Ovaj lik je globalno zlo ili isto oličenje u njemu.
Ima video-a đe ga debunkiraju ali evo ovaj njegov original pa ko to ne vidi saučešće.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Ovaj lik je globalno zlo ili isto oličenje u njemu.
Ima video-a đe ga debunkiraju ali evo ovaj njegov original pa ko to ne vidi saučešće.
Ovaj pad aviona u Indiji koji se desio prije neki dan, gdje je jedna osoba preživjela mi masu nešto smrdi.
Postoji li mogućnost da ovaj lik što je preživio dobije ogromni novac za to? a da nije ni bio na avion, nego u neposrednoj blizini mejsta isplaniranog pada aviona. Mislim ovo bi glupo bilo zamisliti u neku razvijenu zemlju, ali pošto je Indija u pitanju onda je sve moguće (Lažirati putnika na avion, namjerno napraviti električni problem na avion u sklopu procedura njegovog održavanja). Jer prije polijetanja je bio video snimak objavljen kako ništa od elektronike ne radi na avion.
A da i to isto bude dodatni paravan da se u krajnjem slučaju srkene pažnja sa glavnog razloga koji bi podrazumijevao vršenje pritiska na Indijske avio kompanije, da bi u cilju sigurnosti primat preuzela neka strana avio kompanija, pa da je čitav taj zlokobni plan zbog toga namjerno slojevit?
Last edited by Solid; 14-06-25 at 03:25.
Ne bi bilo iznenađujuće da se lik nije vozio u avionu već na avionu![]()
Ovo nema veze sa životom šta ovaj lik priča:
https://vm.tiktok.com/ZMSPJYp6H/
https://vm.tiktok.com/ZMSPJHscP/
Solid je usao duboko u teorije zavjere nece se on tako lako pustit da ovo prodje kao problem sa avionom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Solid je Car.
Bojim se da je sve otišlo predaleko.
Gledam ovaj koment ispod video-a.
hings feel off because we live in a ridiculous clown world run by homicidal psychopaths
Svaki dan je dobar za upiranje.
Kad viđeh ovo svađanje Medvjedeva i Trampa oko nuklearki i guranje podmornica u pravcu Rusije ko na pijaci tačno mi pade na um jedna sočna teorija zavjere.
Da u obojica u dilu sa ovima nije ovo jeftino a neki imaju keša na gomile.Ipak je ovo potrošačko društvo koje prodaje svašta za budale.
Kokice, ležaljka, gaigerov brojač, napčare za varenje i boca zmija-ladnog joda i zurka moze da počne rad mene. Kakav bunker, kakvi bakrači…jedan je život.
γνῶθι σαὐτόν
Ja u bunker ne bi sve da imam tog keša na gomilu ka oviiz prostog razloga što bi me slomilo da izađem iz istog i gledam uživo posljedice nuklearnog rata.
No dobro oni očito imaju jak želudac.
Ima na b92 emisija teorija zavera. Prebacih slučajno neku noć…Ljudi vjeruju u bajke koje se percipiraju kao vece bajke od onih u koje vjeruju oni koji ne vjeruju u teorije zavjera.
Jbt, pričamo o teorijama zavjere a vamo čestica može da bude i kurta i murta istovremeno, sve vidimo i cujemo sa zakasnjenjem, vid i sluh su posredan a ne neposredan uvid u realnost… Realnost kakvu percipiramo je u najmanju ruku percipirana odlozeno koji milisecund… A tek misli koje realnost oblikuju… Projektuju bolje receno…
I veli teorije zavjera nisu tačne, a ništa ovo ukupno nije tačno braćo moja napaćena. Mada jes lijepo počesto i zabavno, da se ne lažemo
Last edited by Caesar; 07-08-25 at 10:51.
γνῶθι σαὐτόν
Mlaćenje para, nego čega drugog...Prazne slame?
Sve jasno.
https://odysee.com/@InfoTeam:d/Weakm...gZF0kLmYqmIe6A
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks