Ja bih rekao da je bila varena pa cetkom ofarbana.
Ja bih rekao da je bila varena pa cetkom ofarbana.
Prema tome, šta da ti kažem?
crni rtv silikon jer bi crveni bio bas uocljiv...
Obicno mesecno pusti pritisak pa rijesili tako
Last edited by injection; 10-09-25 at 06:33.
Pa pretpostavih da je tako nešto.. hvala ljudi!![]()
Onda je jasno zbog čega ih imaš toliko, mada nijednom nisam žurio sa registracijom, odradim tehnički 10-tak dana prije isteka, i taman dok odrade predmet i odštampaju novu saobraćajnu, stara više ne važi, ali prilikom podizanja mi traže da vratim staru...ili ako je istekla u trenutku tehničkog pregleda, tehnički je uzme i zahefta je uz predmet koji ide u mup.
Interesantna situacija se desila sa burazerom...saobraćajnu je držao u onu pregradu "suncobrana" tačno ispod krovišta...došao da odradi tehnički, i pošto je malo trapav, dok je vadio saobraćajnu, ispade mu iz ruke i ode pravo između šoferke i instrument table unutar špicbana....pokušavao na sve moguće načine, nije uspio da je izvadi... i zamisli, nastao je veliki problem...morao je da piše izjavu i da plati taksu u službeni list da se objavi nevažećom (iako je već bila istekla) jer drugačije nisu htjeli da mu produže registraciju...
mislim da službenici rade na principu "daj što više papira, da ima nek se nađe" a ne po protokolu tj.zakonu.
a filijalu mupa u Budvi neću ni komentarisati...od stručnosti, uopšte voljom za radom, načinu obraćanja prema strankama...
Ih kako nece mup nekad pogrijesti pa da ti saobracajnu stavi na 5 godina))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sjećam se da mi je neko poznat dobio takvu saobraćajnu(nije 5 nego 2g.) ali to je samo za policiju relevantno.Da mu se desio neki incident,bio bi neregistrovan,jer polisa ne važi.
Inače za 25g. registrovanja auta ne znam jesam li 7-8 puta pokazivao saobraćajnu patroli.
U zadnjih 7-8 godina možda jednom-dvaput
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 10-09-25 at 09:13.
A nema neko ima srece ko zec
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Prilikom prelaska sa guma 215 55 r16 na 225 45 r17 (po fabrici namijenjene dimenzije) da li je potrebno raditi kakvu kalibraciju radi brzinomjera ili tako nešto?
Ne,ali uradi reglazu
Ne treba ni reglaza ni kalibracija.
Izgleda da mi je crkao motoric koji povlaci zavjesicu na panorami.
Dje bih to mogao da zamijenim? Ovlasceni nece da se bakce
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ako neko ima vise iskustva, neki sajt što dostavlja kod nas, slomio mi se podizac za Thule kofer
https://schork.shop/Thule-Deckelhebe...ntage/36050326
Moguce.
Ima li dje sve na jednom mjestu?
H97W12 filter ulja
E2905LI kabine
E820L filter vazduha
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Imam, 25 eura.
Alfa romeo stelvio 2017
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks