Mamas je bio klasa iznad svega što sam probao i najpribližnije nešto babinom domaćem ajvaru, probao sam gotovo svaki na našem tržištu.
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Koja je fora, meni nelogična, da se nedelja računa u onih 72h u kojih treba da se odrade ispravke na vozilu koje je neispravno iako niti radi tehnički niti rade servisi?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Kod Bugija.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Ima na FB, zdrava hrana vujisic, cini mi se da su iz kolasina, meni je bio fantastican
Je li ovo broj neke od onih agencija za ispitivanje javnog mnjenja 438 062?
Kuda je najbolje iz Bara do Halkidikija?
Last edited by tigi; 09-09-25 at 11:58.
Oću da čistim podrum narednih dana i ima gomilu stvari koje bih trebao da bačim.
Tipa dva stara bicikla, alata, par stolica, nekog kabastog otpada...
Đe se to nosi i koja je procedura?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ponesi to na konik,gore na vrela ribnicka,blagosiljaće te![]()
Neko bi ti i sam došao da ti sve to ponese(nama su ranije znali da ponesu ponesto) ali nemam neki kontakt![]()
Sumnjam da ce i oni to uzet,ja sam im nudio,je li veli to novo...
...
Ne znam,zavisi na koga naletiš. Uzeo bi neko gore vjerovatno,sad ne mogu garantovati.
I treba neko da uzme.Bolje no u smeće
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
napisi ti koji je alat da ti mi to orkupimo ako je cemu i win winalat uvijek ima vrijednost
isto i za ta bicikla - za sve se neko nadje
sve ostalo sto ti je za baciti mozes na 2 nacina - 1 ostavis pored kontejenra i pravis se lud ili 2 zoves doponiju, kazes kolicinu, uplatis odvozenje i dogovoris termin kad ce oni da dodju da poceraju
Hvala vam ekipo, ali sve od toga je u takvom stanju da nije ni za poklanjanjeBaš ono otpad, nema nijedna zdrava stvar.
Stvari koje su godinama sklanjanje za "valjaće nekad" i došlo je do te mjere da se ne može uć u podrum više, a ogroman je...
Zvaću deponiju pa da vidim što dalje, samo da se civilizovano riješim toga.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Nemo'te mi se smijat':
Može li se klasični toplomjer(ne digitalni) spustiti na 36 ako se stavi u frižider/zamrzivač?
Upalu lakta i zgloba ruke sam dobio jer evo već 5min najenergičnije pokušavam sa 38.5 i jedva sam došao do 37.5°C
Zlatili se oni stari sa živom
Kakv je to klasicni, ako nije sa zaivom? JA znam za one sa zivom i digatlne.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Mislim da su zabranjeni toplomjeri sa živom odavno i da sad guraju u onu cjevčicu nešto drugo.Nije bitno što je to drugo ali je ŽILAVO.
Glavu dajem da čovjek slomljen od gripa ovaj toplomjer ne može sam spuštiti na 36.
Ja i žena pokušavamo zajedno zbog djeteta evo 10min.7€ je plaćen u apoteku.
Đe bi nam kraj bio da se toliko tresemo kad oniii radimo
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks