HRA: SDT hitno da ispita navode o nezakonitim postupanjima u MUP-u, Upravi policije i CEDIS-u
Jes', evo je potrčao NovovićZbog svega navedenog, očekujemo da Specijalno državno tužilaštvo hitno i temeljno ispita sve prijavljene slučajeve, i obavijesti javnost o rezultatima postupanja. Građani imaju pravo da znaju da li su institucije zloupotrebljene za političke i privatne interese, na štetu pravne sigurnosti i javnog interesa"
Tuzilac izjavio da nema krivicnog djela zbog drzanja 60 pasa . Okrivljeni Rus...
E sa cim se sve tuzioc sretne u karijeri ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Znači poruka je ovakva - vi kradite pa ako vas ufatimo gledajte da vratite nešto, a za kaznu ćemo se dogovarat...
https://www.vijesti.me/v/774197?utm_..._share_counter
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Znaci Klikovci lopovi , od njih se ne zeniti i udavati... zamisli neko ti rece prijatelj ti je lopov...ukra je...
https://www.vijesti.me/v/774207?utm_..._share_counter
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
najbolji pokazatelj stanja u državi je imenovanje ovoga bilo dje nakon što su ga skrajnuli sa mjesta ministra.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jes ali je prvi koji je protiv Petricevica ustao. ... a oni su sve redom cascavali... cudno izio vuk magarca sad....
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...e-ture-kokaina
5 комада 5 комада то је наша нада
Али добро. Лазовићи су дрчни, поносити и вертикални Црногорци и пола комада су давали за добробит државе.
Па не но је л'
Ђе је она фукара Катнића да објасни да је јуниор у ствари убачени агент![]()
Sto su zapjenili Skaljari...mora da im je bezbjednost ugrozena...
Udruženje podstanara: Veliko interesovanje građana za projekat Velje Brdo
Kako je "palo podmazivanje"
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...onalnoj-osnovi
kako nas pomiriše df, uraši & evropa sad. stati pa gledati.
da malo izduše
samo da pa'ne dps i ovoga neće bit više.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ijesti_android
Sad će se javit kolega sa foruma, da objasni da ipak živimo bolje
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Mislim da nas toliko deru da bi imali ogroman profit da sve smanje za 50%.
Europe is in a fight.
A fight for a continent that is whole and at peace.
For a free and independent Europe.
A fight for our values and our democracies.
A fight for our liberty and our ability to determine our destiny for ourselves.
Make no mistake – this is a fight for our future...........................
................
Battlelines for a new world order based on power are being drawn right now.
So, yes, Europe must fight.
For its place in a world in which many major powers are either ambivalent or openly hostile to Europe.
A world of imperial ambitions and imperial wars.
A world in which dependencies are ruthlessly weaponised.
And it is for all of these reasons that a new Europe must emerge.
Samo govor, samo riječi, naravno. Ali ovakav ton i rječnik nikad nijedan nije imao. Njeni govori naročito. Zanimljivo za gledat.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Viđi drugarice,ja da ti rečem onako prijateljski ili druže boga pitaj onaj umart možda je u pravu kad veli da si massaro po stavovima i postovima mu baš nešto i pašeš no nebitno.Ostavi se ti Žabljaka i to no ono veče kad si pokrenula nekakvu spiku o narodima koji su nadnarodi po krvi viđi tu si ga baš ono civilizacijski ugasila.Ja da sam bila u moderaciju bila bi mi u ban za vjeki vjekova.
Nekakav zivot skandinavskog tipa je mnogo ozbiljna stvar, mnogo vjekova je gradjen, a i te drzave su monarhije sa kontinuitetom. Juzna Evropa sa svojih 200 suncanih dana i ogromnom emigracijom je politika od danas do sjutra odnosno od mandata do mandata. Mi zivimo lose ali pored armije penzionera i korisnika drzavnog budzeta tebi Kinezi i Slovenci grade autoput i Sozinu. Ceka se sir iz Sjenice i fasaderi iz Albanije. Farski ribari i konobari nadigraju tvoje profesionalne fudbalere. I to ne uzmu ni slobodni dan kad igraju utakmicu. Kako je govorio Momir za Mila - on podijeli penzije. Posle je i Momira posla u penziju.
Zamisli da prva stvar nasih boljih zivota bude razvrstavanje naseg vlastitog smeca. Proklinjali bi Japan i Svedsku.
Polinezija gospodo.
Pa sigurno postoje nadnarodi kada ti Kinezi grade autoput ili Slovenci Sozinu. Najgore je sto postoje u nasem slucaju. Ambulantno vozilo iz Berana - donacija Japana. Doniran novac za kolektor. Bas drmamo svijetom.
A da si ti u `moderaciju` imali bi `U ime naroda 2`. Dje ce kruska no pod krusku.
Last edited by biljaneta; 10-09-25 at 23:30.
Polinezija gospodo.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks