Pa ne bih rekao baš, jer ima dosta kuća i svega![]()
to sto ima kuca ti i nije neka garancija
Pinuj javno (ili na pp) lokaciju da vidim je li poznat kraj i plavi li ako znam
i tamo dje sam ja imas kuca da po 2 mjeseca zimi ne mogu uci u WC, pa kad su novi doselili niko im nije rekao za to da napravlje ljudi prelivne ili da dignu kucu 2 reda bloka vise no su ih ostavili da se plivaju skupa s njima - zavist je teska bolest
Jedna od boljih zgrada mi je ovo, ne znam ni od kakvog kvaliteta je rađena nit' išta ali mi je baš pre pre prelijepa. Lokacija je dobra takođe. Ali tad kad se pravila ja vjerujem da je kvadrat bio jedno 3000-3500 eura
![]()
Svi stanovi su trobsobni. Ostao je bio samo jedan opremljen se prodavao i to je to. savrsenatvo od zgrade
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
To je ovaj oglas bio, pricali smo o njemu. Prelijep stan, kvadrat 4300 eur namjesten.
https://kvadratnekretnine.me/nekretn...MiLmkmYDH2-OCw
Sto se u Dalmatinsku stari prodaje za 3300 u izgradnji, ovo nije skupo.
Meni se jedino ne svidj alokacija, izlazi na ulicu, prekoputa skola, buka....
Pa ja sam ubijedjen da se za 630k eura moze zivljet na ljepsa mjesta po svijetu
Da ne pominjem da je rodjak u amsterdam kupio za 550k dvosoban stan sa lijepim pogledom na park
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Pa da, kad cujem 'nije skupo' a pricamo o 630K EUR, da se coek najezi.
Da smo u deluxe naseljima Francuske, Spanije, Italije, Grcke, Kipra i sl. i da pricamo o vili od 400m2 koja kosta 600K EUR, pa ajde i nekako.
Ali pricamo o prsloj PG, o raspad lokaciji, o pogledu na ruglo od fasada, o tome da nema parka, da nema dvorista dje mozes da izadjes, da ne mozes prozor da otvoris od buke od saobracaja i izduvnih gasova. I na kraju da coek da 600K EUR za to. Pa nijedan bogatas sto je pare zaradio nije blesav da baci pare na ovo.
Smijurija, ruganje zdravom razumu itd.
I na kraju da ne zaboravimo da dostina gradjana CG zivi u siromastvu, a neki i u apsolutnom siromastvu. Vjerovatno i za njih ove bolesne fantazije od 600K EUR 'nisu skupe'. Ne vjerujem da ih je citava zgrada kostala toliko da je naprave, a ne jedan stan.
Amsterdam je grad, metropola. PG nije ni selo, ko je posao bilo dje vani, to mu je odmah bilo jasno.
Pg je dusevni mir...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
bome bi se za te pare moglo mirit nedje kroz toskanu u neku vilu i hektare maslinjaka i vinograda
Ima jedan članak o tome da je žena kupila 6 vila u Italiji za po 1e i naravno uložila ooo 200.000 da ih dovede u red.
I ima 6 vila
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ ¯\_(ツ )_/¯............
a tek krajevi italije/spanije dje dobijes kucu za euro i benefite da se doselis (sa uslovom da ostanes) su neralni...
a cesto su ta mjestao kao nama Spuz ili Kosci u odnosu na vece gradove
Prosjecno ulaganje u te ruine od 'kuca' je 400-500K eura.
Tako da je strategija dobra da privuku parase u mrtva mjesta, jer ne privlace ljude koji ce da se skuce, nego nekog koje je to druga, treca nekretnina.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ispadne opet jeftinije nego na ćošak Stare Varoši...
Ahahah, kako procitah clanak ulazim na forum i vidim da se o tome pise
https://citymagazine.danas.rs/lifest...-svojim-ocima/
Kosic i Žusp su gospostina za ovo.
Izguglah da vidim dje je ovo - centar Sicilije, treba oko sat- sat i po voznje do obale, a do Palerma i Katanije i duplo vise.
Sto je najjace, nema tu ni v od vila, male ruinirane kucice lamele. Znaci, nista hektari vinograda i tome sl.
Tako da ovo vise dodje kao ulaganje u Cuce ili Banjane, ali bez zemlje, nego samo ruinirani objekat u koji se stuku stotine hiljada eura.
Nema, povrat investicije zagarantovan![]()
Mislim da su ti Cuci i Banjani centar svijeta za ove lokacije u italiji)))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Baš bih volio da vidim lika koji da 630k za stan u PG.![]()
ako čega ima u pg to su kompleksaši kojima je cilj da se pokažu. tako da svaka roba ima svog kupca.
ima ovih koji bolje prate od mene al siguran sam da za te pare možeš kupiti plac i sagraditi sjajnu kuću po svom meraku daleko od tone betona.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa obicno taj sto kupi taj stan ima bas masu para pa vj ima i kucu
Ja imam komsije , napravili su kucu u Martinice to je bruka kako izgleda , bazen , ljetnjikovac i sto nekih chuda … ali su tokom nedelje u PG zive u stan zbog poslova , skole djeci i raznih kurseva, treninga i sl. , cim dodje petak oni pice do ponedeljka u tu kucu.
Ima dosta ljudi koji umiju da zive sa parama a bgmi ima ih i koji ne umiju![]()
Je li se lako skucit nije i svi pricaju o kuci a niko da kaze da nase banke nece da daju kredit za kupovinu placa a kamo li da napravis kucu . Ko ima plac njemu je pola posla zavrseno al bez placa bgmi mrka kapa
P.S. Apropo price o stanu od 600k kako nije skup . U društvu komentarišemo cijene apartmana u Kolašinu na skijaliste , 8–10k € po kvadratu i prokomntarisa poznanik da to “nije skupo”. Odmah skoči društvo na njega: Kako nije skupo, što pričaš to … A on mrtav ladan :
Pravo da vam kažem, mene taj apartman uopšte ne interesuje, ne bih ga kupio ni za 5 ni za 15 hiljada po kvadratu. Kad me ne zanima – za mene to uopšte nije skupo.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Originalni link sa NYpost
https://nypost.com/2025/05/07/real-e...-for-1-apiece/
Dobro izgledaju Banja ni, jeste da nisam odavno bio ali.đ baš dobro...
Rubia spent approximately $63,600 renovating the first home.
Znači za oko 65000 dolara je dobila ovo. Nije loše.
Šofro?
https://www.facebook.com/share/v/179...ibextid=wwXIfr
Kakvo zastidje 🤣
Da ne zna neko ko tacno gradi ovo?
https://www.bcapitalgroup.me/me/projects/topla-homes
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks