Glumica je umjetnicka dusha puna maste; znaci, mastom i duhom ces je osvojiti!
Pokazi joj da znas i za neke druge filmove osim americkih akcionih...
p.s. i ne pominji joj meksicke serije, tako ti svega!![]()
Glumica je umjetnicka dusha puna maste; znaci, mastom i duhom ces je osvojiti!
Pokazi joj da znas i za neke druge filmove osim americkih akcionih...
p.s. i ne pominji joj meksicke serije, tako ti svega!![]()
Last edited by odli; 17-04-07 at 11:41.
Conditioning is what makes us feel ignorant, and our apathy feeds our hate.
Ne slažem se da su umjetnice zajebane (bolje reći komplikovane) osobe... Naprotiv. Pristupajući joj sa takvom predrasudom, teško da bi zavrijedio njenu pažnju...
POstoji samo jedan imperativ - budi to što jesi i ne oklijevaj da to pokažeš bez nasilnog prilagođavanja i mijenjanja.
sparco,zashto imam utisak da znam o kome govorish? :P
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
jedina fora da je smuvas je da si zgodan, da imas dubok dzep i da bacis neki smek, sto trazi svaka djevojka ne samo glumica
Kazi joj da sije gledao u onoj predstavi (obavezno pogrijsi naziv) i kazi joj da joj se celulit vidio, 100% pali vjeruj mi![]()
Don Kihot mi je predak!!! Stalno me napadaju neke vetrenjace. Upravo smisljaju zavjeru protiv mene!
Sudeci po tome da sparca nema dva dana izgleda savjeti urodili plodom![]()
Ja se bash pitam shto se ne javlja da nam kaze jesu li mu savjeti pomogli ili odmogli!![]()
Samo da sad ne otvori novi topic sa trazenjem savjeta za ljubavno fizichku rehabilitaciju, shto zbog upale mishica, shto..Moze biti svasta.![]()
SaMo JeDnA DnEvNo
S OBZIROM DA SE ne pojavljuje na ovi topic, mora da je vec smuvao![]()
"Life's but a walking shadow, a poor player, that struts and frets his hour upon the stage, and then is heard no more; it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing".
Evo pogledah mu profil i ovo nadjoh Last Activity: 16-04-07 14:50
Kad se vrati ili ce nam biti vjerni posjetilac topica Nema leka apoteka,ili se otvara novi- Kako sam osvojio glumicu.:mrgreen:
Mozda je na turneji sa pozorishtem![]()
Ili novi topic nakon 9 mjeseci - "Kako sam izgubio gumicu"![]()
SaMo JeDnA DnEvNo
Ja vjerujem da cim dodje slijedi jedan poziv na svadbu.
Ako bash mora odmah,sta je tu je. :joint::dring:
SaMo JeDnA DnEvNo
sad ce topik kako da smuvam spaca postavit neka forumasica
hahhahahahhahaha e fino fino, ne radi mi neshto forum zato me nema redovno, nisam nishta uradio nego sam gledao sad citao, nasao dosta dobrih savjeta, al recimo da ona nije glumica glumica iz prave iz profesije, vec samo cura koja voli da se pretvara i brani ko zna od cega, i da sanja cio zivot da ce sresti nekog ko e je bez price shvatiti i s kim ce moci odma sve da ostvari, pocev od poljubca na dalje, onaj filmski efekatnekako se i ja tako osjecam i onda kad je vidim pojma nemam samo se gledamo nema inicijative i samo se pretvaramo hm
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
dakleM, da rezimiramo, pretpostavka mi je tachna :P
ovaj,sve je to lijepo ali ce doci dan kad ce se i ona uozbiljiti
i ti to dobro znash,bobo :P
i ti si glumac bio do skoro :P
sve dodje na svoje, a ti vidi kad cesh da je pratish u pokushajima ozbiljnim ili avanturistichkim
pozz
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
hahahahha al ona nije obicna cura o tome se radi, s toga nemas pravo na dalju repriku
bravo cipure bravo, 5 bambija za tebe
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks