To ti je danas kao dobro jutro. Obrcu tudje pare. Imam par prijatelja koji rade preko insta. Uvijek im je po 5/6 stotina kod kurira i uvijek vrcenje za pare. Evo onaj nesoj da ga ne imenujem odje sto je skoro zatvorio kurirsku ispali ljude za preko 20 000€. Samo mu ovi ljudi nista ne mogu, sve roba sa instagrama i cuda.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Kurir da kupi telefon svojim parama za nekog? U kojem filmu to ima?
--------------------------
Do Not Disturb.
Ti si kupovao nesto iz prodavnice i ti si birao koji ce kurir da bude i kako ce da ide proces? Ne znam stvarno, zivimo u paralelnim univerzumima ocigledno.
Elem... sve i da je tako kako ti kazes, tu ce g0vno pojes' sam kurir koji nema veze sa tim nego je samo vozac koji ko zna i da li platu dobija na vrijeme. Gazda ce mu rec' da je budala sto nije naplatio i da ce to ic' o njegovom trosku. Tako da bi se onda on pracakao sa tim kurirom koji mu ne bi ni dao telefon (ili sto god) bez da naplati jer zna da bi se njemu obilo u glavu a nema nikakve veze sa dugovima gazde.
Do Not Disturb.
Ocigledno fidel citas poruke izmedju redova? Koje pominjao prodavnicu? Napisao sam preko FB.
Pa ocigledno ti zivis na brodu jos,pa onda kopno i more nije isto
Pa duguju mu pare,ako je zaista tako kurir samo javi da korisnik nece da plati jer mu se duguje novac. Jeste da je kurir tu zrtva ,al kako izvuci pare ako sa njima saradjuje dugo?
Kolegi srecno,a ja odustajem od daljeg dopisivanja u vezi ovog.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Evo donese gazda pare na vrata što se veli, izvinio se, priča neka zbunjena i to. Nebitno, sve je okej na kraju ispalo.
Na konto ovoga što se Fidel čudi - svaki kurir sa koji iole duže radiš će ti učiniti i platiti odmah, tebi ili trećem licu - svejedno. Sve do nekih 4-5 stotina eura redovno.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
DM kurirska sluzba za svaku porudzbinu ostavi novce kad preuzme, kad bude povrat vratimo i to je to.
Nekih 5 godina kako radimo nikad problema nismo imali, e ne znam rade li za fizickim licima..
Meni privatno hoće sve kad mi treba nesto, da li hoce drugima ne znam.
Da li postoji neka kurirska sluzba da vozi za bosnu konkretno me interesuje grad tuzla da mi dostave neka dokumenta
Procitah par poslednjih stranica ali ne vidjeh konketnu info pa da pitam.
Neki kurir koji vozi sa sjevera za Bar, Rozaje konkretno mi treba?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Probaj sa DM sluzbom, meni su skroz korektni bili do sad
Preporuka za kurira koji , koji bi obavio dostavu nekih papira sa jednog mjesta na drugo mjesto u Podgorici? Hvala
Last edited by mijoPG777; 29-12-25 at 20:04.
068046056
Nikola
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Da nemate kurira da ide (SRB-CG) da donosi nešto iz BG?
Ja sam imao jednog ali je on baš baš digao cijene.
Skuplja dostava od stvari što donosi.
Koji ti je to,daj broj...?
...
Imate li neku preporuku za TV -PG treba radna stolica da se prebaci?
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
+382 63 414111
Padrino iz Tivta.
Nisu jeftini al su ok.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li neki da radi na relacji Trebinje - Pg?
...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks