Evrogol, bice najbolji gol kola , a mozda I citavog prvenstva. Bravo Vasilije majstore
Drugari ovo je zaista divan trenutak za vasilija i za nas koji se radujemo tudjoj sreci
Mesjutim ovo je kroz ruke zomera proslo
Uzasna partija zomera a jos gora od kolege preko puta
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Stvar je sto je on u trenutku vidio da je Zomer na pogresnoj nozi i gdje niko ne ocekuje sut. Momak je skoro iz mjesta sutirao cim je vidio priliku i to je ono sto ke njegov najveci kvalitet. Ovo je nesto sto ce mu ostati za cio zivot i nije ga mogao na bolji nacin ugrabiti.
Viktor nastavlja da rešeta.
U potpunosti je oživio u DAC-u.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Vukotic asistencija i go u pobjedi partizana protiv spartaka
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kostic gol
I opet vukotic asistencija
odavno bolje mlade igrače nismo imali. al džaba kad marko janković ima prednost.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Prosinecki vise nema podrsku saveza. A za njegovog naslednika ne mozemo ocekivati neko zvucnije ime jer savez nema para da plati.
Sent from my S25+ using Tapatalk
Vucinic novi trener, bas sam ubijedjen u to
Wtf, je li ovo praksa da se igrač kažnjava novčano zbog crvenog kartona? (nisam gledao meč ali pročitah komentare da nije bilo za dva žuta?!)
https://www.vijesti.me/v/774942?utm_..._share_counter
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Uvjek je to bila praksa
U nasu ligu kad ti dijete u petlice dobije crvwni placa se
vele neki da će mirko vučinić bit novi selektor već za iduće mečeve kvalifikacija. tek tu ne treba davati neki pametan komentar, ako je istina.
još jedna u nizu grešaka fscg, ova nas je koštala borbe za baraž, jer sa normalnijim trenerom možemo sa česima. samo da ne bude da vučinić ostane i posle ovih kvalifikacija.
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...-kvalifikacija
Mirko na klupi… stvarno je besmisleno i komentarisat više.
Nista sad gaće na glavu i na utakmicu da gledamo...
Satelitski resiveri/oprema
Mirko govornik
Sta radi dejo oce da je trener pa oce
Pakao nas nadje
Što znam, svakako bolje no Prosinečki, gledat ga više nisam mogao, posebno je mučno bilo čitati njegove izjave.
Kao igrač je Mirko imao fudbalski IQ kao malo ko, oće li mu to što pomoći kao treneru viđećemo.
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Ja se bojim da je Mirko fudbal igrao intuitivno, na suvi kvalitet, ne znam kakav mu je kapacitet da analizira protivnika i slično. On je valjda na klupi bio baš da bi pomogao oko napada, a tu smo bili gori nego ikad.
Vidjeće se po prvom sledećem spisku kako pristupa svemu, ako krene u značajne rezove i podmlađivanje, biće zanimljivo. Gori od Brnovića sigurno nije, jer je to baš teško da se bude.
Ali isto tako - grama iskustva nema, i mislim da će to već utakmica sa Farskim ostrvima da pokaže.
Što možda i nije loše, pa da u sledeći ciklus idemo sa nekim novim i iskusnijim, jer ako Mirko dobro riješi sledeće utakmice, daće mu ugovor, a to ne znam koliko treba i njemu i reprezentaciji.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
on nema kapacitet dvije prosto proširene rečenice da sastavi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks