https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ivicna-prijava
Vi ćete poštenog ljalja da prozivate za školu a on genijalac
A đe tu jednu devetku zakuči da ga čitav život proganja.
Bogdanovic je mozda i najgadniji u toj partiji a konkurencija je paklena
“Da sam znao da je ovako lako završiti fakultet, završio bih i srednju školu.”
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Fala vi na priganice. Nemojte vise kumim ve bogom, nego zaokruzite na 2050 pa da smo mirni i mi i vi od godisnjih apdajtova.
Frankfurter Allgemeine Zeitung: Crna Gora na putu ka EU do 2028 – između reformi i ekonomskih izazova
https://www.cdm.me/politika/frankfur...mskih-izazova/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Unijece i nas u EU za koju godinu, ali vazda ce se znat sto je istok a sto je zapad. Mi cemo vazda bit divlji balkan, latinosi evrope, jer se tako ponasamo. Bugarska i Rumunija nisu nikakva civilizacija nakon 20 godina u EU.
Samo cemo bit topovsko meso u narednim decenijama i jeftinija radna snaga. Naravno i ako projekat Jadar prodje, jeftino cemo isporucivati sirovine.
Dok balkan nastave da doseljavaju azijatima i afrikancima, bice ovdje interesantna demografska slika za 10-20 godina samo.
Vec sad Tivat nema veze sa ovim Tivtom prije 10-15 godina. Kao da si nedje u kurdistan.
Budva je odavno postala kao Sochi.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Da se nadovežem na prethodno
Mandić: Transparentnost parlamenta alat za članstvo u EU
Zdenkino gorivo, Danilov ĐIP...Skupština Crne Gore najtransparentniji parlament u regionu, a to je jedan od ključnih alata koji garantuje da će naša zemlja postati prva naredna članica EU"
https://x.com/mayorbudva/status/1967601295822352788
kako gazi momak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jeftina radna snaga su ona đeca išto ih koristi Starbuks dok širi svijetom demagogiju o dječjim pravima.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
"Ne prdi prdnjavo" šefu policije, kazna u DPS diktaturi 500 eura.
"Vidimo se" srpskom popu, kazna u osvježenoj demokratiji Mandića i satelita 1000 eura.
https://www.cdm.me/kolumne/bursac-vi...-mogu-i-dzabe/
Tko leti, vrijedi...
Mene strašno čudi pišanje vlasti po hrabrome Milatoviću, koji im je uz to partner u Podgorici.
A posro, podvio si rep u Titograd kad su ti zaprijetili latentni homo iz bratstava, pa sad okle to da niko ne uvažava moje predloge.
Splačino, realno je da će te i žena ostavit do kraja mandata kakav disrespect generišeš na dnevnom nivou.
Tko leti, vrijedi...
Hahaaha vodi grad kako treba...a to sto ide po instrukcije u Spuz u narko klan to nista?
Inace Df je na vrijeme pozivao Odzica u vlast, ali je ovaj odbio javno jer "nece sa cetnicima", a stvarno zato sto je odavno dogovorio vlast sa Dps i narko klanom.
Sent from my phone
https://rtnk.me/drustvo/niksic-osnov...X0Morl3RXQ_x8g
Institucije nemocne ... sve po starom... evo apel i zavrsili smo posao a ti mali ko ti je kriv
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zajebane su to stvari u državi koja nema institucije. Nemaš drugu opciju već da ih sačekaš neđe i rastaviš od batina.
UČENIKU Gimnazije „Tanasije Pejatović“ LAZARU TOMIĆU ZVANJE POČASNOG DOKTORA - PV INFORMER
Bolje bi bilo državi da ovu mladost promoviše i podrži, nego što dijeli pozicije, vozila i zarade kusima i repatima širom 13,812km2 teritorije.Lazar Tomić, Gimnazije „Tanasije Pejatović“, već je prepoznat na međunarodnom akademskom nivou. Nedavno je od strane jedne od vodećih istraživačkih zajednica, Academia Quantum, stekao zvanje počasnog doktora, zahvaljujući svom revolucionarnom radu na teoriji Quantum Retrocausality of Gravity (QRG, Kvantna retrokauzalnost gravitacije). Taj gest, koji se obično rezerviše za afirmisane naučnike sa decenijama iskustva, govori o jedinstvenosti i snazi ideja koje Tomić donosi na globalnu scenu.
Njegova teorija QRG predstavlja hrabar iskorak ka pomirenju dva najveća izazova moderne fizike – kvantne mehanike i gravitacije, kroz koncept retrokauzalnosti, gdje kvantno i kosmološko biva povezano kroz gravitacione informacije. Međunarodni akademski krugovi prepoznali su originalnost ovog pristupa, čime je Tomić ušao u red mladih mislilaca čije ideje nadilaze granice učionica i laboratorija.
Na tome nije stao. Svjestan da nauka mora imati i praktične implikacije, Tomić je razvio Master Protocol, okvir koji kombinuje vještačku inteligenciju i biomedicinske podatke kako bi stvorio digitalne „twin”modele za personalizovanu terapiju raka. Ovim radom pokazao je da njegova naučna radoznalost nikada ne ostaje apstraktna – ona je uvijek ukorijenjena u životu, sa ciljem da pomogne ljudima.
U međuvremenu, Tomić je započeo i Project AEGIS (Advanced Electromagnetic Guidance & Interception System – Napredni elektromagnetni sistem za vođenje i neutralizaciju ciljeva), istraživački poduhvat u oblasti napredne elektromagnetike i usmjerenih elektromagnetnih sistema. Time je dokazao da nije vezan samo za teorijske ideje, već da ima široko interesovanje za tehnologije budućnosti, uključujući one sa potencijalnim odbrambenim i energetskim primjenama.
Osim što je istraživač, Lazar Tomić se aktivno bavi i pisanjem. Do sada je objavio 17 knjiga koje pokrivaju spektar tema od kritike savremenog društva i obrazovnog sistema (Dumb by Design), preko globalnih ekonomskih analiza (Decoding the Dollar Enigma), do futurističkih vizija o potencijalu ljudskog uma (The Superhuman Mind) i tehnološkoj singularnosti (Singularity Gambit).
Da akademska zajednica priznaje rezultate govori nam to da je već 6 univerziteta u SAD pružilo priliku Lazaru za dalje usavršavanje (Bucknell University, University of Minnesota Twin Cities, Syracuse University, Baylor University, Northeastern University i Case Western Reserve University).
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nasim politicarima ovakvi ne odgovaraju, jer od njih nemaju licne koristi.
Ako moze neki Bećir i slican kalibar, dobrodosli su.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks