Ko ima malu đecu sve će mu jasno bit, ne daj Bože da čuju ovo, na repeat bi bila po cio dan...
Ko ima malu đecu sve će mu jasno bit, ne daj Bože da čuju ovo, na repeat bi bila po cio dan...
Ja stavio šifru na profil i otvorio im kids đe na sreću nema ovoga
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
opa gangam stajl
Ribnica zatvorio
Avlija zatvorio
Morison zatvorio
Mora se nesto cinjet, u cetvrtak rekoh necu 100 dana
Ako znam sto pijem, nikakvih problema nemam
Jbg
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ih a ja ko radosav okasnih u 21h da zaspem...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Gomila Nesklada... grupa iz NK cije ime benda je olicenje vlasti... kako prije tako i ubuduce...
Obični, veli, narod...
Svaki dan je dobar za upiranje.
E sad @kaemSe biti kosmopolita u Crnu Goru je gadno ali moš meni komotno da plačeš na rame.
Ja te savršeno razumijem među ove kromanjonce.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Bambula je superheroj ...
Najkvalitetniji sir zbog trava sa Himalaja.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ovo mi zvuči ka' ono da je naša pršuta najbolja zbog Njeguške klime gdje se sudaraju planinski i primorski vjetrovi![]()
Ahahaha to možda ako se radi po recepturi a sirovina iz uvoza.Doduše nešto čitah o ovom siru valjda je najveća prednost ako je baš od mlijeka tog Jaka što živi na Tibet.
Još ako mu sveštenici udaraju u gong niz planine.![]()
Jak, jak, kao životinja mlogo jak![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Pa ima jedna baba u Njeguse kod nje je kilo sira 100 eura.. ne moze nadospijevat od stranaca jer se sir pravi po domacoj recepturi, od domace krave koja se hrani ljekovitim travkama koje su samo na toj lokaci, sto rece kolega susen na lokalitetu u centru ruze vjetrova .... pored je krs dje je Njegos sjedio i pisao epska djela..
Ne salim se za 100 eura kilo sira nema turisticke ture koja nije kupila sve od babe...
Pa jeste bitno je za mlijeko i sir čime se životinja hrani i gdje a sve je manje takvih mjesta.
Radnik iz Skadra,mashina,naslozi 5 metara drva za 3 sata,stao nije...kafu je s noga shinuo!
...
Čuvaj taj kontakt
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Brat memorisao broj,ali zaista mashina,45g da tako radi i to je sunchano na toj strani bilo,stao nije puna 3 sata.
I slushaj ovo,kad je zavrshio,ja mu dao pare,i udjoh unutra da mu dam neke stare stvari,izlazim,nema ga![]()
...
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks