Mislim da imamo pobjednika
https://www.instagram.com/p/DOao1ZDC...dqZjBkNzhzaWh0
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Namješten kao stan na dan.
Šta je ovo...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ ¯\_(ツ )_/¯............
Sigurno kao ovo drugo jer zasto i sluzi samo za dan![]()
Kaze u izgradnji u Tivat 2800€, pozicija blago receno uzas, avioni, kamioni, novi bulevar...izgradnja koja jos nije pocela znaci u predizgradnji ta cijena a kad se zakopa za temelj bice cijena sve veca i veca...
Eo ne znam
Nemoj tako, evo ti jedan u Novskoj opstini, starogradnja, ista cijena po kvadratu.Cijena prava sitnica, 3666 € po m2. Nesto vise ne izgleda 4.5 - 5.5k preko puta instituta u Igalu skupo.
![]()
Prodaja, jednosoban stan, 30m2, Đenovići, Herceg Novi - 110,000 €
Jedan lijep oglas mi izadje jutros. Ne cini mi se skupo, mada je kuca vise kao vikendica tako da je dosta da se ulozi u vkendicu. Ali pogled, bazen...
Ovo bi se dobro izdavalo.
https://www.multitasknekretnine.me/N...as3683183.html
Radanovici su jos ispod 3000.
I to tamo u te nove.zgrade sve rentiraju ovim fizickim radnicima iz turske, albanije, kosova, kine... njih 10oro u stan, smece, glib, ciganstina.
Tamo ne bi ni da mi dzabe daju.
U Tv ispod 3500 se tesko moze naci nesto da valja.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
70 kvadrata trudbenik zgrada preko puta vrtica i trend marketa na zabjelo prodat tj kupljen namjesten za 220 000 eura ... ako kome znaci ta informacina
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ili čoek ide odavde ili ga je neka muka naćerala da prodaje ovo, čista desetka uglavnom !
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Placam ga po cijeni koju procjenitelj dadne
Jok ne valja one gore... ovo je Vrbica... a i plac nikakav
E to ne znam, mozda vi bolje poznajete ali meni se cini bas lijepo. Bazen i pogled, uh.
Ne znam što to ne reče Joniju.
Iskreno me ne zanima velim samo da niko ko živi u ulaz đe se tako izdaju stanovi na dan sigurno se ne osjeća prijatno još ako ih je više.
Izvini molim ali nije daleko od definicije vukajlije ne mislim na tebe lično evo da raščistimo i to.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Jesam li dobro čuo da je zetagradnja na stari 4500€ m2 za poslovni?
I da je sve rezervisano/prodato (javice za jedan navodno)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks