Dragicevic covjek glasao za usvajanje PUP-a sa lokacijom posteojenja a i sad ga neki ljudi sto ni luk jeli ni luk mirisali pozivaju na odgovornost. Realno skroz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aooo neka Dragicevic udomi kakvu mačku po pod pazduh s njom ako ga je strah ovog miša...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
To je druga priča. Ja mislim da bi jedan poslanik u skupstini trebao da se ponasa normalno,a ne da izigrava cirskusanta. Ranije su u skupstini sjedjeli ozbiljni ljudi,a sad se u njoj i van nje ponašaju kao klovnovi. Ali takve nas narod voli izgleda.
Kako god,ovo sto je izjavio vezano za Ganda je preloše. Ljudski bi bilo da se izvini i da kaže da je preĆerao(biće da je rekao u afektu)
Ако сте се питали како су нам очеве нахушкали на Дубровик, само гледајте Пипуна и његово хушкање.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Pipun v1.0.0
https://share.google/wlIFlQWUT9GAgCyBV
Vazda sam bio za gledanje originala a ne obrada nekih.
+ mlađi,ljepši,stasitiji,rodonačelnik pohoda...
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 12-09-25 at 16:04.
Opština Zeta: Policija da reaguje i sasluša Dragićevića zbog govora mržnje prema Zećanima
https://www.cdm.me/hronika/opstina-z...rema-zecanima/
“Razumijemo nervozu stručnjaka za flamingose, plutajuće bungalove na jezeru, količinu ikre kod ribe, stručnjaka za sitnjeni šljunak a sada i prvog promotera prečišćivača otpadnih voda gospodina Dragićevića, koji je podnio prijavu nakon što je Milan Knežević jutros u paramparčad razbio kompletnu piramidu funkcionisanja ove grupe koja za cilj ima sistemsko trovanje građana Zete putem medija”, navodi se u reagovanju Opštine Zeta.
Kako dodaju, stepen nervoze naglo je porastao kod Dragićevića nakon stava prvog čovjeka Uprave za bezbjednost hrane Vladimira Đakovića koji je u jutarnjem programu potvrdio da je riba iz jezera potpuno zdrava i da nema toksina u sebi.
“A sve to nakon poslednjih teorija koju je ova grupa udruženih ,,ekologa” iznijela u javnost da se na pijaci prodaje zatrovana riba iz jezera. Pritom, pominjući pijane ili drogirane budale, Dragićević će morati da objasni da li je koristio ovakav primitivan i nevaspitan govor mržnje prema Zećanima, jer ako ima problem sa krivolovcima ili onima koji eksploatišu šljunak a da su iz Zete, tu su nadležni organi koji će preduzeti dalje mjere protiv istih, jer mi koji smo iz Zete nit’ smo pijani nit’ drogirani, a nadamo se da će policija utvrditi eventualno prisustvo svih ovih gore pomenutih supstanci kod druge strane”, poručuje se u saopštenju.
Poručiči su Dragićeviću da ne paniči od Milana Kneževića.
“Ali neka i ne pomišlja da našim sugrađanima ,,prosipa” priču oko pomenutog kolektora i agituje u njemu bliskim medijima zajedno sa ostalom grupom dobro poznatih ,,ekologa” kako bi im naručioci ovog posla zajedno sa čelnim ljudima Agencije za zaštitu životne sredine i gradskog Vodovoda stavili plus pored imena i prezimena. Žao nam je što je gospodin Dragićević više posvećen stočnom fondu na Sinjajevini i imao je životom braniti volove, koze i jarčeve od NATO trupa, a za žitelje Botuna ga je briga koliko za lanjski snijeg. Pametnome dosta”, zaključuju iz Opštine Zeta.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Da taj Dragicevic ima petlje sad bi u Golubovce bio...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Meni je samo nevjerovatno kako kimi, gandalf i ekipa nestase sa foruma kad pocese ovi njihovi da ih peglaju a fino su nam rekli da ih sacekamo da "izduse".
Realno gradili su tu osvjezenu Crnu Goru sa Vucicem, i opet, nije mi jasno koji dio je njihovog mozga pomislio da ce im to uspjeti. Mislim, sto su Vucicem a ne sa Milom i koja je razlika.
Elem, tu je bilo i ono njihovo cuveno razmisljanje da se ne moze biti i protiv jednih i drugih pa su nas sve redom kitili epitetima da smo ovo ili ono i sad kad je izio vuk magarca utekose sa foruma. Pa dje je tu odgovornost majku mu da nam objasne ovu idilu?
klasični ćacilend od države.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Možda kapiram pogrešno tvoj post,ali,bi li se ugroženiji osjećao da Pipun danas huška na tebe govoreći da si fekalija,kosmuran,blato ili da 90-tih Britva kao komšija kaže da će pomjeriti granice tvoje đedovine na pravedne mrginje a ne kako stoji stotinama godina u katastar,da će završiti sa tobom za sva vremena,da će tebe i tvoju familiju izbit ka što su ih vjekovima tukli njegovi preci...
Na kraju krajeva,nebitno je.
Morao sam Bar-a kvotovati jer nekako poveza huškanje na Dubrovnik i Pipuna,t.j. izjednači huškanje Mila na Dubrovnik sa huškanjem Pipuna na Gandalfa.
I za kraj ne unižavaj,bar meni i mom tradicionalnom vaspitanju, izraz "Čiko".Ni jedan ni drugi nisu ništa no blajvazi osioni.Izraz "čiko" za mene ide uz nekog odmjerenog,pristojnog gospodina /druga u poznijim godinama,sa velikim životnim iskustvom od kojeg možeš dobiti dobar savjet.Za njih dvojicu je bliže reći "pampur","šuto govedo"...
Last edited by joni; 12-09-25 at 18:19.
Nije lijepo da matori ko mi prodajemo đeci koja to nisu živjela ovakve bomboneA ti jesi dovoljno poživio, ko i ja, da pamtiš da taj nije bio rodonačelnik toga pohoda, no neko skroz drugi
On je u to vrijeme bio onaj mali što graje s kraja drugog reda, da se zna da je i on prisutan na čas
I njegovo je došlo dosta kasnije.
Btw, ovo ne kažem jaNo Ustav SFRJ, Ustav SRCG, zakoni o odbrani, doukumenti, potpisana naređenja i direktive, onaj koji je potpisao naređenja kad je pričao u Hag, onaj koji je potpisao direktivu u svoje memoare, Tribunal u Hagu u svoje spise, a svi mi što pamtimo jer još nismo zaboravili
![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Ponavljam se iznova i iznova, ali zamisli drzavu dje je Pipun neko i nesto.
Zamisli narod koji stoji iza Pipuna. Ćaci klasicni.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Slažem se.Kad već porediš sa klupama školskim,u prvi red su bili oni koji su ispred škole mogli okupiti i što god žele narediti starijoj ekipi sa pištoljima a "mali iz drugog reda koji graje da bi skrenuo pažnju na sebe da je i on prisutan na času" je znao da će za njega skočit ekipa sa noževima i bejzbolkama,tako da nije bio baš "mali iz drugog reda" i nije samo grajao.Poznata nam je fotka malog i druga mu iz klupe u drugom redu sa tom ekipom sa bejzbolkama.Čak su,da bi se ti momci identifikovali sa njima i oni sa momcima, se i obukli u dukseve sa kapuljačama i fantomkama i tako se fotkali i dvorištu...čuš mene ratištu.
Istina,posle je uprava škole sve to posložila i umirila.Ove iz prvih redova i neke iz drugih isključila iz škole a "malog grajača iz druge klupe" izabrala da bude blagajnik u svom odjeljenju 30 godina iako školovanje (obično) traje četiri ili osam uz uskov da ošpija poimenice svakog člana ekipe sa bejzbolkama
Last edited by joni; 12-09-25 at 18:37.
Joni, mnogo je stvari danas koje se Milu svuđe kače, i koje mu se zasigurno opravdano kače. Da je bio rodonačelnik pohoda na Dubrovnik nije jedna od njih, znamo obojica. Jer pamtimo. U to doba, i sve neđe do godinu-godinu i po' iza promjene Ustava RCG, nije ga bilo i nisi ga mogo nać ni u male. A mesa da mu se što zamjeri zaista ima u onih dvaes i kusur godina iza toga. Prosto istinitosti radi, ne navijanja, niti sklonosti.
Mani se viceva.Očito ti je percepcija iz sopstvenog ugla no vidi znaš kako.
Može se ođe sad fantazirat i filosofirat do sjutra ali tad u tom trenutku da si ozbiljno mislio odnosno cijela Crna Gora da se u tom trenutku odvoji od Beograda tenkovi bi ođe došli i bilo bi krvi do koljenja malo koji bi preteka.Tako da pušti se ti toga.
I baš me nešto ne čudi da su ođe mnogima glave spašavali iz te iste zemlje od tog režima.
Koliko mene sjećanje služi a ima i arhiva kako se ona Mira Marković nameračila na dotičnoga.
Ali,odlično znaš da na temi Ukrajine veliš što nisu prosto spustili oružje.![]()
Ok.Zbrzah kad napisah da je on rodonačelnik huškanja na Dubrovnik.Da,počeli su drugi mnogo ranije.On je onako mlad više bio,ili želio biti,mladi prestolonasljednik huškača na Dubrovnik sa tendencijom da postane presjednik odjeljenske zajednice Dubrovnik
Ahahahahahahaha, ne može čoek da ti ne obožava taj humor, ali naiskrenije
Ne, Joni, i ne, Blu, Milo se u to vrijeme prosto ništa nije pitao. Niti je imao tu poziciju, niti je imao tu moć. Pitao se isključivo Momir, to mu je bila i ustavna i realna pozicija. Zato ovi dobri ljudi na Cetinje baš njemu i pjevaju, a ne Milu, i neđe na kraj zato je isto tako reko i Tribunal u Hagu.
Percepcija Mila kao nekoga ko se za sve živo pita je nastala u decenijama poslije, a ne tad. I baš zbog te percepcije ova đeca danas imaju problem s istinom, kad im se prekreči
A ti, Blu, jesi u pravu da je suštinski sve iz Beograda išlo, i najviše bih na svijet volio da je do kraja tako jednostavno. Ali ostaje i izmjerena činjenica da je u to vrijeme oko 92% naroda CG (intenzivno i eksplicitno) podržavalo taj pohod.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks