Naručih Peroni danas u onaj kafić u atlas ne znam ni kako se mjesto zove no sam zbog neke obaveze bila tamo.Toliko je mjesto prometno da i pored toga što imaju na točenje u kartu pića,da se ne usuđuju držati točilice.Slabo đe inače Peroni viđam a ako ćemo pravo i nije nešto ono ka vodica neka.
delete.
Last edited by BiTrAtE; 27-08-25 at 08:29.
Prije neki dan bijah kod drugarice u Bg i ona veli a kupicu tekilu, nismo odavno... Two fingers, dakle bljuvotina u odnosu na olmecu. Ona herradura je vec druga prica ali je i skuplja...
Znam dosta ljudi koji tekilu omirisat ne mogu zbog Two Fingers. Uglavnom je svima nama prvo iskustvo što se tekile tiče bilo sa njom, jedina se ona služila uglavnomPa ko je prećera to su muke Božije bile...
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Da, ali je tad bila najbolja od dostupnih na nasem trzistu pa se nekako ugurala u kao 'standard' za nas narod...
Meni je i Jose Cuervo odlična
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
postao sam mnogo izbirljiv po pitanju toga šta pijem.
jameson/black label, bitter lemon plus votka kad izadjem. rakiju tu i tamo, stara pesma dje ima. od piva zaječarsko, u poslednje vrijeme lav premimum limenka (mnogo dobro pivo), nikšićko nefiltrirano. tuborg recimo baš ne mogu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Šta reći.
Što je sa @extravaganca, neki režim ili šta li je?
Kakva požegača iz Morače ka med prepoznah joj gen na prvu.Kako mi je žao što ta sorta izumire kad osjetiš taj miris... ali tako je to kad uvezeš Amerikanca pa prenese bolest.
Ove rakije od požegače treba čuvati za muzej.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Oprema za kampovanje sad za vikend.
Bit se javio I nema ga. Ko zna u kakvom je stanju
Mada koliko se sjećam petkom radi do 2 i ide u kafanu
Haha lagan sam ja, trening je to kao i svaki drugiMada, u zadnje dvije godine imam granicu, ne dozvolim sebi da se loše osjećam no čim vidim da mi malo teže ide, taxi (a često volim i pješke) i paljba doma
Drugo čega se pridržavam je da do 12 budem doma i to plafon, obično završim i do 10-10.30h i to bi bio u suštini neki recept da sjutra ne propada dan
A za radno vrijeme si u pravu s tim što sam večeras na basket, pa je petak evo mjesec ipo fitness dan
Kako si to sve lijepo posložiosvaka čast. Meni su i dalje te granice problem. Ili bolje rečeno nemam ih
Ja sam u tom stadiumu nezrelosti da kad me od svudje ispute cak i u onaj why ulazim ili ono pored dje je maksimala 16 godina
Moram i ja poradit na sebi majku mu
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Hahaha ja sam u Why zadnji put bio prije nekih pola godine,možda i više, isto tako kad se više nije imalo đe i rekao sam posle toga ovo stvarno više nema smislaali ono baš nema smisla
uđem u Raginu osjećam we kao đed, ako progovorim sa nekim odmah će reći viđi ovog manijaka
mislim ne bi previše pogriješili
Nego u koje si tačno godine KaemSe? Sve mislim da je do togaja 40 u januaru. Čini mi se prije godinu sam bio mlađi i luđi 5 godina
Last edited by extravaganca; 05-09-25 at 11:11.
E ne vraćala se meni "kondicija" iz Beograda never EVER.![]()
Isto ti je to extravaganca ja godinu stariji
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ja se nadah da si bar godinu mlađi pa da se za to uhvatim
Zove me jedan kum jutros, mlađi je 3-4 godine. Uništio se, bio ovamo, onamo povratio na kraju. Blago se tebi rekoh, oću i ja
Znači svi smo tu nema tješenja.Jedino što se meni ka vama ne ide u "ekskurzije" u nepoznate teritorije kad su mjesta u pitanju.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks