatvaraju jer nema sto da zadzi.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Zdravo ko radi najpovoljnije kaljeno staklo za kuhinje?
Da li imate neku drugu ideju za taj prostor izmedju donjih i gornjih elemenata?
Takodje koje su cijene radnih ploca od materijala kerrock ili mesto slicno tome i ko to radi?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Svi ga nose na kaljenje u par firmi(fab live i jos jedna ili dvije). Staklo fino izgleda, al ne znam koliko je prakticno. Em otisci, sve se vidi itd. To sto je kaljeno, ne znaci da nije lomljivo, pa sjutra ako uspijes da ga udaris pod nekim finim uglom, imas posla da to skines i novo nadjes
Kompakt,kerok isl su ti od 120eura pa na dalje, po metru. Lamex reze na mjeru a ugradnja koga nadjes. Takodje imas posebno majstore koji ti ugradjuju podgradne sudopere, oblikuju po potrebi itd. Uglavnom, dosta skuplje od obicnih ploca.
Neki bravar iz Nk, da zamijeni jednu bravu?
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
S obzirom da ga mozes "unijeti" tu jer je sire okolo ja bih to radio na 59.5
Imas k+d i imas namjenske montazne kitove u Okov u bojama (gorill, t-rex...) koji mogu i pod vodu da lijepe
Sto se visine tice - 2cm ti je sasvim ok da zadrzava vodu, cak i 1cm ako je odvod dobar
Ako ne nadjes nidje, skini i ponesi u 3D sobu i zamoli da ti odstampaju 2-3![]()
2-5cm, po mom mišljenju.
a da se nadovezem na ovo drugo što pitaš.. Kad zalijepiš prag za pod onda uzmi krep traku i zaštiti gornji dio praga cijelim obimom praga kao i po podu, a onda istim K+D ljepilom nanesi 1-2mm debljine ljepak na spoju praga i poda da voda ne moze proći ispod praga (koristi K+D ljepak u boji sličan fugni na pločici ili boji pločice)... tako si miran
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by djuka_pv; 02-10-25 at 12:53.
Samo traži da ti mermer impregniraju da ne buđavi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
There are currently 15 users browsing this thread. (1 members and 14 guests)
Bookmarks