Svidja mi se.
Svidja mi se.
Poštovani korisniče Volkswagen vozila,
Vaše vozilo sa brojem šasije (VIN) WVWZZZ obuhvaćeno je opozivom Takata vazdušnog jastuka. Zbog povećanog rizika po bezbednost, neophodno je da se izvrši popravka vašeg driver airbag.
Kao vlasnik ili korisnik vozila, molimo vas da odmah kontaktirate ovlašćenog Volkswagen servisera kako biste zakazali termin za popravku. Popravka je besplatna za vas.
U slučaju aktiviranja vazdušnog jastuka tokom nezgode, gasni generator može proizvesti znatno veći pritisak, što može dovesti do izbacivanja metalnih fragmenata u unutrašnjost vozila. To može izazvati ozbiljne povrede, a u najgorem slučaju i smrt.
Izvinjavamo se zbog eventualnih neprijatnosti i zahvaljujemo vam na saradnji u brzom rešavanju ovog problema.
Zahvaljujemo na poverenju u marku Volkswagen i radujemo se vašoj daljoj lojalnosti.
Srdačno, Volkswagen
Servisna akcija za vaše vozilo je dostupna.
Na vrijeme su se sjetili (poslije 6 godina).
Prema tome, šta da ti kažem?
ko zna od kad ovo stoji na sajtu, slucajno vidjeh i provjerih broj sasije.
kaze treba zamijeniti.
Da, ali ne ovim povodom, danas valjda ne rade pa cu nazvati u ponedeljak da zakazu termin.
Zna li neko dje da nađem klapna na usisnu granu za golf 4 1,9
Daj mi sasiju i tu ti je odmah.
Broj tel
Poslao sam ti sms na 069****49.
Mislis da ima karburator sa sarafom pa da mu malo povecas ler gas?
Moguce da ima karbona. Skini usisnu pa vidi.
na vcds povecam engine idle.
to je previse za mene da skidam usisnu i gledam ventile. uostalom sta im mogu bez da ih pogledam.
Pa da vidis ima li karbona, ako ima onda ides na ciscenje blasterom.
16 godina star tsi sa 212000km mora imati, ako pricamo o ciscenju to znaci vadjenje.
generalna, treba rastaviti sve i zamijeniti sto ne valja.
ja sam za, samo treba majstor i para.
Nista od toga, skida se usisna i onda blasterom se sve cisti. Kakva generalna?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks