Kakve veze (finansijske) ima MUP sa polisom osiguranja.Valjda pare od polise idu osiguravajućem društvu
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Mup naplati 3 uplatnice,osiguravajuca drustva Lovcen,sava,generali,grawe, i dr .....
Njemacka ti daje jednu godinu osiguranja ili 10 000km po ugovoru koji podpises da se pridrzavas ako predje placas penal ...
Tehnicki pregled ima proviziju ili premiju na kraju godine na broj polisa i dr . Sada svako prijavi neregularnost tehnickog i zatvore ga na pola godina plus kazne a konkurencija te gazi bajo...
Ps podji na 6 mjeseci da regas kola malo ce da umanje niti pola iznosa polise nece pristati vratiti ,mozda nesto Oldtimere drugacije tretiraju kad regaju ...
Last edited by injection; 07-09-25 at 15:05.
Eo svake godine me kradu…
Vidite li da do 20.09. Traje uvijek…
Eto te ka one babe sto cuvaju racune iz 90-ih, pusti, mozda zatrebaju :P
Glupavo mi je da nastavljam pricu u krug … nemam vala bas nikakvu potrebu da lazem da se mene desilo da sam registrovao auto prije isteka (jer to i radim zadnjih par god jer mi reg. pada krajem decembra pa da nebih bio bez saobracajne za praznike kad se ide vani) . Takodje ovdje se javilo vise lica sa istom situacijom ….
Mup od toga nema nista , ti sad po novom mozes da registrujes kola i na pola godine i svakako placas drzavi (MUP-u ) full troskove kao da registrujes godinu …. E sad osiguracajuce kuce imaju racunicu jer kao sto je neko vec pomenuo na 500ljudi po 10 dana skupi se ….
Mene je iskreno briga bilo za to , ali bgmi prosli auto kad sam vozio reg mi je bila 650e . To ispada u prosjeku nesto jace od 50e mjesecno registracija, ako me neko zakine 15dana to je 25e …. Na 1.6 dje mi je reg 190e moze i mjesec uzet
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Nego jel bio ko danas na Plavnicu ….
Ja sam izgleda omatorio , nekad sam isao na sve te skupove a danas sam saznao kad je skup prosao da je uopste i bio
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Last edited by stefke; 07-09-25 at 20:26.
Mnoge uredbe za tehnicki pregleg i rega vozila su dobile finese tokom zadnjih godina,euro norme i strozije gledanje na ispravnost vozila...
Iz tehnickog serv sam izasao krajem 2002 tada se moglo regat samo stara saobr i biciklom dolazili bi do tehnickog...
Bugi nas palinja sa EV koji nema izduvne gasove i nova kola 3g oslobodjena tehnickog preg![]()
![]()
Ahahahaha,brate moj po "može valjat".
Bilo mi auto ljetos kod sina,zaustavila ga policija u TV .Deset minuta je on vadio saobraćajnu za saobraćajnom iz kasete ispred suvozača ali svaka stara,nevažeća.Kad je reka' da mu je tatino auto,ova dva pandura umrla od smijeha,puštili ga bez pokazivanja važeće (bila u kaseti iza mjenjača).
-"Ajde,momak,idi i polako vozi,vjerovatno ti tata ima saobraćajnu i za 2027-mu,tu je neđe u auto,hahaha"
-"Kako me sramota bilo,tata"
-"Nemo da si bačio ni jednu,čuješ!"
A što se desi ako ti polisu izdaju 29.februara?
Svako ti istice 1. Marta pa ti treba nova.![]()
Ja sam na kraju obisao lokalne otpade i nasao neizgrebane plastike ali imao sam srecu da nije bio izgreban spicban vec samo lajsne i oplate.
Staru saobracajnu? Meni je nikad u zivotu nisu ostavili![]()
Ne znam ni što će ti(mi),ali ako ti baš treba stara povedi sledeći put auto na registraciju 20-30 dana prije isteka.Dobićeš novu polisu i kad budeš podizao novu saobraćajnu stara će ti i dalje biti važeća i neće ti je moći uzeti
Nikad nisam ocigledno zurio sa registracijom
A da mi treba, ne treba mi
i ja imam dosta starih, a pola sam ih i bacio ili izgubio...
nisu mi ih nikad trazili, ali ne znam ni sto ce kome to...jedino da se coek zajebe da ostavi staru i dalje u auto
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks