Ih gledam ovaj snimak djalovica pred otkaz, ne znam kolike godine je proveo covjek u hrvatsku ali ovako rodjeni hrvati tecno ne pricaju
A sto cini covjek, stvarno dje god da odemo smo veci ONI od njih samih
Sprdnja
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Last edited by kaemSe; 04-09-25 at 17:04.
7 godina proveo kao igrač (3 godine u Rijeci) plus još 3 kao pomoćnik pa trener u Rijeci.
Dakle , čitavu deceniju je proveo u Hrvatskoj.
Plus je njemu Rijeka faktički druga kuća , tako da uopšte ne čudi.
Bilo bi iznenađenje da je drugačije.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sat i 20 min cekao danas u red za kartu, nesposobni savez i etickets ne umiju da objave da jedna osoba moze kupit najvise 3 i da za sve treba slika licne karte. A sam sistem i proces im je uzas. Ocemo li docekat online ikad ili ne smiju da objave jer 50% podijele drugovima.
neka neko javi raspalom žutalju da je andrej dao gol za mladu repku. vodimo 1:0 protiv talijana u gostima. upravo završeno prvo poluvrijeme, prenos na rtcg2.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nasa mlada je bolja od A reprezentacije
Nema ljeba dok Robi ne mine...
Ispratih bez tona malo mlade, je li ovo Kostića izveo da bi se zatvorio ili povreda ?
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
sjajan start.
7min moglo je biti 0:3 za čehe.
Ojdose navijaci
Sta bi ovo
Kakav raspad od svega
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
sredina terena ne postoji, bekovi su svaki duel izgubili. žuto smeće nije gledalo jedan jedini meč partizana, jer da jeste znao bi dje vukotić treba da igra.
ovu utakmicu će uefa na seminarima pokazivati budućim trenerima i objašnjavati im kako NE TREBA da izgleda jedna fudbalska ekipa. ne postoji bolji primjer ekipe koju selektor uništava od ove naše.
bruka i sramota da čoek koji liči na ovo bude selektor neke reprezentacije svijeta. ali žuto smeće zadriglo je pokazatelj stanja ove države.
Ne postoji gori igrac od Loncara u univerzumu
Ne prozivajte Zutog jer je on samo pion, no protiv glavnog ne smijete
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 05-09-25 at 21:39.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
ja sam odje napisao više puta. ako moram da biram izmedju deja i bogdanovića, uvijek i svuda ću da biram deja.
Ima li sanse Djalovica da gledamo?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zutalj ce i dalje sa provjerenim snagama na svaki sledeci mec mislim dje lakse moze zaraditi platu nego kod nas, nikakve odgovornosti, nikakve igre, niko ga ne dira a para kaplje.Sve ce pogubiti mlade nece ubacati i onda kad dobije neki nebitan mec imace osnov da mu Dejo produzi ugovor i da se sprdnja nastavi
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Dok je dejo tu ne,znaci jos jedno 15 godina
Satelitski resiveri/oprema
Realno momci veze nemaju, Krstovic igra na krilo, trener koji veze sa tim poslom nema, neki camaji igrajuSta reci, jedno rasulo klasicno, Jovete mi je jedino zao..
Sta mu je Djalo skrivio?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Cim su usli Camaj I Rogo osjetio se pomak u igri. Vidi se iz aviona ko koci tim, jankela prsli igrač koji je davno prispio da se išćera iz reprezentacije. Cus on igra 70 minuta, ne smije da igra uopste. Samo Camaja nemoj da pominju za njega je fudbal izmislio.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks