Ima i većih govana od naših.
https://www.cdm.me/svijet/region/bif...skupstine-bih/
Ima i većih govana od naših.
https://www.cdm.me/svijet/region/bif...skupstine-bih/
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...eke-ideologije
Шта ради Херцеговац
Па што му смета Павле, ови што им се Оџо поклонио су из Ђуришићевих јединица
Наравно, клијентелистичка појава која себе назива СД ће ићи са било ким у коалицију, не смета сад ни кокарда ни Баја Книнџа, нико.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Nivo maloumnisti Lažojkovića dobacio do novih visina.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ovog treba uhapsiti i možda mu dati status svjedoka saradnika jer je klasičan BIA modul pa da vidimo kako stoje stvari.
Love, peace and respect.
Stigla "Maša", Mašenka, mašala
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
moramo pravit razliku. svidjalo se to nekom ili ne, ovo je partizanska država. dalje, prilično je jasno ko su bili partizani a ko četnici. i sad, mi imamo vlast koja eo pet godina svakog dana priča kako su četnici dobri momci. znači, klali su djecu i žene u ime višeg cilja. pavlu djurišiću spomenik dižu etc, spisak je dugačak da ne nabrajam sada sve. uzdizanje četništva na nivo pobjednika i zvijezde vodilje u Crnoj Gori dolazi od svih stranaka vlasti. tu uključujem i uraše. dakle ako odžić ode na mjesto stradanja tih četničkih govana po mom mišljenju ga to automatski izbaca iz bilo kakve pro cg priče. on to ne radi u ime Crnogoraca, no u svoje i za svoj račun. svako veličanje tih smećara i zločinaca smeta. ali je problem što minimum 50% naroda podržava spomenik koljaču i što je df ovu državu napravio republikom srpskom.
ne mislim da nikola jovanović gaji partizanske ideje. jedino što kod njega podržavam je ovo ljuljanje kaveza crnogorskim ćacijima u vidu šubare i ekipe.
Odzic je posao licno a zvanicno ga podrzali iz centrale.
Isti Odzic koji je rekao da nece u vlast sa Mikeljom jer su on i Mandic cetnici, Zirojevic i Stanic koji jasu na toj prici o cetnicima odavno, nemojmo. Ako vec svako malo kazemo za nekoga da je splacina, budimo dosledni pa tako za sve koji zasluzuju.
I ja sam podrzavao da neko zaljulja malo prvo Seselju pa demokratama u Srbiji, mnogo su se osilili i poceli kombinacije da prave, pa smo dobili Vucica. Pazi sta zelis/podrzavas.
Sent from my phone
Na konto cetnika.... ako pola mladje generacije bude znalo ko je pavle i cetnici... ko je zugic ,beli,7bataljon ...duskojovanovic... jednostavno ih boli racku
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kad će osvježeno tužilaštvo uhapsiti Daku i zašto neće?
Ne pomaže ni američki pritisak, ni sankcije.
U odluci o uvođenju sankcija Davidoviću piše da on "decenijama pere novac za kriminalne grupe, jačajući svoj uticaj i oblikujući svoje kriminalno preduzeće koje se bavi švercom cigareta, nafte i oružja u Crnoj Gori".
Stejt department je tada objavio da su "njegove koruptivne aktivnosti omogućile napore Rusije da kompromituje nezavisnost demokratskih institucija i pravosuđa zemlje, uključujući napore da utiču na rezultate izbora".”
Tko leti, vrijedi...
nema tu problema radi mene i nazivanja ovija iz sdpa/sda splakama. i prije ovoga odnika četnicima na pomen nekakvi.
a ono vazda može gore, eo i mi odje smo se uvjereli u to, za Srbiju da ne pričam. tako da vjerujem da može biti goriji i štetniji i od mandića.
Наравно да немају појма.
Али сазнали су преко Жекса и Петра Комненића, па би сад неко предузимљив могао паре да намлати од кокарди.
@Outline, нон стоп помињеш ћације и како је овај Мојковчанин поћеро ћације.
Е па да те опет подсјетим.
Николу Јовановића је поставио главни Ћаци Александар Вучић.
Ne slobodno pošto smo diskutovali na drugu temu kako ostavljaju kondome i vlažne maramice i imaju parking jebarnike puca im isti izgleda baš za sve.Stiže jedna vrlo čudna (de)genaracija.
Doduše ostavljaju i nakon roštiljijade smeće đe stignu i u saobraćaj su šumaheri na kokain.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ada cush ova omladina danas bi cetnika/inju odrala na cemovsko pa nek se zali DF i ostali
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks