U koju je radnju ispod 900??
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
KUPUJEM za kes do 750e Samsung S25 ultra,titanium gray-12/512gb bez tragova koriscenja.
Ne nudite mi precijenjene uredjaje-novi je ovakav ispod 900e-tako da se postedimo glupih i naivnih ponuda i cijena.
Ponude na pm.Niksic
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Last edited by M.V:; 09-09-25 at 21:20. Reason: Kupujem umjesto prodajem
U koju je radnju ispod 900??
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Špijuniro golubiro
Kako si ti tvoj cijenio 780 od 256gb,a skupo ti da platis 512 preko 750.. e tako svi gledaju,pa ko sta izvuce,nema tu ljutnje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko prati cijene i zna razliku u cijenama izmedju EU i Malezije,garancije,opreme,sve ce mu biti jasno,tako da je suvisno govoriti o tome.Nije to isto.
To ti je isto ko da ti trazis za sebe Iphone 15 pro max po cijeni od 650e,pa razmatras jedno 10 ponuda,i na kraju nadjes sa E sim iz Usa i kupis,a ovako ti ga prodaju po 800e.Zato,samo naprijed.Slobodno mi osvjezavajte oglas.A ako te zanima moj sam od 256gb odmah prodao koliko sam napisao.
Last edited by M.V:; 10-09-25 at 07:19.
Bojim se da ga nac neces za te pare. ja moj prodadoh danas u roku od 1h za 1150e. titanium grey, nov, neraspakovan sa 2 god garancije.
Svaka cast.Ja o tome pricam.Sve se nadje,sve se proda.Svakako cijenim svaciji posao i cijene.
Vec imam ponudu na 850e novi,tako da ce vjerovatno,ako se ne nadje polovni,taj biti kupljen.
Padaju cijene iz dana u dan.Azurirajte profile!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks