Kod mene je sve bilo OK sa baterijom. Clean install uvijek.
Kod mene je sve bilo OK sa baterijom. Clean install uvijek.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ja sam imao jedino problem na iph 5 i 7 i znalo je da fali baterije predvece sa ostalima nisam nikad imao problema
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kako znas kad ne postoji Air sa klasicnim simom?
Apdejtovah ios, da prostite, kakav je ovo peдerlook
nothing comes from violence and nothing ever could
My bad
Smijesan si.
Ne mozes to tako da uporedis, nego Air eSIM vs. Air HardSIM. Ovaj zadnji ne postoji pa ne poredjenje nemoguce.
Za 17 pro max i 17 pro je deklarisana razlika sim vs esim modeli
Last edited by Xtraktor; 16-09-25 at 22:34.
Da da smiješan si.
Ako postoji iPhone XS koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone XR koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone XS Max koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 11 koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 11 Pro koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 11 PRO Max koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 12 koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 12 Pro koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 12 Pro Max koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 12 Mini koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 13 koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 13 Pro koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 13 Pro Max koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 13 Mini koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 14 koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 14 Pro koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 14 Pro Max koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 14 Plus koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 15 koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 15 Pro koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 15 Pro Max koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 15 Plus koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 16 koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 16 Pro koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 16 Pro Max koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ako postoji iPhone 16 Plus koji ima esim i fizički dim i ljudi su testirali trajanje baterije u oba slučaja i došli na to da je identično,
Ti si zaključio iz propagandnog materijala da će baterija držati na esim 2 sata duže nego na klasičan sim na modelu koji nema klasičan SIM jer tako piše u propagandni materijal?
SA DRUGE STRANE INŽENJERSKI PRISTUP, SIM JE TU SAMO DA DRŽI KONEKCIJU A ZA TRAJANJE BATERIJE JE ZADUŽEN KVALITET DOSTUPNOG SIGNALA.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Last edited by Bugi; 17-09-25 at 06:44.
Bugi stavili su fizicki vecu bateriju na prostoru koji kod drugog modela zauzima i sim kartica.
sto nas trolujes...
Pakao![]()
Napravio coek copy paste a fizicki dim od ***** smrdiiiiiii….
Sto padose ovi monci?![]()
Od 17 eSIM only model ima vecu bateriju.
Do sada su za USA trziste imali eSIM only modele, ali izgleda da su baterije bile iste kao modele sa sim slotom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ovo je bas dobar podatak , za Air sam znao da je tu usteda al nisam ocekivao na Pro model da je razlika u bateriji.
Do sad je narod izbjegavao esim modele , al mislim da ce dostina sad gledat bas zbog baterije esim
Sto se tice softwarea ja odlolijevam update-u dok malo ne nalegne i izbace prvu zakrpu , racunam da moze biti nekih problemcica sad na pocetku
Air u EU 1200 eura. 17 Pro 1300 a Pro Max 1450 eura. 17 je 950.
U SAD Air je 1000 dolara plus PDV, ali za 16PM daju 700 za trade-in.
je li vam to sa ili bez pdv-a posto svi nasi daju cijene za kes
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks