Ja ti velim da ne moze. Kako je on kupio ne znam. Ja stvarno nisam kupovao tj ni pokušavao bas odavno da probam da kupim.
Bilo malverzacija oko kupovine na psn igra,tj mogao si napravis bilo koji nalog i kupis sa svoje kartice. I to su odavno ukinuli,mozes samo sa kartia/ nalog iz 1 drzave.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Svašta hah, na koji store, USA ?![]()
Prošlo i meni na USA store
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
E sad da vas pitam.
Posto meni puca stranica playstat na tel kad skeniram qr code da bih dodao payment method kroz ps5
Da li vam je mail adresa psn naloga ista kao i za paypal?
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Last edited by Sidewinder; 26-08-25 at 07:18.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Meni nije. Paypal nalog sam dodao kroz browser, preko PC-a, logovao se na https://store.playstation.com/
Dodato,mada tesko da cu na ove cijene kupovat pored onog gejmsopa dje je sve upola...kome nije bitno dobija li primarni ili sekundarni nalog
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Važi li ovo za PP samo za USA nalog?
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Pravi li ko Ghost of Yotei share?
Podgorica Podgoricanima!
Da ovdje samo pohvalim kolegu miovraga. Prelagan za saradnju! Kupismo igricu, ali kad cemo je odigrati to vec nije bitno
Sent from my iPhone using Tapatalk
A moram je i ja uzet, a jos igram AC shadows...imam 72h igre..a kraj nije blizu
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Hvala brate.Obostrano zadovoljstvo
Ja sam ranije pominjao nedje ,skupljam ih ko moja supruga garderobu iz Zare,pa valjaće jednog dana!
Evo Mafiu sam krenuo da rijesim nadam se nocas, to je prvi disk sto sam kupio za ps5.
Ghost of Tsushima mi nije nikako legla,mozda je dam tamo sansu zimu 2026,tako da novi nece ni da pokusam da igram
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Last edited by miovrag; 26-09-25 at 18:41.
Evo je Cod black ops 6 besplatan 7 dana
Izašao je Battlefield 6 pa Call of Duty: Black Ops 6 sve daje besplatno na sedam dana
https://www.hcl.hr/vijest/izasao-bat...n-dana-233139/
Sent from my S25+ using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks