Kakva su vam iskustva sa kupovinom telefona kod Zoki Mobile? Ima li ko negativnih iskustava
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Kakva su vam iskustva sa kupovinom telefona kod Zoki Mobile? Ima li ko negativnih iskustava
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Koji sokovnik kupiti, a da nema milion djelova za ciscenje ?Treba mi nesto sto je jednostavno za odrzavanje, cijena ako moze tu do 200max
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ne znam za telefon, ali meni se taj covijek nimalo svidio nije, niti tadasnji radnici (mada ima vise god od ovoga), jednom sam bio u BD i nikad visemozda to nekome nije vazno, ali ja gledam te neke sitnice
![]()
Sto se mene tice GSM Planet iz PG, momci au prva liga, u zadnje tri godine kupili smo kod njih vise (mislim sve zajedno, uz kompenzacije, jedno 8 telefona) Samsung S modela od 22 pa do 24, obicni, ultra itd, bez greske svaki radi, garancije nikad aktivirane.
Oni jos znaju da daju, makar meni, (dobra sam musterija) punjac gratis, masku gratis i zastitno staklo gratis, vise nego korektno.
I ako zelis da mjenjas tel, ako je u dobrom stanju, uvijek moze kompenzacija uz doplatu za neki noviji model.
Ps: i uvjek su imali najbolje cijene za Samsung telove.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Da li ima neko ko “obučava” osnove računovodstva odnosno ukazuje kako se mogu neke osnove vodjenja firme olakšati tj zeznuti sistem :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
ZOKI Mobile, U Tivtu, 5+, za svaku saradnju, dogovor...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Last edited by kanki; 16-09-25 at 18:44.
jes da nijesam 100 godina nista kupio od njega, ali ja sam sa kolegom forumasom Gocem imao super saradnju - imas u podforum prodaja njegove oglase
a mimo foruma, jedno 20+ godina pozitivnoga iskusta sa Milanom iz KL 069666544/067549363
nikad grke, a pofino se telefona trgovalo za sve ove godine, sto za sebe, sto za familiju - sa cijenama je cesto bio ispd svih ostalih - ako ne mogu da podjem on salje/donosi telefone kad ide put PG (sve u dan-dva max)
Trebao bi da ga ima xiaomi precision set.
imas ga u setove u okovu (najjeftiniji su ~6-7 eura), mada ima i pojedinacno sam gledao, mozda probaj drugi okov
Imas ga u jumbo dje je autoprogram, ima jedan mali fini set, dodje 20tak nastavaka i tanka rucka metalna, 4-5eura - idealan za fine radove po potrebi (baterije u igracke, vage, popravke istoih...)
osim toga ti ostaju ove manje gvozdjare, ali vjerujem da ce i izbor biti manji
Ja sam odmah posto su ih uvezli uzeo i xiaomi precision set,i rachet srafciger i masinicu.najboljih cca 60tak evra potrosenih na tehniku ikad.
ako se sjetim posle idem do okova pa cu pogledati
ali ono sto vidim po sajtu je da su uzasno poskupili
https://okov.me/mn/proizvodi/garn-na...11-blackdecker
ovo je od jeftinijih
da sam blize ostavi slikao bih cijene, imam stanley i graphite setove, placeni 6-7 uera
i neki "Obicni" da 10-15 nastavaka za 3.5 eura
cak sa jednom srafilicom su mi 4 seta bosch - nastavci + 3 seta burgija koji su bili reda velicne 25 eura
Evo ovaj set kupih, pa da probam
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
I do sad nijesam nasao primjenu ovome sto narucih jos odavno sa Temu-a
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Kolega reče da je dobar, a baterija mu užasno kratko traje….
Ja sam npr izduvao ispod haube ono lišće itd![]()
Ne sjećam se napisah li što u vezi one moje muke,ako se ponavljam-praštajte.Uglavnom
Update:
Ovi novi/galijumski toplomjeri isti izgledom kao stari živini za razliku od njih dolaze sa jednom plastičnom futrolicom a to sve zajedno ide u staklenu futrolu.Dakle,kad toplomjer pokaže 37,38,39...i želite ga spustiti,vrati se toplomjer u plastičnu futrolu,koja je savitljiva u gornjem dijelu,uhvati se za krajnji dio plast.futrole iznad tog dijela elastičnog i tako se "trese".Bukvalno je u 3 drmanja sa 39.4 otišao na početnih 35°.Učinjeće vam se da postoji mogućnost da se ta plast.futrolica slomi u tom dijelu gdje se presavija,ali nama ne jer je plastika baš žilava i elastična.Svaki pokušaj da ga spuštite tresući samo toplomjer-ja mislim da je nemoguće.
Ne znam ko mi od forumaša predloži da ga zamotam u čarapu i vrtim,ali sad mislim da u tom predlogu ima istine,jer je slično kao i sa ovim načinom.
Takođe,ne sjećam se ko od forumaša napisa da ima isti problem ali on to da ženi i ona bez problema vrati,nek pročita ovo moje iskustvo i postaće samostalan u stresanju toplomjera,t.j. neće mu žena ,ako joj pane na pamet,moći da ga ucjenjuje ili zaHebava zbog te njene vještine a njegove nesposobnosti
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 17-09-25 at 16:26.
Ti bi mogao na ovu konferenciju za izbacivanje žive iz upotrebe ka najjači kontraš.Doduše ne znam kako bi prošao.Neđe slutim gore no sa onom tvojom fantazijom sa paradajzom u Splendid.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 17-09-25 at 16:30.
Alooo,žena te zamajava nešto dok to radi.Kao profi iluzionista ti skrene pažnju i ti ne primijetiš kako joj to uspijeva.
Ako je tako prosto,trebalo bi i tebi da uspije.
Inače,znam da ne mora da se spušti na 35° ali posrupkom koji sam opisao,prvi "tres" i ode sa 39.4 na 38,drugi "tres" i ode na 37,treći i zakuca se na dno(35°C) ka kazaljka goriva u auto jednoga mi druga
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks