Ma sve je to sport.
Nekad prodjes nezasluzeno, nekad ne prodjes...samo neka je sve fer i ispravno pa bolji neka uvijek ide dalje i osvaja.
Napravismo od svakog sporta samo neki biznis, gubi neku draz sve vezano za sport, politika, zaradhivanja, reklame, podmicivanja...
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
nije mi jasna ova aleksina izjava ako su je dobro prenijeli. ne znate veli šta smo prošli u zadnjih 72h. dobili su pošteno i ende. ili fino reci šta je sve bilo ili nemoj ovo da pričaš.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 06-09-25 at 22:26.
Bice da je malo Pesic i njegovo vidjenje kosarke ostaralo, nema vise poziciono igranje sve je u brzini
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Sta prica brat jokas, i turci i finci su bukvalno raspadi od reprezentacija, jedini razlog zbog cega su dobili je sto Jokic mora da igra sam i nista drugo
A shto je ovom Lončaru sa frizurom...?Neki problem ili...?
...
mora se reći malo sramotna konferencija pešića. sve izmedju redova, nikako da kaže jasno da je odgovornost njegova. nevjerovatno da čoek njegovih kvaliteta nekako ne umije da nadje petorku da valja skoro pa čitav meč.
Nema Jokic s kim da igra ni u reprezentaciji.
Srbija bi bez Jokica ispala iz svih evropskih takmicenja, ucestvovala u beton kvalifikacijama.
On je odigra odlicno, sutirao masu slobodnih, imao jednu blokadu.
Sto vise trazit od njega?
Koliko je radosti do sad donio reprezentaciji, eeeee...
A belale tamo.
Taj pojmas dobije domacinski sudijski tretman, pa izgubi od Finske, italije...
Srbija bez njega redovno finala.
Batalite se price.
Ti igraci poput Jokica i Senguna vise stete svojim timovima no sto koriste.
Ali imaju uvijek stats za fenbojeve.
Udjoh na b92 i prvi komentar.Divac je za Jokica Dzordan licno. Isto i Dino Radja, Rebraca
I realan.
Ja nešto sumnjam u njegove kvalitete ako mi je jovic glavni plej,da ne pominjem koga nije poveo ili koga nije koristio skoro pa uopste. I u fudbal i kosarku izbori su im gori nego nama...
Taman neka Jokic malo odmori
Satelitski resiveri/oprema
Evo Bruda da ne propusti da opljune Jokića reda radi a nije ni NBA još počela valja se zagrijevati
Jokić i dva Jovića imaju prelaznu. Aleksa nije imao vremana. I to je to.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Davno je Eko rekao:
"Internet daje prostor hordama idiota da iznesu svoje mišljenje, što su ranije mogli samo u kafani poslije čaše vina, bez štete za društvo. Sada imaju isti prostor za priču kao i nobelovac. Ovo je invazija idiota."
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Doncica niko ne stedi, tu se svi slazemo da je iritantni placljivko, ali za Jokica, koji flopuje i sutira 18 slobodnih iz jedno dva pretrpljena faula, to da glejzujemo i pricamo da nema s kim.
Dobro rece taj citat, svaki idiot na internetu moze da dominira.
Cus, Srbija los tim i jokic i grupa gradjana hgahhahahahahhahahahahah
Bukvalno najgore su rezultate imali s njim. I ludom srecom udjose u produzetke protiv Ozija, dje je Joikic dao 0 poena za poluvrijeme, inace ni tu bronzu ne bi gledali.
Pa sto cemo? Da trpimo i dalje te nebuloze kako je Jokic najbolji na svijetu i da nema s kim da igra?
Da trpimo i dalje poredjenja sa Jordanom?
Ocekujem da budete Sengunovi fenbojevi.
Ide sad njegovo vrijeme triplo duplo sezona.
Glejzujte Senguna, ostanite dosljedni.
Srbija je ispala zbog svog srpskog mentaliteta i stava da su oni vec osvojili ovo prvenstvo, prije nego sto je pocelo.
Ne bi im ni 2 Jokica pomogla sa takvim stavom.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ispade on nasa grupa jedna od jacih na prvenstvu tako da nije samo do nas i sto smo sa trecim timom igrali. Svedska zamalo Turcima da dodje glave, Finska izbaci Srbiju...
mora da se postavi pitanje kako je srbija dozvolila da im turska & finska kombinovano daju 33 trojke od čega su većina bile iz otvorenih pozicija. jer nemoguće da to vide manje više svi osim selektora i pomoćnika mu. da im ključne poene daje vantonen na isti način - dvaput šut spolja plus onaj tip in. odbrana je bila užasna u oba ova meča, baš su ih kažnjavali na različite načine. što reče neko ovo zlato je trebalo radi ukupnog stanja u zemlji. mislim da je red da i pešića pozdrave.
Realno je Jokić u odbrani loš i cijeli tim trpi zbog toga. Kad tu dodaš još lošu igru skoro cijele spoljne linije...
Ne može se defanzivni skok svesti na Jokića. Milutinova nije bilo niđe a morao je da drži koš, Jović i Petrušev da pomažu, ali su ih Finci rasturili u tom segmentu.
Realno, Milutinov je igrač koji nije igrao ovo prvenstvo.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Tako je. Ma rupa je bilo koliko hoćeš
Valanciunas svaku drugu presjedi na klupi.
Igrac koji ima poen po minuti igre u rukama.
Da ga stave 34 minuta dao bi 30p ali bi Litvanija izgubila. Zato Marek Blazevic da 7p i Litvanija dobije.
Da je mjesto Blazevica Valanciunas i da su izgubili, sto bi se pricalo? Valanciunas nema s kim da igra?
Nije Jokic kriv sto ga trener igra 35 minuta i koncipira svu igru oko njega.
Ali bi bar kosarkaski "znalci" trebalo da primjete da to nije bas dobitna formula kad je "tvrdo".
Sto je najjace, u ovoj utakmici nije bilo "tvrdo" uopste no ko da su u BG igrali.
aleksandar džikić. svaka čast gruzinima!
Puno volje i zelje da se pobijedi, uz malo znanja i dobrog trenera nista nije nemoguce, da smo imali normalnog trenera mozda bi i mi igrali osminu i borili se da prodjemo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks