Hvala momci
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
+1 za junior, Dejan je strasan covjek i trener
Preporuka za internet provajdera ???
Uz njega i kablovska,
Nešto bih promijenila...
Hajd solucije, pričajte
A sto koristis sad?
Ka koristim MTEL iako mi idu na nerve nešto imam osjećaj da su svi manje više isti.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Meni je net najbitniji tako da sam t-com
Supruga poslala upit za jedan hotel na Zlatiboru,da napravi rezervaciju preko emaila.
Sve ok,kaze da rezervacija uspjela pola novca treba te uplatit,sto je ok.
Da bi uplatili, nekad cudan vid uplate traze kopiju licne/pasosa i sliku vise sa obije strane? Wtf?
Jel imao ko iskustva?
Naravno da ima nista nisam slao,poslao upit mogu li platit direktno preko sajta, ne odg mi na taj nacin trasakcije koji oni traze
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Mi smo u avgustu bili u Satelit novi, pola preko WU ostalo tamo, nista sem uplatnice nijesmo slali
Mislim da su ovi nama to trazili ako cemo karticom da placamo tj podatke sa kartice sve. Al rekoh, da se ne mislimo, WU i cao
vjerovatno hoće da odrade Card Not Present transakciju. Ako je ta opcija omogućena na POS terminalu, ukucavanjem podataka sa kartice mogu da rezervišu ili naplate iznos. Ovo je često prisutno kod rent-a-car agencija jer se naplata radi unaprijed, bez fizičkog prisustva vlasnika kartice. Naravno, sama transakcija nosi povećan rizik od zloupotrebe kartice, ali se može reći da je "uobičajena" opcija u ugostiteljstvu kod provjerenih trgovaca (banke ne omogućavaju ovu opciju svim trgovcima već samo onima prema kojima postoji povjerenje da neće zloupotrijebiti karticu, mada je i ovo subjektivan kriterijum)
Ima li ko da prodaje Kindle?
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Kad i dje ce se moci odgledat film Obraz Nikole Vukcevica?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Znam brate, vjerovatno postoji druga opcija placanja,paypall,WU itd. Ovako nisam htio da se cimam oko toga i da razmisljam oce li oni nesto uradili ili,nemam milione ni hiljade na kartici,al cim dajes takve podatke cudno je,reko sam preko sajtu napraviti rezervaciju,ovo mi je vase komplikovano. Na sajtu bas jednostavnije i proslo je sve ok.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Kako?
Na pos terminalu hotela?
Jer prilikom online narudzbi 99% sajtova trazi potvrdu iz aplikacije da ja znam…i dzabe on ima sve podatke…
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks