Možda je nepotreban transparent,ali je itekako potrebna promjena svijesti kod naroda u ovoj državi. Ko ne osjeća sramotu zbog agresije na Dubrovnik,nema ga sto ni bit blam zbog ovog transparenta.
Takodje,naši političari (jedan dio) cine sve da poremete dobre odnose koje smo imali sa hrvatskom poslednjih decenija,je li to naredba od gazde vucica ili samo animozitet(da ne kažem mržnja) prema hrvatima… isto vazi za hrvate naravno,ko ne osudjuje jasenovac i sve ustaske zlocine taj obraza nema i ljudskosti.
Sto se teme tiče,a nemojte mi ljudi pominjat djalovica na klupU reprezenatcije.
Jako mi je drag,možda se i varam,ali da on dodje sad da bude selektor je dosta teško po meni,poslije uspjeha koji je imao u Rijeci. Ako ipak dodje svaka mu cast,ali treba razumjeti da i on oce da napreduje u trenerskoj karijeri.
A sa našom reprezentacijom teško da će imati uspjeha,možda iduce godine u tu famoznu C ligu nacija koja će nam biti kako sofro reče ogromna šansa.
Sto se tiče ovih kvalifikacija,moramo biti realni da je Hrvatska dosta jača od nas,a nismo ni nivo ceske. Mada je odje po forumu u svake kvalifikacije neki optimizam koji nema veze sa realnošću. Ne računajući tu C ligu nacija koju ćemo igrati iduce godine,za nas je drugo mjesto veliki uspjeh.
Realno je kad smo bili drugi iza engleske bio možda i najveći uspjeh reprezentacije i nas maksimum. Nadam se da se varam,ali uprkos tome sto se pojavljuju i dobri mladji igrači mislim da će nam borba za drugo mjesto u budućnosti biti grcevita(opet kažem ne računajući C ligu nacija koju igramo iduce godine)

Reply With Quote

i prosipali priču kako se ne navija protiv Crne Gore. takva vam je sva priča. 

Bookmarks