eh, toliko komentara, a niko da pomene rodonacelnika moderne finske kosarke. nikakve ste patriote.
Čudo je Bogdanović.
Da je on igrao bila bi svaka +20r.
eh, toliko komentara, a niko da pomene rodonacelnika moderne finske kosarke. nikakve ste patriote.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
sa kakvim sastavom dončić dodje na ep i eo vodi protiv italije sa 12 razlike pred poslednju četvrtinu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
kako je lijepo gledati lukitu kad igra ovako. izdušio je malo fizički u 4/4 ali on ih je odveo dalje. sa vrlo limitiranom grupom saigrača ostvari ovo. svaka čast.
Miličić brani Pešića: "Bez Bogdana ne možemo, bez Jokića možemo"
e ako ga on brani mnogo toga je jasnije.
Miličić, prvorazredna budala
ako vec hocemo nekog 'proverenog pobednika', dovoljno je pogledati njegovu riznicu trofeja i obustaviti potragu. moze li mu ko iz lokala izaci na crtu osim duska ivanovica? tesko. za malo igrackog pedigrea na klupi, nek za pomocnika dovede svog bivseg djaka iz finske, trostrukog evropskog sampiona, i bog da nas vidi.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ne znam je li bilo...
![]()
Ono kad palamudiš i potrefiš...![]()
Hrvatska je bas u kanal.
Last edited by Giile; 09-09-25 at 13:03.
Evo Finska da osvoji
Nešto mislim da će Slovenci proć Njemce.
Mislim da Grci jos nisu pokazali pravu snagu. A upravo cemo da vidimo u preostala 2 meca. Mislim da je gresku napravio spanulis sto nije zvao onoga beka iz Baskonije koji je odličan šuter. Ali i ovako je grcka prejaka. Mislim da imaju sanse da osvoje ovo posle slavne generacije iz Beograda.
Mislimo dakle postojimo, finska-grcka finale, I markanen u zadnji sekund pogadja preko atetokunpa. Sjajno
I oslabljenja Njemacka je daleko najozbiljnija i suterski najpotetnija ekipa, igraju ubjeldjivo najmoderniju kosarku. Treba sami sebe da pobijede da ne osvoje.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Lućano ih šalje doma večeras.
PS: Šalje ih cio tim Slovenije, nemaju lošega večeras, fenomenalni su za sada u oba pravca
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 10-09-25 at 19:31.
Nadamo se najiskrenije ali bice cupavo
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Sprdnja šta se radi sa šutem za 3, imali su odličnih akcija u prvoj četvrtini i generalno šut za 2 i počeše ovo ispucavanje za 3 nenormalno...
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Mislim da neće biti čupavo, da će Njemci dobiti ovo 10-15 razlike, nažalost.
Послато са 23078PND5G помоћу Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
neko mora da objasni selektoru i igračima slovenije da je krajnje odvratno ovo konstantno traženje faulova sudijama. u 90% situacija ljudi skaču na sudijske odluke.
samo da ovo ***** od srodera ne uzme
Izbacice im brzo luku
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks