Infrastruktura, kanalizacije, kolektori i slicne stvari koje malo znace koncem prvog kvartala 21. vijeka
Sent from my iPhone using Tapatalk
Maja Strikes Again No 2
Svaka katanina ce ovako zavrsit
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...bodjen-optuzbi
nothing comes from violence and nothing ever could
Adeno virus. Testirala ova moja koleginica djecu. Kod svih isti simptomi. Dakle pranje ruku i ako je doma zaraza provjetravanje i sve posebno za zarazenog (pribor za jelo, peskiri, case…)tako joj rekose
γνῶθι σαὐτόν
Ja sve mislim da je to od vode
Imam osjecaj da pijemo potpuno neispravmu vodu
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Kod ovih nije bio virus no ručak, e su po' ure poslije njega svih 24oro u isti mah popadali. A što se virusa tiče, iako se najčešće malo teže utvrđuju testovima, no se dojagnostifikuje virus kad se utvrdi da nije bakterija, i za to dokazanog lijeka ima... Mislim da je tu prof.dr extravaganca (a i joni mi nešto tako miriše), za sad samo dr. Kaemse... hint - pravi se od šljiva, a pekmez nije![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
A i ove posle Katane idu u istom pravcu. Evo je Šoškiću pala optužnica protiv Katane za bogaćenje.
Vijeće Višeg suda: Katnićeva imovina u Novom Selu stečena zakonito
Optužen da, osuđen teško jer dokazivanje optužbi ide nikako.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kad tako neka optužnica padne, ja bi vazda prvo dobro pročitao presudu, pa onda cijenio ko je tu što zaebo, policajac, tužilac, ili sudija. Ovako na neviđeno će to malo teže.
A podshjetite me, koliko je već godina da tužioci svaku ''kataninu'' optužnicu ili predlog mogu dopunjavat, ispravljat, popravljat, ako nije valjala, policajci se bolje pozanimat dokazima i tim ostalim radnjama iz svoje nadležnosti... ili su te njegove rabote od tad, jednako kao i istrage, Sveto Pismo, pa nam treba i Sveta Stolica da se mogu uredit?
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Kod nas je naebo jedino onaj poštenjak što je priznao.
Ostalima ostane što su jamili, plus im mi platimo boravak u Žspu.
https://www.vijesti.me/v/773541?utm_..._share_counter
Da vidimo oce li Pipun obalit vladu.))
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Direktor agencije čovjek DF-a tako da...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pa i Zecani ce da dobiju Kolektor i da ga koriste? Ada nije blesav toliko... nego odje se politicari i na Gowwna ogradjuju nevjerovatno mora svako dio tog kolaca da uzme..
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Eto tako.
@Buva+gacce đe pomenu lijek za viruse, ja sam ubijeđen da me korona zaobišla samo iz tog razloga
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
"parcele KO Dajbabe, Glavni grad Podgorica".
Pravno, parcele su Glavnog grada dok se ne razgranice, bili razmisljati a ne traziti da odlucuju na bazi rekla kazala
E pa ekipo sada svako možw da prekine bilo kakvu predstavu, film, svadbu, yebenu skupstinu bez posledica.
Dok se ne krenu glave razbijat.
Tko leti, vrijedi...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks