Page 276 of 312 FirstFirst ... 176226266272273274275276277278279280286 ... LastLast
Results 6,876 to 6,900 of 7776

Thread: Trumpova Amerika sa saveznicima & ostatak svijeta

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,002
    Thanked in
    7,494 Posts

U tu Ameriku izgleda ubiju čoeka dva dana se o tome zbori i onda nikom ništa.Taman su ka Crna Gora.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
    Iskreno Vanja mogao si ovo malo bolje napisati.

1. Nikada nije rekao, izvor ne postoji
    2. Isto, ne postoji nikakav izvor
    3. Ne postoji izvor
    4. Ne postoji izvor
    5. Ne postoji izvor
    6. Ne postoji izvor
    7. Ne postoji izvor
    8. Ne postoji izvor, lik se bukvalno zalaze za skroz suprotno lol
    9. Ne postoji izvor, jedino sto znam je da je bio jako protiv DEI programa.
    10. Kritike je imao al ovim rijecima nikad nije receno.
    12. Ovo je tacno, mada ne vidim sta je problem tu tacno, ima dokaza i za to kolko i suprotno
    14. Ne postoji izvor, govorio je protiv vakcina i CDC-a, tu mu je prica ista kao RFK jr.
    15. Ne postoji izvor, zalaze se za tradicionalnu porodicu itd al ovo nikad nije rekao
    16. Ne postoji izvor, izvuceno iz kontekta vjv al svakako je pricao protiv abortusa itd

I da ne idem dalje, poenta ostaje. To nije taj lik za kojeg pitas je l to taj

A da nije bio bitan, jeste sigurno, Trumpu je puno pomogao oko pobjede i on vec godinama ide po tih univerziteta da raspravlja sa ljudima. Meni je na tiktok cesto izlazio i nesto bi se slozio a nesto ne bi al svakako apsolutno nikad nije bio agresivan, mozda malo bezobrazan, al tu je za debatu bio. Tako da mu je prica bila prazna ili da je bio glup svakako nije.
    Trigerovao se kolega, mora da je black lgbt disabled transgender...
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    1,513
    Thanks Thanks Received 
    1,612
    Thanked in
    1,308 Posts

Šta se sve u nekom predhodnom periodu izdešavalo:

- Na kongresu se priča o UFO-u
    - Ubistvo Kirka
    - Zeleno svjetlo Amerike i davanje logistike za napad na Qatar (Država sa američkim bazama, isto kao CG)
    - ICE operativci "nasumično" fataju narod po ulica i povećane imigracione kontrole
    - Gašenje Tik Toka

Ovo mi sve smrdi na to da Amerikanci svim silama žele da zastrašivanjem, psihološkim operacijama, ograničavanjem medija, i drugim mehanizmima zastraše, iskontrolišu, stave u neku diverziju narod, sve u cilju ponovnog preuzimanja kontrole nad narodom, njegovim nacionalnim mišljenjem, ubjeđenjem, javnim mnjenjem.

Jer počinju da prskavaju izgleda po svim šavovima, pa tajne službe rade punom parom izgleda, praveći izdajnicima i neprijateljima države svakog ko da ikakvu najmanju kritiku na račun vladinih, državnih, i odluka drugih nacionalnih autoriteta.

E ako ovo nije totalitarizam, onda ne znam što je...

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

mentalni isprdak
    https://www.independent.co.uk/news/w...-b2824580.html

Vidiš, svako od nas ima internet a njegove izjave i poglede na svijet je vrlo lako pronaći. Tek sad kad je mrtav pa se vrte svuda po netu. Pa ako te stvarno interesuje, eto ti spisak i traži jednu po jednu. Vrlo se lako nalaze. Ali već znam da to nećeš uraditi jer ti ne odgovara. Lakše je reći "ne postoje izvori".
    Last edited by VanjaTheMan; 11-09-25 at 14:55.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Hahahahahahahahahaha pa cek ovo je sad vec druga prica od one slike sto si izbacio gore

A komicno mi je da mi ovo saljes, artikal u kojem se izvlaci samo 1 recenica iz njegovih govora/debata koje traju satima. Bas neozbiljno, mogao si i ovaj post malo bolje al dobro. Ja smatram da nisi malouman i da izvlacis svoje zakljucke a ne kako kaze neki medij.

Thanks Thanks Given 
    3,646
    Thanks Thanks Received 
    6,780
    Thanked in
    4,063 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Ovaj lik?

Što naravno ne znači da je zaslužio da ga prospu onako. Iskreno mislim da nije bio dovoljno bitan da bi ga neko ubio. Bio je obična budala koja je mlatila praznu priču i sa kojom su se redovno sprdali jer je bio glup za medalju. Zato će biti posebno interesantno vidjeti šta je motivisalo ubicu.

Sprdnja od liste. Ja sam siguran da 80% toga nije tacno.
    Prema tome, šta da ti kažem?

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,002
    Thanked in
    7,494 Posts

Quote Originally Posted by Solid View Post
    Šta se sve u nekom predhodnom periodu izdešavalo:

- Na kongresu se priča o UFO-u
    - Ubistvo Kirka
    - Zeleno svjetlo Amerike i davanje logistike za napad na Qatar (Država sa američkim bazama, isto kao CG)
    - ICE operativci "nasumično" fataju narod po ulica i povećane imigracione kontrole
    - Gašenje Tik Toka

Ovo mi sve smrdi na to da Amerikanci svim silama žele da zastrašivanjem, psihološkim operacijama, ograničavanjem medija, i drugim mehanizmima zastraše, iskontrolišu, stave u neku diverziju narod, sve u cilju ponovnog preuzimanja kontrole nad narodom, njegovim nacionalnim mišljenjem, ubjeđenjem, javnim mnjenjem.

Jer počinju da prskavaju izgleda po svim šavovima, pa tajne službe rade punom parom izgleda, praveći izdajnicima i neprijateljima države svakog ko da ikakvu najmanju kritiku na račun vladinih, državnih, i odluka drugih nacionalnih autoriteta.

E ako ovo nije totalitarizam, onda ne znam što je...
    Ja sam mislila da je CIA više batalila tu spiku sa UFO ali oni su sve gori i gori. Bože dragi koliko treba biti glup ili ispranog mozga da te plaše vanzemaljcima.

(ima ih i na naše prostore što padaju na ovu operaciju CIA)

Evo su izbacili novog Aliena.

Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7,411
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Iskreno Vanja mogao si ovo malo bolje napisati.

1. Nikada nije rekao, izvor ne postoji
    2. Isto, ne postoji nikakav izvor
    3. Ne postoji izvor
    4. Ne postoji izvor
    5. Ne postoji izvor
    6. Ne postoji izvor
    7. Ne postoji izvor
    8. Ne postoji izvor, lik se bukvalno zalaze za skroz suprotno lol
    9. Ne postoji izvor, jedino sto znam je da je bio jako protiv DEI programa.
    10. Kritike je imao al ovim rijecima nikad nije receno.
    12. Ovo je tacno, mada ne vidim sta je problem tu tacno, ima dokaza i za to kolko i suprotno
    14. Ne postoji izvor, govorio je protiv vakcina i CDC-a, tu mu je prica ista kao RFK jr.
    15. Ne postoji izvor, zalaze se za tradicionalnu porodicu itd al ovo nikad nije rekao
    16. Ne postoji izvor, izvuceno iz kontekta vjv al svakako je pricao protiv abortusa itd

I da ne idem dalje, poenta ostaje. To nije taj lik za kojeg pitas je l to taj

A da nije bio bitan, jeste sigurno, Trumpu je puno pomogao oko pobjede i on vec godinama ide po tih univerziteta da raspravlja sa ljudima. Meni je na tiktok cesto izlazio i nesto bi se slozio a nesto ne bi al svakako apsolutno nikad nije bio agresivan, mozda malo bezobrazan, al tu je za debatu bio. Tako da mu je prica bila prazna ili da je bio glup svakako nije.
    Evo ti izvor za 2

https://www.newsweek.com/charlie-kir...ations-1863546

Malo sam traži. Čudo je Google.
    Danas sam prvi put čuo za kretena.
    Lijepa mu je da ona da je empatija izmišljotina liberala.
    Taman fino. Za ovoga kretena te liberalne izmišljotine nešto nemam za razliku od Lažojka koji pati za njim to tnjitera.
    Otprilike Trampov Dajko.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    1,561
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

Par minuta pretrage i dodje se do zaključka da je rekao ili je imao takvo razmišljanje.Inace nemam pojma ko je lik,da ga nisu ubili ne bih znao ni da postoji.

The guy who assaulted pelosi’s should be bailed out
    https://www.rollingstone.com/politic...er-1234621493/

Ovo za britanski kolonijalizam kucajte Charlie Kirk praises british imperijalizam & colonialism | The Kyle Kulinski

Za pilote crnce je izjavio If i see a black pilot,i am going to be like,Boy i hope he’s qualified.

Za Palestinu je rekao da ne postoji,ima snimak

Ima i kod nas ovih sto vole ove rasiste i trampove islamofobicne konzervativce.
    Momka mi je zao jer niko na svijetu ne zaslužuje da umre na taj način zbog svojih stavova,ali ne mogu reci da mi se svidja to sto sam procitao o njemu.

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,002
    Thanked in
    7,494 Posts

Prosječni Amer.Ispranog mozga.

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Evo ti izvor za 2

https://www.newsweek.com/charlie-kir...ations-1863546

Malo sam traži. Čudo je Google.
    Danas sam prvi put čuo za kretena.
    Lijepa mu je da ona da je empatija izmišljotina liberala.
    Taman fino. Za ovoga kretena te liberalne izmišljotine nešto nemam za razliku od Lažojka koji pati za njim to tnjitera.
    Otprilike Trampov Dajko.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Brate je l ti udjes u ovo sto posaljes ili samo vidis naslov , lik prica o DEI zakonu koji i jeste problem u SAD kao sto je kod nas problem partijsko zaposljavanje, DEI daje prednost manjinama da budu na mjestima a da nuzno nisu kvalifikovani (ili vise kvalifikovani od nekog drugog), ti se boris protiv slicne stvari u CG, nzm kakva je ovo prica. Pa ti prvi saljes odje "ugrozene srbe" koji sad zive na drzavnoj sisi, pa ti si nas Charlie Kirk u ovoj prici

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Ja smatram da nisi malouman
    Ali zato ti možda jesi jer nisi uspio da vidiš da je članak pun linkova koji vode ka Kirkovim izjavama.

Quote Originally Posted by TAKUMI View Post
    Sprdnja od liste. Ja sam siguran da 80% toga nije tacno.
    That's nice.

Ispade da lik nikad ništa loše nije ni pomislio a kamoli rekao. Zašto bi ga neko onda ubio, pitam se...

Nigdje se manje mozak ne koristi nego kod nas, kunem ti se.
    Last edited by VanjaTheMan; 11-09-25 at 15:49.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Par minuta pretrage i dodje se do zaključka da je rekao ili je imao takvo razmišljanje.Inace nemam pojma ko je lik,da ga nisu ubili ne bih znao ni da postoji.

The guy who assaulted pelosi’s should be bailed out
    https://www.rollingstone.com/politic...er-1234621493/

Ovo za britanski kolonijalizam kucajte Charlie Kirk praises british imperijalizam & colonialism | The Kyle Kulinski

Za pilote crnce je izjavio If i see a black pilot,i am going to be like,Boy i hope he’s qualified.

Za Palestinu je rekao da ne postoji,ima snimak

Ima i kod nas ovih sto vole ove rasiste i trampove islamofobicne konzervativce.
    Momka mi je zao jer niko na svijetu ne zaslužuje da umre na taj način zbog svojih stavova,ali ne mogu reci da mi se svidja to sto sam procitao o njemu.
    Ne znam ima li na forumu 2fa cisto da se provjeri jesi li bot nalog ali odbijam da vjerujem da si vidio sta sam ja napisao, pa googlao i onda prvi link koji ti je izasao samo kopirao i poslao odje. Jer da si otvorio link koji si poslao, u njemu imas tviter objavu zakacenu - ta tviter objava je video zapis sta je lik tacno rekao. I ako razumijes imalo engleskog (a sumnjam) shvatices da je taj naslov clickbait ili da ti ja objasnim ako ne razumijes?

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Ali zato ti možda jesi jer nisi uspio da vidiš da je članak pun linkova koji vode ka Kirkovim izjavama.
    Ka kirkovim izjavama svim izvucenim iz konteksta, isjeckanim klipovima i "citiranjem". Masakrira te arogancija druze moj, ili istrazi i napisi sta i kako ili nemoj, al se ovim glupostima nemoj baviti - pretvorices se u bota.

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,002
    Thanked in
    7,494 Posts

Nemam pojma ko je lik a reci @JigSaw što si se oko njega iznervira?Evo gine od ruke "pravde" Amerike se na sve strane možda se sad među sebe malo obračunavaju.

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,002
    Thanked in
    7,494 Posts

Nebitno.Meni barem.

No me zainteresovalo ovo što Solid pomenu oko UFO znači oni su totalno upregnuli svoju službu u paranoju nacije. Samo da skrenu pažnju sa onoga što se čini u njihovo ime.

Last edited by Bluemoon; 11-09-25 at 16:29.

16. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,561
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

DžigsoVe,maj ingliš iz veri Gud,don’t vori.

Ti nekoga da nazivaš botom ha ha.

Napisao si da za izjavu The guy who assaulted the Pelosi’s should be bailed out ne postoji izvor. Ima snimak i na YouTube-(Charlie Kirk wants paul pelosi’s attacker bailed out).
    Je li izjava izvucena iz konteksta,možda i jeste. Ali je doslovno to i rekao. Da nisi botina,pa da si tako napisao,a ne “ne postoji izvor” ništa od ove priče ne bi bilo. Poyy

Thanks Thanks Given 
    6,232
    Thanks Thanks Received 
    5,848
    Thanked in
    3,386 Posts

Imate li vi koga u USA da vam rece kakvo je stanje? Ovi moji prijatelji izgleda podrzavaju Trampa rekose mafiji je dobro stegao za vrat... svi moraju da placaju

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,002
    Thanked in
    7,494 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Imate li vi koga u USA da vam rece kakvo je stanje? Ovi moji prijatelji izgleda podrzavaju Trampa rekose mafiji je dobro stegao za vrat... svi moraju da placaju

Imam no ne pričamo o politici.Razumljivo.

Thanks Thanks Given 
    1,561
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

Kolko ga vole,toliko ima i podrske,40%. Malo više no vucica u Srbiju.
    A sto vele prijatelji za Epstinove fajlove? Oce li se ko stezat za vrat za to u skorije vrijeme?

21. The Following User Says Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,232
    Thanks Thanks Received 
    5,848
    Thanked in
    3,386 Posts

Prijatelji su rekli da je zaveo red... sto god to njima znacilo ipak je to USA sistem koji ne razumijemo... njima je red nama klimoglav

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,002
    Thanked in
    7,494 Posts

Kolko ga vole,toliko ima i podrske,40%. Malo više no vucica u Srbiju.
    A sto vele prijatelji za Epstinove fajlove? Oce li se ko stezat za vrat za to u skorije vrijeme?
    Evo ti jedan realan odgovor ispod onog video-a o UFO u kongresu.

Man that ufo deflected that missile like the goverment deflecting questions about the Epstein list.

Eto tamo u kongresu pričaju o vanzemaljcima ovi naši su još i dobri.

Thanks Thanks Given 
    1,561
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

Njima je ta temu izgleda nešto kao kod nas zakon o porijeklu imovine,niko ga pomenut ne smije.

Thanks Thanks Given 
    24,158
    Thanks Thanks Received 
    10,002
    Thanked in
    7,494 Posts

Njima je ta temu izgleda nešto kao kod nas zakon o porijeklu imovine,niko ga pomenut ne smije.
    Otprilike.

Samo što ovi naši kad bi krenuli o vanzemaljcima niko se ne bi ložio na to.Tako da provjereno gledaju na što se ođe lože ono na priče o četnicima,Srbima,Crnogorcima,i slično.

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

DžigsoVe,maj ingliš iz veri Gud,don’t vori.

Ti nekoga da nazivaš botom ha ha.

Napisao si da za izjavu The guy who assaulted the Pelosi’s should be bailed out ne postoji izvor. Ima snimak i na YouTube-(Charlie Kirk wants paul pelosi’s attacker bailed out).
    Je li izjava izvucena iz konteksta,možda i jeste. Ali je doslovno to i rekao. Da nisi botina,pa da si tako napisao,a ne “ne postoji izvor” ništa od ove priče ne bi bilo. Poyy
    Slab je taj engleski moj brate bice da si cimao google translate da ti to pojasni jer should i want nisu sinonimi, niti imaju isti prevod na srpski. Tako da bolje poci malo edukovati se, jer tvoji komentari koji nemaju apsolutno nikakvu vrijednost su poceli da smaraju. Ako ti je to posao jbg razumijem, mora se zivjet od necega al se ipak nadam da nije.

Thanks Thanks Given 
    1,561
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

Znam ja vrlo dobro razliku izmedju want(ne znam sto si se uhvatio te rijeci,nisam ja pravio snimak na YouTube) i should,nemoj se brinuti. Pretpostavljam ja da bi ti volio da ja koristim google translate,ali sam odavno savladao engleski jezik,mislim da si mladji od mene koju godinu,pa sam ti ga mogao predavati u školi,jer sam još kao mlad stekao napredno znanje tog jezika. Sto se posla tiče zaradjujem časno i posteno,ali ponekad udjem da citam forum,pa nailazim na tvoje gluposti kao ono danas na drugoj temi,pa se pitam sto će mi sve ovo. Ali,ipak sam ja mnogo duže na ovom forumu od tebe,jbg.

Page 276 of 312 FirstFirst ... 176226266272273274275276277278279280286 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)