kad sam vidio tijanu nedje josh u rednjoj prvi put posle par godina
Ja sam potrefio kuću ali tuđu i to sa autom, od tada :dring:i vožnja NE.
kad sam vidio tijanu nedje josh u rednjoj prvi put posle par godina
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ja sam se samo jednom tako opila. Bješe to davno bogomi, prije 3-4 godine, kad upoznah chatere neke.![]()
Never Complain, Never Explain
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Prosle godine na bratovu zurku u Conobu kod Chepuraka!Tad sam se tako bila napila da sam krenula na Chepurke pa me brat imao ubit !
...Maybe it was wrong to love you?
But what should i do?
Cause my heart leads me to you...
Sinoc je bilo kritichno,niesam mogao svome domu... pa sam nashao alternativu![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Prije nekih par nedjelja mi je bilo prvo i poslednje pijanstvo...(počela sam kao Aca Lukas i njegova Moje prvo pijanstvo pjesma)...To veče sam izašla u grad sa kolima i ja ga fino parkirala na parkplacu i otišla u disko.... Krenulo je to veče sa djus:votka (3:1), doduše taj dan je Crna Gora dobila Madjarsku u fudbalu 2:1, ali dobro...I tako je išla jedna po jedna i sve manji odnos djusa i votke...Do 7 sam brojala.:-D
Krenem ja kući, padala neka kišaaa. Katastrofa vrijeme. A ja pješke. Dodjem skoro do kuće, a jedan će ti policajac: Mare, da nisu ono tvoja kola dolje parkirana???..HM...
Toliko sam se presrijetnila da sam kola zaboravila...:yipiiii:
"Prepoznaćeš me po ćutanju.Večni ne razgovaraju."
Jes ona već zna da je poslednje, a desilo se tek prije nekoliko nedjelja.
Eeeeee, kad vidi kako to zna da oslača...![]()
Never Complain, Never Explain
auhhh,ovo priziva zakopana sjecanja...mada nisam odavno ni napio se ljudski,a sad ce brzo kampovanje za prvi maj![]()
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
Zadnji 5ak...
Blazen bio Absinth...
Globetrotting
najace fora u svemu je sto se razglavim ali bukvalno razglavim minimum jednom nedeljno a pri tom iako se ne sjecam dodjem kuci normalno ,legnem i sve to (doduse ponekad zaspem obucen,obuven ,ponekad na wc solju a nekad i u kadu)
najaca prica je kad pricam sa drustvom pa vele kako smo se opjanili
a ja pitam sjecate li se toga vele sjecamo kako ne
ja samo recem niste se opjanili onda
p.s.odlucio sam ovo ljeto da placam kamermana da ide samnom da popunim rupe u memoriji![]()
ne pijem precesto ali kad pocnem obicno se po***** na sebe:dring: .nesreca(ili sreca)je u tome sto mogu da popijem kijamet i kusur pa mi treba jedno 50e za grad:trashcom:uuhhhhhhhh poslije treninga pravo za shank.....pa-pa:burp:
Last edited by Senna; 18-04-07 at 09:21.
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
broji li se kad se ne sjecjash kako si doshao do Doma ? :P
jer mi se to desi puno puta sjutra da ne se ne sjecjam kako sam stigao doma ali kad zivish u centru evo 19god i pijan samo treba hercegovachq da strefim i da idem pravo tako da u ne znam kakvom stanju ja dodjem qcji ali jedno od vecjih komiranja je bilo prije oko mjesec dana kad nisam vecherao pa tequila i pivo na prazan stomak...a inache nikad ne pijem bash da ne znam dje sam,znam kad da prestanem ili nema vishe dje u stomak da stane :P
Prije nedelju dana kad sam pratila drugaricu i zaspala na neku betonsku ogradu u Dalmatinsku i posle kad sam usla u zgradu promasila sprat ![ne treba meni davat da pijem]![]()
Jedan vikend sam se tako bio dofatio. Sjecam se da sam ushao sa drushtvom u klub, sjecam se da je odma naruchena po votka, pa se preshlo na long island, pa tekila pa Pivo i sjecam se nekih dominikanki. Poslije toga jedino chega se sjecam je da sam se probudio u svoj krevet. Kako sam ja dosha do kuce, ko me je dovezao, blage veze nemam![]()
Predlazem da se ovaj topik stavi pod sticky. Ovoliko pozitivnosti ne smije ostati nezapamceno. Ohh, yeahhhh, Montenegrins, the future of our country. Buducnost je u rukama nase omladine, rece jednom drug Tito.:mrgreen:
Vishe je i vrijeme da i mi budemo istoricari ovog vremena. :sad:
Last edited by cvrchak; 27-04-07 at 21:50.
You smell that? Do you smell that? Napalm, son. Nothing else in the world smells like that. I love the smell of napalm in the morning. The smell, you know that gasoline smell... . Smelled like... victory. Someday this war's gonna end...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks