Page 354 of 548 FirstFirst ... 254304344350351352353354355356357358364404454 ... LastLast
Results 8,826 to 8,850 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    7,368
    Thanks Thanks Received 
    4,779
    Thanked in
    2,446 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Valjao mu je “kosmuran” dok su zajedno dRps rušili.

I OVO nam je poslanik u skupstini,a pritom obavlja još nekoliko funkcija. OVO nam se nešto pita u drzavU.
    U neko normalno vrijeme bi mu mjesto bilo u štalu ili da čuva ovce,ali takva su vremena došla da su ovakvi dobili šansu.

Pominje džuboks zastidje,lajanje. Sve ono sto on radi skoro svakodnevno,kad god mu gazda iz Beograda naredi. Dobri nas i principijelni pipun,koji je rušio REŽIM(uh kako smo voljeli tu rijec) mila djukanovica,a sad mu ne smeta autokrata Aleksandar Usnija Vucic. Ma on samo želi jaku Srbiju,šta mi znamo i milioni gradjana Srbije.
    Nemo zamjerit, moram malo

Majka mu stara: ko je mogao znati da vlast popova, četnika, staljinista i bulatovićevaca od Crne Gore neće napraviti liberalno-demokratski raj?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,368
    Thanks Thanks Received 
    4,779
    Thanked in
    2,446 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Sve je to dps neoslobođeno tužilaštvo podrobno ispitalo i pravilno zaključilo da gure nije grokćalo da bi se smatralo krivičnim djelom, sad se okreću onoj novinarki što je naružila cipele gradonačelnikovoj nevjesti
    Kada će osvježeno tužilaštvo uhapsiti nekoga iz osvježene vlasti i zašto neće?

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    1,071
    Thanks Thanks Received 
    1,443
    Thanked in
    724 Posts

Dragicevic covjek glasao za usvajanje PUP-a sa lokacijom posteojenja a i sad ga neki ljudi sto ni luk jeli ni luk mirisali pozivaju na odgovornost. Realno skroz

Thanks Thanks Given 
    6,139
    Thanks Thanks Received 
    5,781
    Thanked in
    3,339 Posts

Aooo neka Dragicevic udomi kakvu mačku po pod pazduh s njom ako ga je strah ovog miša...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,552
    Thanks Thanks Received 
    2,162
    Thanked in
    1,033 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Nemo zamjerit, moram malo

Majka mu stara: ko je mogao znati da vlast popova, četnika, staljinista i bulatovićevaca od Crne Gore neće napraviti liberalno-demokratski raj?

To je druga priča. Ja mislim da bi jedan poslanik u skupstini trebao da se ponasa normalno,a ne da izigrava cirskusanta. Ranije su u skupstini sjedjeli ozbiljni ljudi,a sad se u njoj i van nje ponašaju kao klovnovi. Ali takve nas narod voli izgleda.

Kako god,ovo sto je izjavio vezano za Ganda je preloše. Ljudski bi bilo da se izvini i da kaže da je preĆerao(biće da je rekao u afektu)

Thanks Thanks Given 
    1,015
    Thanks Thanks Received 
    4,087
    Thanked in
    2,307 Posts

Ако сте се питали како су нам очеве нахушкали на Дубровик, само гледајте Пипуна и његово хушкање.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

7. The Following 2 Users Say Thank You to BAR For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    18,929
    Thanks Thanks Received 
    8,827
    Thanked in
    4,280 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Ако сте се питали како су нам очеве нахушкали на Дубровик, само гледајте Пипуна и његово хушкање.
    Pipun v1.0.0
    https://share.google/wlIFlQWUT9GAgCyBV
    Vazda sam bio za gledanje originala a ne obrada nekih.
    + mlađi,ljepši,stasitiji,rodonačelnik pohoda...

Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
    Last edited by joni; 12-09-25 at 16:04.

9. The Following 2 Users Say Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,946
    Thanks Thanks Received 
    9,826
    Thanked in
    7,339 Posts

Ево Говно пријети Гандалфу говнима:

https://x.com/KonteZanovic/status/19...azQRv-Btw&s=19
    Da pravi se cirkus oko nečega đe treba malo edukovati stanovništvo.Zeta ima dobar dio đe se ljudi bave poljoprivredom pa ih treba pitat kojom vodom zalivaju te kulture,ili bi da se ugradi taj neki kolektor pa da ***** ne idu u vodu kojom voće i povrće zalivaju.

Thanks Thanks Given 
    1,360
    Thanks Thanks Received 
    1,088
    Thanked in
    622 Posts

Quote Originally Posted by retype_htc View Post
    @outline jesi ovo ti?

Krivokapić: Stvarni šef Vlade je van Crne Gore, govorio sam Spajiću i Milatoviću da ih ometaju BIA i "srpski svijet"

https://www.vijesti.me/tv/emisije/77...-srpski-svijet

Sent from my S25+ using Tapatalk
    Zamalo da propustim ovaj "biser" - Milojko simpleks

Thanks Thanks Given 
    6,088
    Thanks Thanks Received 
    6,632
    Thanked in
    3,167 Posts

Ево Говно пријети Гандалфу говнима:

https://x.com/KonteZanovic/status/19...azQRv-Btw&s=19
    Opština Zeta: Policija da reaguje i sasluša Dragićevića zbog govora mržnje prema Zećanima

https://www.cdm.me/hronika/opstina-z...rema-zecanima/

“Razumijemo nervozu stručnjaka za flamingose, plutajuće bungalove na jezeru, količinu ikre kod ribe, stručnjaka za sitnjeni šljunak a sada i prvog promotera prečišćivača otpadnih voda gospodina Dragićevića, koji je podnio prijavu nakon što je Milan Knežević jutros u paramparčad razbio kompletnu piramidu funkcionisanja ove grupe koja za cilj ima sistemsko trovanje građana Zete putem medija”, navodi se u reagovanju Opštine Zeta.

Kako dodaju, stepen nervoze naglo je porastao kod Dragićevića nakon stava prvog čovjeka Uprave za bezbjednost hrane Vladimira Đakovića koji je u jutarnjem programu potvrdio da je riba iz jezera potpuno zdrava i da nema toksina u sebi.

“A sve to nakon poslednjih teorija koju je ova grupa udruženih ,,ekologa” iznijela u javnost da se na pijaci prodaje zatrovana riba iz jezera. Pritom, pominjući pijane ili drogirane budale, Dragićević će morati da objasni da li je koristio ovakav primitivan i nevaspitan govor mržnje prema Zećanima, jer ako ima problem sa krivolovcima ili onima koji eksploatišu šljunak a da su iz Zete, tu su nadležni organi koji će preduzeti dalje mjere protiv istih, jer mi koji smo iz Zete nit’ smo pijani nit’ drogirani, a nadamo se da će policija utvrditi eventualno prisustvo svih ovih gore pomenutih supstanci kod druge strane”, poručuje se u saopštenju.

Poručiči su Dragićeviću da ne paniči od Milana Kneževića.

“Ali neka i ne pomišlja da našim sugrađanima ,,prosipa” priču oko pomenutog kolektora i agituje u njemu bliskim medijima zajedno sa ostalom grupom dobro poznatih ,,ekologa” kako bi im naručioci ovog posla zajedno sa čelnim ljudima Agencije za zaštitu životne sredine i gradskog Vodovoda stavili plus pored imena i prezimena. Žao nam je što je gospodin Dragićević više posvećen stočnom fondu na Sinjajevini i imao je životom braniti volove, koze i jarčeve od NATO trupa, a za žitelje Botuna ga je briga koliko za lanjski snijeg. Pametnome dosta”, zaključuju iz Opštine Zeta.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    6,139
    Thanks Thanks Received 
    5,781
    Thanked in
    3,339 Posts

Da taj Dragicevic ima petlje sad bi u Golubovce bio...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Meni je samo nevjerovatno kako kimi, gandalf i ekipa nestase sa foruma kad pocese ovi njihovi da ih peglaju a fino su nam rekli da ih sacekamo da "izduse".

Realno gradili su tu osvjezenu Crnu Goru sa Vucicem, i opet, nije mi jasno koji dio je njihovog mozga pomislio da ce im to uspjeti. Mislim, sto su Vucicem a ne sa Milom i koja je razlika.

Elem, tu je bilo i ono njihovo cuveno razmisljanje da se ne moze biti i protiv jednih i drugih pa su nas sve redom kitili epitetima da smo ovo ili ono i sad kad je izio vuk magarca utekose sa foruma. Pa dje je tu odgovornost majku mu da nam objasne ovu idilu?

15. The Following 3 Users Say Thank You to Rodion Romanovich For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

klasični ćacilend od države.

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    6,161
    Thanks Thanks Received 
    13,608
    Thanked in
    5,157 Posts

Sent from my S25 Ultra using Tapatalk

18. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    4,443
    Thanked in
    2,607 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Pipun v1.0.0

Ovaj čiko nije koristio riječ fekalije, kosmuran blato....

Već je nekoliko kopalja iznad drugog čike...

Poslato sa pisaće mašine S24 x2

............ Ż\_(ツ )_/Ż............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    18,929
    Thanks Thanks Received 
    8,827
    Thanked in
    4,280 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Ovaj čiko nije koristio riječ fekalije, kosmuran blato....

Već je nekoliko kopalja iznad drugog čike...

Poslato sa pisaće mašine S24 x2

............ Ż\_(ツ )_/Ż............
    Možda kapiram pogrešno tvoj post,ali,bi li se ugroženiji osjećao da Pipun danas huška na tebe govoreći da si fekalija,kosmuran,blato ili da 90-tih Britva kao komšija kaže da će pomjeriti granice tvoje đedovine na pravedne mrginje a ne kako stoji stotinama godina u katastar,da će završiti sa tobom za sva vremena,da će tebe i tvoju familiju izbit ka što su ih vjekovima tukli njegovi preci...
    Na kraju krajeva,nebitno je.
    Morao sam Bar-a kvotovati jer nekako poveza huškanje na Dubrovnik i Pipuna,t.j. izjednači huškanje Mila na Dubrovnik sa huškanjem Pipuna na Gandalfa.
    I za kraj ne unižavaj,bar meni i mom tradicionalnom vaspitanju, izraz "Čiko".Ni jedan ni drugi nisu ništa no blajvazi osioni.Izraz "čiko" za mene ide uz nekog odmjerenog,pristojnog gospodina /druga u poznijim godinama,sa velikim životnim iskustvom od kojeg možeš dobiti dobar savjet.Za njih dvojicu je bliže reći "pampur","šuto govedo"...

Last edited by joni; 12-09-25 at 18:19.

21. The Following User Says Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,798
    Thanks Thanks Received 
    5,593
    Thanked in
    2,761 Posts

Pipun v1.0.0

Nije lijepo da matori ko mi prodajemo đeci koja to nisu živjela ovakve bombone A ti jesi dovoljno poživio, ko i ja, da pamtiš da taj nije bio rodonačelnik toga pohoda, no neko skroz drugi On je u to vrijeme bio onaj mali što graje s kraja drugog reda, da se zna da je i on prisutan na čas I njegovo je došlo dosta kasnije.

Btw, ovo ne kažem ja No Ustav SFRJ, Ustav SRCG, zakoni o odbrani, doukumenti, potpisana naređenja i direktive, onaj koji je potpisao naređenja kad je pričao u Hag, onaj koji je potpisao direktivu u svoje memoare, Tribunal u Hagu u svoje spise, a svi mi što pamtimo jer još nismo zaboravili
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

23. The Following 3 Users Say Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,258
    Thanks Thanks Received 
    8,192
    Thanked in
    3,127 Posts

Ponavljam se iznova i iznova, ali zamisli drzavu dje je Pipun neko i nesto.
    Zamisli narod koji stoji iza Pipuna. Ćaci klasicni.

Sent from my SM-A566B using Tapatalk

25. The Following 3 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,946
    Thanks Thanks Received 
    9,826
    Thanked in
    7,339 Posts

Pipun v1.0.0

Ja mislila svo vrijeme svog života da Crna Gora tad nije bila nezavisna država no pod direktivu i komandu Beograda.

Thanks Thanks Given 
    18,929
    Thanks Thanks Received 
    8,827
    Thanked in
    4,280 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    Nije lijepo da matori ko mi prodajemo đeci koja to nisu živjela ovakve bombone A ti jesi dovoljno poživio, ko i ja, da pamtiš da taj nije bio rodonačelnik toga pohoda, no neko skroz drugi On je u to vrijeme bio onaj mali što graje s kraja drugog reda, da se zna da je i on prisutan na čas I njegovo je došlo dosta kasnije.

Btw, ovo ne kažem ja No Ustav SFRJ, Ustav SRCG, zakoni o odbrani, doukumenti, potpisana naređenja i direktive, onaj koji je potpisao naređenja kad je pričao u Hag, onaj koji je potpisao direktivu u svoje memoare, Tribunal u Hagu u svoje spise, a svi mi što pamtimo jer još nismo zaboravili
    Slažem se.Kad već porediš sa klupama školskim,u prvi red su bili oni koji su ispred škole mogli okupiti i što god žele narediti starijoj ekipi sa pištoljima a "mali iz drugog reda koji graje da bi skrenuo pažnju na sebe da je i on prisutan na času" je znao da će za njega skočit ekipa sa noževima i bejzbolkama,tako da nije bio baš "mali iz drugog reda" i nije samo grajao.Poznata nam je fotka malog i druga mu iz klupe u drugom redu sa tom ekipom sa bejzbolkama.Čak su,da bi se ti momci identifikovali sa njima i oni sa momcima, se i obukli u dukseve sa kapuljačama i fantomkama i tako se fotkali i dvorištu...čuš mene ratištu.
    Istina,posle je uprava škole sve to posložila i umirila.Ove iz prvih redova i neke iz drugih isključila iz škole a "malog grajača iz druge klupe" izabrala da bude blagajnik u svom odjeljenju 30 godina iako školovanje (obično) traje četiri ili osam uz uskov da ošpija poimenice svakog člana ekipe sa bejzbolkama

Last edited by joni; 12-09-25 at 18:37.

Thanks Thanks Given 
    4,798
    Thanks Thanks Received 
    5,593
    Thanked in
    2,761 Posts

Pa malo i podsjećanja Na čoeka kojeg sam lično mnogo volio, a ''službeno'', kako mi jednom reče kad je bio Premijer SRJ, bio ''najgori čičak što mu se za život dokačio''

Thanks Thanks Given 
    4,798
    Thanks Thanks Received 
    5,593
    Thanked in
    2,761 Posts

Slažem se.Kad već porediš sa klupama školskim,u prvi red su bili oni koji su ispred škole mogli okupiti i što god žele narediti starijoj ekipi sa pištoljima a "mali iz drugog reda koji graje da bi skrenuo pažnju na sebe da je i on prisutan na sebe" je znao da će za njega skočit ekipa sa noževima i bejzbolkama,tako da nije bio baš "mali iz drugog reda" i nije samo grajao.Poznata nam je fotka malog i druga mu iz klupe u drugom redu sa tom ekipom sa bejzbolkama.Čak su,da bi se ti momci identifikovali sa njima i oni sa momcima, se i obukli u dukseve sa kapuljačama i fantomkama i tako se fotkali.
    Istina,posle je uprava škole sve to posložila i umirula.Ove iz prvih redova i neke iz drugih isključila iz škole a "malog" izabrala da bude blagajnik u svom odjeljenju 30 godina iako školovanje (obično) traje četiri ili osam

Joni, mnogo je stvari danas koje se Milu svuđe kače, i koje mu se zasigurno opravdano kače. Da je bio rodonačelnik pohoda na Dubrovnik nije jedna od njih, znamo obojica. Jer pamtimo. U to doba, i sve neđe do godinu-godinu i po' iza promjene Ustava RCG, nije ga bilo i nisi ga mogo nać ni u male. A mesa da mu se što zamjeri zaista ima u onih dvaes i kusur godina iza toga. Prosto istinitosti radi, ne navijanja, niti sklonosti.

Thanks Thanks Given 
    23,946
    Thanks Thanks Received 
    9,826
    Thanked in
    7,339 Posts

Slažem se.Kad već porediš sa klupama školskim,u prvi red su bili oni koji su ispred škole mogli okupiti i što god žele narediti starijoj ekipi sa pištoljima a "mali iz drugog reda koji graje da bi skrenuo pažnju na sebe da je i on prisutan na času" je znao da će za njega skočit ekipa sa noževima i bejzbolkama,tako da nije bio baš "mali iz drugog reda" i nije samo grajao.Poznata nam je fotka malog i druga mu iz klupe u drugom redu sa tom ekipom sa bejzbolkama.Čak su,da bi se ti momci identifikovali sa njima i oni sa momcima, se i obukli u dukseve sa kapuljačama i fantomkama i tako se fotkali.
    Istina,posle je uprava škole sve to posložila i umirula.Ove iz prvih redova i neke iz drugih isključila iz škole a "malog" izabrala da bude blagajnik u svom odjeljenju 30 godina iako školovanje (obično) traje četiri ili osam

Mani se viceva.Očito ti je percepcija iz sopstvenog ugla no vidi znaš kako.
    Može se ođe sad fantazirat i filosofirat do sjutra ali tad u tom trenutku da si ozbiljno mislio odnosno cijela Crna Gora da se u tom trenutku odvoji od Beograda tenkovi bi ođe došli i bilo bi krvi do koljenja malo koji bi preteka.Tako da pušti se ti toga.
    I baš me nešto ne čudi da su ođe mnogima glave spašavali iz te iste zemlje od tog režima.
    Koliko mene sjećanje služi a ima i arhiva kako se ona Mira Marković nameračila na dotičnoga.
    Ali,odlično znaš da na temi Ukrajine veliš što nisu prosto spustili oružje.

Thanks Thanks Given 
    18,929
    Thanks Thanks Received 
    8,827
    Thanked in
    4,280 Posts

Joni, mnogo je stvari danas koje se Milu svuđe kače, i koje mu se zasigurno opravdano kače. Da je bio rodonačelnik pohoda na Dubrovnik nije jedna od njih, znamo obojica. Jer pamtimo. U to doba, i sve neđe do godinu-godinu i po' iza promjene Ustava RCG, nije ga bilo i nisi ga mogo nać ni u male. A mesa da mu se što zamjeri zaista ima u onih dvaes i kusur godina iza toga. Prosto istinitosti radi, ne navijanja, niti sklonosti.
    Ok.Zbrzah kad napisah da je on rodonačelnik huškanja na Dubrovnik.Da,počeli su drugi mnogo ranije.On je onako mlad više bio,ili želio biti,mladi prestolonasljednik huškača na Dubrovnik sa tendencijom da postane presjednik odjeljenske zajednice Dubrovnik

Thanks Thanks Given 
    4,798
    Thanks Thanks Received 
    5,593
    Thanked in
    2,761 Posts

Ahahahahahahaha, ne može čoek da ti ne obožava taj humor, ali naiskrenije

Ne, Joni, i ne, Blu, Milo se u to vrijeme prosto ništa nije pitao. Niti je imao tu poziciju, niti je imao tu moć. Pitao se isključivo Momir, to mu je bila i ustavna i realna pozicija. Zato ovi dobri ljudi na Cetinje baš njemu i pjevaju, a ne Milu, i neđe na kraj zato je isto tako reko i Tribunal u Hagu.
    Percepcija Mila kao nekoga ko se za sve živo pita je nastala u decenijama poslije, a ne tad. I baš zbog te percepcije ova đeca danas imaju problem s istinom, kad im se prekreči

A ti, Blu, jesi u pravu da je suštinski sve iz Beograda išlo, i najviše bih na svijet volio da je do kraja tako jednostavno. Ali ostaje i izmjerena činjenica da je u to vrijeme oko 92% naroda CG (intenzivno i eksplicitno) podržavalo taj pohod.

33. The Following User Says Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Page 354 of 548 FirstFirst ... 254304344350351352353354355356357358364404454 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)