All day, ali who’s day?
Meni bi mozda izdrzala od 8 do 2:30.
Pitanje: koliko će držati baterija na iPhone 17 air.
Odgovor od Apple: all Day.
Ranija priča, 3 kamere, to je prava stvar, zato je PRO najbolji...
Sadašnja priča: dovoljna je jedna kamera, ona sve završi.
Jak marketing,
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
All day, ali who’s day?
Meni bi mozda izdrzala od 8 do 2:30.
Prema tome, šta da ti kažem?
Bitno je da je paleta proizvoda siroka pa svako bira sta mu odgovara . Realno u 5mm sve ovo spakovat je ozbiljan domaci zadatak za konkurenciju
Ono sto mene najvise brine je na pro modele kuciste od aluminijuma , koje je na ranije modele bilo poprilicno osjetljivo na udare i grebanje/guljenje . 13 i 14 pro su bas precvrsti i macurine , takodje 15/16 em laki em cvrsti … e sad vidjecemo kako ce to biti sa 17pro
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ne vidim šta su uradili a da Samsung nije prije pola godine?
Samsung ima deblje kućište 0.2mm i lakši telefon 2g.
U to ima 2 kamere, jednu od 200mpx i to sa Ultre.
Slažem se da je izbor bitan, ali da telefon od 1000e (i kusur) eura ima jednu kameru i bateriju od par sati je po meni takav dealbraker.
Tanak telefon ne znači ništa, ako nema podršku hardvera.
Pps. Ovaj Air me podsjeca na iphone 6 koji je inace bio jedan od ljepsih telefona za ruku i dzep . Ako mu baterija bude valjala , mislim da ce da prolazi bas dobro
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Nikad nije bilo lakše odlučiti se za osnovni model
Pri cistoj svijesti izjavljujem kao veliki fan da nikada necu kupiti “fold” tip iPhoneta. A imam ih skoro sve od prvog modela iz 2007.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Takodje.
Ja ne smijem rec da ga necu kupitii ako za Foldom nemam bas ni 1% potrebe (sto sam dokazao sebi sa Samsunog Fold) ….
Ali bolest ….
Ja sam uvjek bio tech head ali mogu reci da telefoni napreduju toliko da je 13 pro i danas odlican telefon...
Iphone Air 5.6mm
Samsung EDGE 5.8mm
Razlika je oko 3%.
Ako gledamo dijagonalu ekrana onda je
iPhone Air 6.5"
Samsung EDGE 6.7"
Razlika je takođe 3%.
Ako. Upoređujemo rezoluciju ekrana onda je
iPhone Air 460ppi
Samsung EDGE 513ppi
Razlika je 11%
Ako upoređujemo kamere
IPhone Air 48mpx
Samsung EDGE 200mpx
Razlika 500%
Ako upoređujemo bateriju
IPhone Air ima 3150mah
Samsung EDGE 3900
Razlika je 24% veći kapacitet Samsung
I ti onda kažeš da je 3% tanji telefon vrijedi 25% manje baterije i 4x lošije kamere i da je ovo ozbiljan zadatak? Pa konkurencija je napravila bolje prije pola godine
E ako mi vjerujes prvi put cujem za s25 edge … ja sam ga uporedio sa s25
I Edge ima krš bateriju. I krš punjenje.
Meni je sada iPhone 17 Classic najljepši.
Nevjerovatno je šta napraviše.
Air fail najveci. Jedna kamera iza, mono zvucnik, baterija no comment… promasaj.
Pro modeli standardno dobri, za one koji su spremni da plate. Izbor boja i dizajn ledja kritican bas.
17-ica najbolji odnos ulozeno/dobijeno. Konacno zaokruzen proizvod bez vecih mana i sakacenja hardvera. Best buy.
Cek Bugi, ti kao ti uporedjujes broj MP i to je mjerilo za kameru?!
Koristeći edge odmah po izlasku odgpvorno tvrdim da veće 💩 samsung nije pravio.
A o kameri,kladio bih se da apple optimizacijom i sa 6 Mpix jede ovih 200.
I tih 200 Mpix niti je s Ultre niti ima dodirnih tačaka s njom.
Послато са SM-S938B уз помоћ Тапатока
Upoređujem dvije kamere vs jedna. To je mjerilo.
Upoređujem kameru sa najmoćnijeg Samsung telefona S25 ultra (ista je u EDGE) sa jednom kamerom na Air modelu. To je mjerilo.
Samsung nije napravio vrhunski telefon sa Edge modelom, dobro ga je skratio. Ali nije ni Apple sa Air modelom.
Doduše šta ja znam, evo rezultata berze nakon prvog dana. Ne sjeća se niko da se Apple ovo ikad desilo. Nakon predstavljanja dan je završen u minus.
Pa Bugane, svi normalni ljudi su ukapirali da su novi modeli Apla blago redizajnirali proslogodisnji modeli. Air ce biti neupotrebljiv. Pro Max ce biti preskup.
Onda, kasne sa AI, kasne sa novim Sirim…
Imaju li vise Samsuzi onaj iskrivljeni ekran sa strana?
Last edited by TAKUMI; 11-09-25 at 06:28.
Ne, sada to imaju Motorole
Ali znam da iPhone imaju Samsung ekrane
Ovo nije loš skok u performansama procesora.
![]()
Nekada si masturbirao na takve ekrane. Znaci ni Samsung vise ne vjeruje u njih.
Sto se tice iPhone ekrana, pa imaju vise nabavljaca, Samsung, LG, BOE…
Imaju tri dobavljača od kojih više od pola isporučuje Samsung, LG oko 40% i BOE oko 5%.
Što se tiče ekrana, da valjao bi da bude kao na Galaxy Note 10. Ali toga više nema..
Pošto smo na Apple topicu znate čega još više nema? Titanijuma, price kako je to jedan od najizdržljivijih materijala, da je to budućnost. Dvije godine priče o Titanijumu i sada odjednom aluminijum. Premium
i keramika
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks