Je li realno da je povratna karta PG-BG za ponedeljak preko Air Srbije 218 €, a preko Air Montenegro 311 €???
Putujem ponedeljak petak svaka druga nedelja evo godinu. Nije placena ispod 197e niti jedna
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Kako nas deru, majko presveta ..
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
A PG - Milano budu povratne ispod 50e.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Kakva bi ovo bila eksurzija... ovo treba djeci priustiti sa 20 godina da obidju...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nama za pola ovih zemalja viza treba tako da je ovo vrlo tesko realizovati sa crnogorskim pasosem cak i da pare ne predstavljaju problem.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Mislim da bi vec poslije 20 dana trazio da me zaposle tamo
Dodje nedje 120 dan/nocenje kad se ovo podjeli ali si obisao masu toga.
Budimo isto realni treba dobre snage za sve ovo, obici malo gradovez setati, placati dodatno sve ostale usluge...znaci nekih minimum 30k po osobi za 4 mjeseca.
Tu je najteze odvojit 3mjeseca zivota, naravno jaka je i suma al za put oko svijeta i nije strasno . Al bas ne znam ko moze da priusti da tri mjeseca je offline
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
95% onih koji mogu sebi priustit ovakva putovanja su oni gore koje si opisao, I agencije za putovanja upravo ciljaju takvu skupinu. Osobe 20+ koje sebi mogu priustit takva putovanja su minorne a i mislim da nebi prikladno bilo da se te dvije generacije mijesaju. Iako je to prica za drugu temu.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
4 mjeseca Stivi
Ja bih mogao toliko vremena i novca odvojit ali kad znam da nemam sa kim onda sve gubi smisao, a svakako bi mi bilo previse tih 4 mjeseca. To bi mi bilo kao da sam novi ugovor na more potpisao a muka mi je od njega pomalo
Vjerovao ili ne ali za ta 4 mjeseca kod kuce se potrosi da ne precerujem sad ali sigurno oko 10k na raznorazne budalastine, ako se ode do Srbije, Bosne, Hrvatske i to je to.
Parking u Tiranu, hotel airport, 300 lek dan. Počela vansezonska cijena
Pozvah danas ambasadu Bjelorusije čisto da provjerim kako je sad za nase drzavljane pravilo a sta ce biti za godinu dana niko znati ne moze.
Elem mi mozemo bez vize i avionom i drumom 30 dana tako da trenutno nema prepreka da neko sa nasim pasosem udje u Bjelorusiju autobusom iz Viljnusa recimo.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Otkazaše nekoliko letova Wizz - a za Italijubiz Tirane i PG.
Šta se ovo dešava
Za juče 26.09.
Let Wizz iz PG ka Italiji, a onda i iz Tirane ka Italiji.
Croatia Airlines je lećela.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Treba li nam viza za tranzit preko Kine?
Za Kinu ne treba viza. Barem ne do 25. Decembra 2025.
https://www.gov.me/diplomatske-misij...rnoj-gori/kina
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks