S25U je za klasu ljepša za ruku u odnosu na prethodnike (imao S22U, S24U i sad S25U). Kamera kao kamera ok, nemam zamjerki jedino shutter speed sa Magic 7 Pro mi fali, fotografije u pokretu, brze pokrete je hvatao bez greške, na Samsungu je to šala, bukvalno.![]()
Taman kad pisete za S25 Ultru
Gledam da uzmem S24U ili S25U,dal kod zokija il nekog drugog to jos razmisljam
Koja je razlika izmedju EU modela i Azijskog?
Oba imaju isti procesor sad,samo nesto oko mreze valjda kolko sam shvatio?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Na gsmarena stoji da model za kinesko tržište ima dva fizička slota za sim kartice, za američko tržište ima dva fizička slota plus podrška za jedan esim (dvije od tri opcije istovremeno mogu da se koriste), a za internacionalno tržište, koje uključuje EU, ima dva fizička slota plus podršku za dva esim (dvije od četiri opcije istovremeno). Ne bi trebalo da mrežni opsezi budu problem. Iako kineski modeli ne podržavaju sve opsege kao EU modeli, ima dovoljno preklapanja da prosječan korisnik ne bi trebalo da može da primijeti razliku.
Sta se desva sa s24 ultra jel novi update ista poboljsao bateriju kameru u a li ko?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Jedno laičko pitanje,ne zamjerite:
Prije pola godine kupio sam novi Xiaomi.Sve prebacio sa starog Xiaomi na novi.Oću sad da poklonim taj stari Note 11,na njemu mi je google nalog ostao i sve što imam na novi tel.
1.Ako idem na factory reset starog telefona,oće li mi nestati/izbrisati se što na novom telefonu?
2.Ako idem na factory reset starog telefona,briše li se sve sa njega?Tipa imam sačuvane u notes apk šifre i sl?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
1. Nece
2. Oce
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Imam gt2 pro sat ima par ogrebotina postoji li neko ko se bavi time da može da ga reparira da mu vrati stari sjaj..
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Raspitivao sam se za sredjivanje sata od titanijuma. To niko kod nas ne radi...ostalo moze, sredjuje se. Jedino nisam pitao za staklo od sata (i to vjerovatno zavisi od materijala). Pogledaj Hora u delti i novi casovnicar kod Bonele ispod Beka (bio glavni u Time, tako sam cuo).
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Evo pitao sam ništa, i par servisa za telefon izgleda niko to ne radi...
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
A nesto ovako? Pa da zamijenis ?
I just found this on AliExpress:
€25.31 | Original For Huawei Watch GT 2 Pro LCD Display Screen+Frame Touch Panel Digitizer For Huawei Watch GT2 Pro VID-B19 ECD ECG 46MM
https://a.aliexpress.com/_EzgWSgO
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Hvala ti al radije se ne bih zajebavao sa ovim sa alija. Msm nije sad ništa strašno kako izgleda, to su baš neke sitnice al ja sam baš za te stvari perfekcionista i oću da lijepo izgleda. Biće prije da će ići novi sat, ovaj odradio svoje izgleda posle 5 godina i ako radi i dalje odlično
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Koliko se moze prodati nov samsung s25 ultra 12/256 ?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
ko u PG (najbolje) radi zamjene baterija? Vjerovatno nemaju originalne za Google Pixel telefone, pa bih sam poručio, ali je poenta da se sama zamjena odradi kako treba, da se ništa ne ošteti i sve vrati kako je bilo?
(nečitko)
Mozda ovi
https://www.instagram.com/phonelab_m...12ejNmdjByemF1
Sent from my 2406APNFAG using Tapatalk
Budućnost
Je li stigao kome s25fe sa akcije?
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Izgleda da jeste
Od jednom juče RCS chat, piše nedostupno. Telekom mreza
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks