Postoji ih vise...ali ne smatraju da je situcija vanredna i da treba angazovati vise masina i ljudstva...
Znaci u Cg postoji samo jedan bager sa pikamerom?
Radio Cetinje saznaje da su radovi prekinuti zbog kvara na mehanizaciji.
https://www.cdm.me/drustvo/ujutro-na...n-do-daljnjeg/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoji ih vise...ali ne smatraju da je situcija vanredna i da treba angazovati vise masina i ljudstva...
Pa ono jes, bolje imat 500 radnika koji ne rade nista nego 100 koji bi mogli i zaradit u slucaju prekovremenog i sl
Kako su štedni... A to što će da se potroši i vremena i goriva za okolo nije bitno...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Evo Apdejt za parking za zaposlene u centar.
Moze da se dobije karta za parking dje je bila kasarna moraca i to je to. Zaposleni koji rade u centru nemaju prava na zone tj parking mjesta na ulici, i garaze.
Vjerovatno zauzeta od ameba koji primaju platu od naseg poreza,kazni,pdv...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Za zene uzas...
takodje da bi ste dobili kartu morate izmirit dugovanja eventualna koja imate.
f6
Nista slabo resenje za podgoricane ...izgleda moracemo woke kulture malo i da toyote identifikujemo kao bicikla... obrnuo igricu covjek i podrzavam ga ono je biciklo ,samo lanac da stavi da ga ne ukradu
da mi je kletome kukavcu da se nekao mogu citati misli da samo vidim taj tok misli i ako oni sebi ovo racionalizuju...
ili su neka dijagnoza pa im nije stalo, ne znam...
Ajmo ovako kad zakupis plazu od morskog dobra ti si duzan da das jel 30% plaze ljudima da postave peskir..koriste je...
E sad u centar podgorice nemas nijednu slobodnu povrsinu a da nije iscrtana parkinzima i da je za placanje! Jel to po zakonu ustavu...
Parking nije tretiran kao javno dobro od opsteg interesa vec kao javna povrsina... znaci kad bi postojala neka NVO da pokrene inicijativu za prenamjenu.... ili neki gradjanski aktivista... koji se bori za opste dobro ...Da li znamo takvog u Crnu Gori???
Tako je bre!!! Parking je pravo zagarantovano Ustavom.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Prema tome, šta da ti kažem?
Samo se trazi 30% slobodnih parking mjesta u grad da se moze besplatno parkirati... ne vidim nista smijesno...
Kinezi bi da grade put Berane - Rožaje za 48,9 miliona eura
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...9-miliona-eura
Sent from my S25+ using Tapatalk
Opet manji odron CT BD
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks