Page 278 of 312 FirstFirst ... 178228268274275276277278279280281282288 ... LastLast
Results 6,926 to 6,950 of 7797

Thread: Trumpova Amerika sa saveznicima & ostatak svijeta

Thanks Thanks Given 
    3,748
    Thanks Thanks Received 
    6,950
    Thanked in
    4,169 Posts

Ne znam ko ga je skinuo ali siguran sam da nije random osoba nego neko ko zna dvije tri o metama.
    Prema tome, šta da ti kažem?

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Uobičajeno si potpuno promašio.
    Ili će biti da ne kapiraš da je Tramp ogromnim dijelom doprinio podizanju tenzija i da je direktno odgovoran za najveći dio političkog nasilja u Americi u poslednjih 10 godina. Više bi smisla imalo da si rekao da će Buša od blata praviti. Tako da ne, nisam ja promašio, nego ti uobičajeno nemaš pojma ni o čemu.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
    Ne mogu ja imati komplekse, nisam ja u ovu pricu unio nista bez svoje misljenje i izvore za iste. A onda sa strane dodjes ti sa tvojim random glupim komentarima koji su uglavnom vezani za nekog na forumu a ne za temu. Pa onda kad nemas vise sta da kazes odma se fatas neke seniornosti itd, to je vec 3. put da radis u raspravi sa mnom. Ko zna kolko si to puta radio sa obzirom da si na forumu puno vise nego ja. Ali ajde kad vec dodjosmo dovde a ja evo ponovo lupam gluposti, a ti kao ekspert za engleski nikako da objasnis jednu obicnu recenicu, moracu ja.

Vanja tvrdi da je receno ovo:

The guy who assaulted the Pelosi's should be bailed out.

A Kirk kaze ovo:

If some amazing "patriot" out there in San Francisco or Bay Area wants to really be a mid-term hero, someone should go and bail this guy out.

A to je uslovna recenica brate moj najpametniji. Znaci ovo gore ne moze da ima znacenje nikako bez onako kako je receno
    Ajmo zavrsit s ovim glupostima,nismo mala djeca.
    Sto se foruma tiče,odje sam 20 godina i uopšte me nije briga i ne nabijam to na nos novim ili novijim članovima(nikad to nisam ni volio kad stariji članovi gledaju nove kao padobrance ili slično)nego sam htio reci da sam za svo to vrijeme ulazio i pisao,nekad ovako i prepirao,ali da neću zbog tebe koji si tu 7(ili koliko već godina) bataliti sa pisanjem.

Dalje,ti si napisao da za većinu onog sto je Vanja postavio nema izvora,pa sam na brzinu pretražio nekoliko i pokazao ti da ipak ima(britanski kolonijalizam i vezano za Palestinu)

Za pilota crnca sam napisao tačno kako je rekao i ne poklapa se sa onim sto je napisano u Vanjinom postu,znaci nisam došao da blatim mrtvog čovjeka,znam zbog čega je to rekao(procitao sam) ali su to mnogi vidjeli tad kao rasisticku izjavu.

Na kraju,oko Pelosijevih. Ti si postavio da nema izvora,ja sam ti postavio dje je on to rekao i napisao sam ti već da je ta izjava vjerovatno izvucena iz konteksta,ali je te rijeci izgovorio.
    Ti se se uhvatio za to,ja za to sto nisi napisao da postoji izjava koja je izvucena iz konteksta.

Neko je tu recenicu shvatio kao sarkazam,neko kao poruku da se plati kaucija(I bet his bail is like 30 or 40 thousand bucks) ali svakako mu nije bas “najsrećnija” izjava jer se u politici ništa ne prašta,iako je nakon toga rekao da bi mu se trebalo postaviti neka pitanja.

Inače,napadač na Pelosija je dobio doživotnu kaznu zatvora i izjavio je da je htio da drži Nensi Pelosi kao taoca i da je ispituje pred kamerom itd.
    Tako da tu ne bi trebalo biti mjesta nekom sarkazmu kad se radi o takvim stvarima.

Meni je kao sto sam gore i napisao zao zbog ubistva,bez obzira sto se ne slažem sa nekim njegovim stavovima,ali se ne sjećam da je neko pominjao i zalio Melisu Hortman(političarka iz Demokrata) i njenog muza koji su ubijeni u minesoti prije nekoliko mjeseci,kao i Džona Hofmana i njegovu ženu koji su ranjeni od istog napadača koji je ubio Hortmane.
    Ma može sve kad je narandžasti klovn na vlasti.

No su mi najjači ovi naši sto se od ovoga pravi neka glupa priča oko Kirka,kako je to pucanj u demokratiju (trampovu?) a opet kažem,dje su svi bili posto su tako principijelni da osude ubistva ovih iz demokrata koje sam pomenuo?

Thanks Thanks Given 
    6,614
    Thanks Thanks Received 
    6,213
    Thanked in
    3,624 Posts

Neko odje rece zivu istinu... ubijen je bijelac!!!

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    799
    Thanks Thanks Received 
    294
    Thanked in
    221 Posts

Trampa nece skinut jer radi u interesu izraelske države. Ne bas toliko koliko bi oni htjeli ali radi. Dokazao se, ali u svakom slucaju bolje I on nego krvolok senilni koji da je ostao obim ratnih zbivanja u svijetu bi se samo povecavao. Nego zivo me interesuje kad mi pocinjemo da pravimo dronove za ameriku I izrael
    Last edited by Giile; 12-09-25 at 12:38.

Thanks Thanks Given 
    7,159
    Thanks Thanks Received 
    728
    Thanked in
    420 Posts

Sad idu price da je ubijen kao distrakcija zbog Epstajn spiska, ili ga je Izrael ubio jer je poceo malo da ih kritikuje, ili oboje.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Ništa on nije uticao da se donosi neki normalan odnos u svijetu čak naprotiv dovoljno je samo pomenuti Iran i njegove prijetnje Kanadi đe narušio odnos između USA i Kanade.
    Što se tiče njihove unutrašnje politike ono to me odista ne zanima ako će nek se porokaju svi među sebe.

8. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

Quote Originally Posted by Giile View Post
    Trampa nece skinut jer radi u interesu izraelske države. Ne bas toliko koliko bi oni htjeli ali radi. Dokazao se, ali u svakom slucaju bolje I on nego krvolok senilni koji da je ostao obim ratnih zbivanja u svijetu bi se samo povecavao. Nego zivo me interesuje kad mi pocinjemo da pravimo dronove za ameriku I izrael
    Kad kazes krvolok senilni misliš na Putlera? Ako ipak misliš na bajdena,ne razumijem čemu toliki “hejt” prema njemu,ako vi stvarno vjerujete narandžastom klovnu da ovog rata(u jbt od kad nisam čuo ono specijalna vojna operacija) ne bi bilo da je on bio predsjednik,varate se.
    Jer Putler ima svoje planove i kao sto ste sigurno čuli skoro kad je bio u Kinu on razmislja da vlada i živi još dugo dugo. A bi i tramp volio da ga narod “slusa” kao KiM dzong una,sto je izjavio prije nekoliko godina. Nego šta bi s onom pričom o denacifikaciji,nadjose li one famozne laboratorije za biološko oružje?
    Priznajte samo ljudski vi koji podržavate putlera u ovome da ste znali da je zbog teritorija i ništa drugo.

Sto se tiče politike prema izraelu,demokrate i republikanci će im uvijek pružati podršku,s tim da Satanjahu vjerovatno ne bi imao podršku od demokrata za nastavak ovog genocida koji se sprovodi u Gazi,a na koji ovaj “vaš” voljeni predsjednik cuti,dok “žali” sto narod gine u ukrajini.
    Pa to je bre pravi hriscanin. Vjerujete liku(kao i oni glupi američki muslimani) da će zaustaviti genocid u gazi i kao ispunio je obećanje kad je postao preśednik i nedugo nakon toga se to nastavilo i sad se potpuno ignoriše ubijanje civila i uništavanje cijele Gaze.

No,kad vam nije smetala njegova izjava da raseli 2 miliona ljudi i usput sve unište kao sto trenutno rade ne znam sto bih vam više rekao. Više nisu amerikanci najveće zlo na svijetu,no evropljani i evropska unija. Ispiranje mozga at its best sto bi rekli stari crnogorci.

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Jel moguće da se ovi naši političari obraćaju američkoj vladi da izraze saučešće povodom ubistva nekog influensera što li je da se dodvore.

Kakav blam.

Thanks Thanks Given 
    799
    Thanks Thanks Received 
    294
    Thanked in
    221 Posts

"Mi" podrzavamo manje zlo od vecega. Fala bogu da imamo tebe Ado da nas poducis jer smo mi neznaveni. Koliko je Rusija platila zrtava da oslobodi Kijev kroz istoriju I sad treba da ga prepusti tamo nekim izrodima. A ruska drzava je upravo nastala u Kijevu. Ukrajina nije biznis aljaska da je prodaju to je nesto mnogo više za ruski narod. Nema potrebe da ja tebe nesto ubjedjujem odje ili otvaram oci. Zavrsavamo diskusiju. Svako dobro prijatelju

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

znači putin je manje zlo pa ga zato podržavate. nema veze što eo tri godine ubija ukrajinsku djecu. to mu praštate.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    799
    Thanks Thanks Received 
    294
    Thanked in
    221 Posts

Ne izvrci majstore spinovanja. Kako mozes to da kazes. Ko ćera djecu u rat imaju snimci dje ih trpaju u kombije. Da sto vise izgine naroda. I to natovarite putinu. I s tobom zavrsavam diskusiju

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

Gile prijatelju,vidiš par snimaka na internetu pa pričaš.A znaš li šta se dešava u rusiji? Ne,jer nema nikakvih snimaka,a sjetimo se šta su radili kad je počeo rat kad su rusi protestvovali. Rusija nije demokratska zemlja,ako je tebi to u redu onda ok.

A ovo vezano za istoriju,pa ne daje im za pravo da napadaju ukrajinu 2022 godine jer je Rusija nastala u kijevu prije hiljadu godina.
    Valjda je svijet to prevazišao,no evo imamo primjer putlera nad Ukrajinom i genocida koji sprovodi izrael nad palestincima da im uzmu još to malo zemlje sto im je ostalo.
    To podržavaš je li prijatelju? Vjerovatno bi rekao da se to ne može porediti,jer imate simpatije prema putleru i rusiji(i ja sam rusofil,to sto ne podržavam rusku politiku trenutno je druga stvar) ali ja ću ti reci da jeste jer se i u jednom i u drugom slučaju radi o otimanju teritorija,to im je zajednicko.

Nego nije tema,nema ni potrebe vala diskutovati o ovome,evo 3 godine traje,rijetko je ko misljenje promijenio,tako da nema neke svrhe.

Thanks Thanks Given 
    799
    Thanks Thanks Received 
    294
    Thanked in
    221 Posts

U prvim redovima u oslobadjanu Ukrajine su muslimani iz Ahmata. Sad I za njih Ado reci da su glupi kao I ovi američki muslimani. Nemoj me čačkat. Pusti necemo vise o tome. Znamo ko nam je glavni neprijatelj. Dje sam ja to podrzao ubijanje civila u gazu ako sam rekao da je narandzasti klovn manje zlo od onoga drugog. Nemoj da si ka' ovi sto ulijecu u temu bez ikakve potrebe. Je li Putin ucestvovao u pravljenju najvece dzamije u slovenski zemljama I ugostio Erdogana. Jednostavno ne mozete da poredite njega I ove preko bare. Zaboravio sam na Asada je li I tu Rusija ucestvovala da spasi narod tamo. Nemojmo
    Last edited by Giile; 12-09-25 at 14:33.

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Jedina dobra stvar kod Trampa je što se Evropa izgleda kreće "osamostaljivati" od prekookeanskog diva koji ne zna ni za demokratiju ni međunarodna prava jer ovaj prijeti otvoreno.

Sve je obesmislio.

Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

Brate,ne interesuje mene laprdalo od Erdogana ni posrani muslimani koji idu u ukrajinu da “oslobadjaju”.
    Mogu da budem za muslimane i pravoslavce/hriscane koji će se zajedno boriti da odbrane teritoriju od agresora sto je u ovom slučaju Rusija. Uvijek me raduju dobri odnosi muslimana i hrišćana i svih drugih,ali ovo nije imalo niti će ikad imati moju podršku i kad se završi,a njima neka je srećna nova teritorija koju su “oslobodili”.
    Zao mi je rusa jer su sigurno većinski bili protiv ovog rata,jer su sigurno osjetili ekonomske i druge posljedice,a osjećaće ih još dugo zajedno sa ukrajincima,jer je tamo neki botoksirani kepec odlucio da započne krvoproliće.

Thanks Thanks Given 
    799
    Thanks Thanks Received 
    294
    Thanked in
    221 Posts

Amerika ako ovako nastavi natjerace Rusiju da ponovo izlazi na Dunav i Rajnu. Bojim se velikoga zla koje ni nas nece minut ako se ovi cirkuzanti evropski ne dozovu pameti.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Ali da se Evropa, veli, osamostali. Ti evropejci svijetli.. ne znaju ko im glavu nosi sad. Oni su ostali jedini na svijetu koji bi i dalje nekako da sipaju milijarde u Ukrajinu, a nemaju vise ni gaca na gu*icu. Evropski "lideri" su vece karikature i od samog Trampa, i to neuporedivo.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Apsolutno me ne zanima kakav je Trump ne živim u Americi.Od budućnosti Evrope zavisimo i mi ovdje pa ne znam okle vi toliko zluradosti za stanje kakvo je.Valjda je dovoljno pomisliti da i naša zemlja zavisi od budućnosti te Evrope pa barem da se nada tome.Iskreno se nadam da će stati na svoje noge kako tako a da nije lako,nije.
    Last edited by Bluemoon; 12-09-25 at 15:45.

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by Giile View Post
    Amerika ako ovako nastavi natjerace Rusiju da ponovo izlazi na Dunav i Rajnu. Bojim se velikoga zla koje ni nas nece minut ako se ovi cirkuzanti evropski ne dozovu pameti.
    За Вусију је и Дњепар мисаона именица.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Apsolutno me ne zanima kakav je Trump ne živim u Americi.Od budućnosti Evrope zavisimo i mi ovdje pa ne znam okle vi toliko zluradosti za stanje kakvo je.Valjda je dovoljno pomisliti da i naša zemlja zavisi od budućnosti te Evrope pa barem da se nada tome.Iskreno se nadam da će stati na svoje noge kako tako a da nije lako,nije.

Bez ruskih energenata nikad nece stati na noge. Odmah da ti kazem. Samo ce da se pati i mrcvari. Pa ti vidji sta je Evropi ciniti. Hoce li da proguta ponos ili ce da se davi u sopstvenim gofnima...

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Bez ruskih energenata nikad nece stati na noge. Odmah da ti kazem. Samo ce da se pati i mrcvari. Pa ti vidji sta je Evropi ciniti. Hoce li da proguta ponos ili ce da se davi u sopstvenim gofnima...
    Što ćeš Rusija je mogla imati savršene odnose sa Evropom samo da nije upala tenkovima u Kijev.Samo.

Nego,su napravili biznis Amerima izgleda da Moskva ne radi za Rusiju nego za Vašington.Evo USA se i na NIS nameračila. Sve što su planirali kroz istoriju i dan danas Moskva im je paradoksalno pomogla.

Izgleda da je Moskva do srži,ali do srži korumpirana.Što i ne iznenađuje pola im je famelje tamo ovim njihovim vlastodršcima.Mnogo njih nešto briga za RF kad vazda tamo nekako emigriraju pod zaštitu.
    Last edited by Bluemoon; 12-09-25 at 16:41.

Thanks Thanks Given 
    3,748
    Thanks Thanks Received 
    6,950
    Thanked in
    4,169 Posts

Uhvatili ga.
    Prema tome, šta da ti kažem?

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Sad ga uhvatiše a đe su im bile te vajne službe kad im se ljudi slobodno kreću snajperima.

Sve neki pokušaji atentata i atentati i čuda dako izbace štogođ na ovu temu na Netflix pa obrnu i pare.Jer je to njihov stil da od svega prave rijaliti.Može bit da su sve skupa nekako iscenirali možda je lik počeo da smeta i samom Trampu iako nad njim plače.Ništa tamo nije isključeno ionako im dobran broj populacije vjeruje da je zemlja ravna ploča i da će neki UFO da ih napadne ako ih gaverment ne zaštiti.Mislim,neđe mi ih je i žao.
    Ali,treba sebe zaštiti od gomile idiotizma.
    Last edited by Bluemoon; 12-09-25 at 17:02.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Što ćeš Rusija je mogla imati savršene odnose sa Evropom samo da nije upala tenkovima u Kijev.Samo.
    Nego,su napravili biznis Amerima izgleda da Moskva ne radi za Rusiju nego za Vašington.Evo USA se i na NIS nameračila. Sve što su planirali kroz istoriju i dan danas Moskva im je paradoksalno pomogla.
    Izgleda da je Moskva do srži,ali do srži korumpirana.Što i ne iznenađuje pola im je famelje tamo ovim njihovim vlastodršcima.Mnogo njih nešto briga za RF kad vazda tamo nekako emigriraju pod zaštitu.
    Sto se tice toga kako je Moskva "do srzi, ali do srzi korumpirana", kad pogledas Ukrajinu, Evropu i Ameriku, prosto ne znas dje je vece leglo korupcije. Tako da ti je taj argument totalno passe.

A i pusti se ti toga kako je Moskvi moglo biti jos bolje, nego si se dohvatila Evrope, pa vidji kako su oni mogli ovo da otplesu, a da im bude jos gore. E, tesko su mogli gore poteze vuci, jedino Treci svjetski neki da izazovu, to bi bilo gore... A sto im se ekonomije tice, rekoh ti, bez ruskih energenata NIKAD nece stati na noge. Pa ti sad muti vodu, petljaj, prebacuj loptu na Moskvu i sta ti ja znam... prnuli su u cabar evropejci.

Page 278 of 312 FirstFirst ... 178228268274275276277278279280281282288 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)