Nije se preracunao, prosle godine je bila akcija jedan period za 7000 evra, tad ga upecao, plus reg, mada i to mi je previse za 300cc.
Drug je uzeo juce moto morini sa tri kofera za 7000e.
6.8 je xmax trenutno na akciju ili 6.9, osnovni model.
Nije se preracunao, prosle godine je bila akcija jedan period za 7000 evra, tad ga upecao, plus reg, mada i to mi je previse za 300cc.
Drug je uzeo juce moto morini sa tri kofera za 7000e.
A zontes sam probao onaj adv... 368g. Nakrcan je opremom vise nego ikad iko, visok je, ima veliki tocak ali nesto sam indiferentan ostao
Bih i automatik i prostora za stvari, nikakvo rezanje. Da se onaj piaggio x10 pravi jos njega bi uzeo. Tako nesto...
Ja sam imao poludjet od plastika i zavrsne obrade na ak550 a mogu mislit kakvo je to na zontes npr … tako da nebih jamahu poredio sa njima
Da se razumijemo sve su to super motori samo je pitanje koliki je budzet za kupovinu . A generalno cijene su nerealne i bas vise nema pravila i poredjenja jer npr 17.000e kosta adv750 (ako sam dobro vidjeo) a dodas josh 1000e pa kupis Ducati Desert … toliko to bolesno ide ali opet se vracamo na ono da je samo pitanje ko sta voli i koje su mu potrebe i da svaka roba ima svog kupca
Edit: sad vidjeh da je adv oko 15k eura , ovaj sto sam ja video je vj bio sa nekom dodatnom opremom i chudima pa je bila ta cjena od 17k
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Stivi; 10-09-25 at 20:37.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Tako je, generalno je sve poslo u p.m.
Mada smo i mi dosta tome doprinijeli i doprinosimo i dalje sta da se radi.
Da su sad one cijene svega a ova danasnja primanja, to bi bilo dobro a izgleda nikad se nista na dobro i povoljno za narod nece vratiti, samo nova opravdanja za sve vecu inflaciju, korona, rat jedan, drugi, treci....i tako dalje.
Mada vidim i po sebi da vec odavno nema gusta, uzivanja...gledam xr1000m za 34000€ i mastam o njemu dok drugi pametni ljudi voze Benelli 702, obidju predivne drzave, gradove...a pritom motor je kostao nov nekih 7500€.
Da i ta Honda X adv je preskupa a opet mi se svidja i zavrsila bi mi sve potrebe.
Izgubismo se u nama samima.
Last edited by NoLimit; 10-09-25 at 20:54.
I kako je sastavljen? Mislis li da ce to da traje? Ne znam sto da mislim o tim Zontesima kao vjerovatno i svi vi jer su poprilicno nova prica...
Ne mrda, ne skripi nista, fino se ponasa, malo je tvrd(cini mi se) ali sasvim solidan skuter, mislim da su niske cijene dok se dobro ne probije na trziste, onda ce da skoci kao i Sym, ja se secam da sam sim uzeo 500dm tad dok je gilera bila 3kdm npr, tako ce i ovaj sigurno, evo po grckoj i spaniji se voze odavno pod brendom Daytona i sve pozitivni komentari...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ovo je obicni. Tech Max je 8k. A polovne stave u sezonu skuplje nego nove jer Djefi u maj ima prodatu isporuku koja dolazi u jul.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Pa rekoh ja gore da ima na akciju osnovni![]()
Cijena snižena cijelih 420 eura iliti malo jače od 5%. Akcijaaaa!!!![]()
nije ovo na akciju prestrasno s obzirom da je 6300 kostao prije 4-5godina .
polovne nebih komentarisao i bas ne znam ko kupuje motor star 2-3 godine sa 15-20kkm za 6000e na koji mora platit prevod (250+ eura) i servisirat na tu km kais , varijator, gume i sto nekih chuda ... koje ce ga sacekati kroz godinu dana ako ne odma
ovo vazi za sve brenodve
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ali meni nisu jasni ljudi na oglasima koji prodaju taj i taj motor 6600 eur, star 4 god a nov je bez akcije 7500.
Evo drugih modela i proizvodjaca na oglasima trenutno novih u radnji a da su jeftiniji po 500e nego polovan isti model uz 2023. Wtf?!
I onda se uvrijede kad im ponudis 500 eura nize nego li su napisali.
Glavna uzrecica "podji u salon pa ga kupi za te pare" hahahahha smjehotres
Ali kad oni kupuju e onda znaju da obaraju cijenu i imaju argumenata![]()
Sve je meni jasno da prodavac drzi cijenu i da se vrijedja... Ali da drzi motor iz 2019 500e nize od novog je ultimativna dubioza
Ove godine su bila samo dva ak550 da se uzmu u Magnus u maj mjesec. Sledeca isporuka je tek bila u avgust. Oba su kupljena i stavljena na auto diler 1000€ vise nego u salon.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks