Prvo ti izgleda ne shvatas koliko nam se divlja gradnja us*ala u prostor u kome treba da zivimo.
Drugo, aj nadji mi jedan jedini razlog zasto bi divljak platio manje od mene koji legalno gradim? Divljak moze da gradi kada, kako i koliko hoce, a ja moram da okrecem terase i prozore kako mi kazu, da izmislim parking mjesta, da sam strogo ogranicen spratovima i kvadratima itd. I sad novim zakonom mogu da legalizuju i ono sto nisu mogli starim, znaci us*alo ih je da nije moglo bolje.
Ako divljak dobije da plati manje, to je pisanje po ljudima koji su postovali zakone i gradili legalno, i trebalo bi onda oni da se pobune i da blokiraju kakvu saobracajnicu, rado bi ih podrzao.
Da je srece da je ovakav zakon donijet 2015-2016.
Sent from my phone
1:58
3:15
...
Last edited by Platinum; 03-09-25 at 08:43.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Ovi da budu 30 godina vlast DPS bi se postidio koliko su malo krali.
Standardna tender prica, najjace je sto ce isti ovaj kroz par godina da soli pamet i prodaje price kako se vodi firma, na prste se mogu izbrojati uspjesne firme u CG koje nisu dotle dosle nekom prevarom
https://javnenabavke.mojnovac.me/pon...d-o-o-03280799
A suska se i da je vlasnik pasenog vdt-a![]()
Last edited by Sidewinder; 03-09-25 at 09:18.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Pomislim i ja to često + DPS je šlapao najviše da kažemo u "doba cenzure", tj. počev od kraja devedesetih pa na ovamo dok još internet nije bio jak i dostupan svima, dok informacije nisu kružile ovako brzo, đe nije bilo ovoliko istraživača/botova, nazovite ih kako hoćete. Ovi transparentno kradu i ne prezaju od ničeg, kao da ih je gladan ***** sve pravio. Termin "spržena zemlja" koji oslobodioci vole da upotrijebe, mislim da ćemo vrlo brzo upoznati.
saće crnižuti da nam objasni kako je ovo demokratija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Skoro je neko botovao kako 'imaju pitku pomiriteljsku pricu'.![]()
Evo me
Mislim da se ove neke stvari mogu pripisati oportunistickom karakteru i opstem primitivizmu ovog drustva, tako da tu ne treba ocekivati neke velike pomake.
Medjutim, ovaj put su i gradjani osjetili boljitak, za razliku od vremena kad su se ljudi kupovali za 50e i kad je 100 hiljada gradjana radilo na crno i za 250e, i kad je gorivo bilo luksuz.
Evo na danasnji dan gradjani imaju rekordnu stednju u bankama, 2,26 milijardi.
Da se ponovim, nikad se bolje nije zivjelo u cg i nikad vise para nije bilo u narod. Jedino to sad smeta onima koji su se najeli za vrijeme dpsa i koji imaju frustracije nacionalne prirode.![]()
Umoran sam od svega sto znam
Ugrozeni Srbi ne kradu...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
hahahahahahahahahaha hahahahhhahahaahahaah lupi i ostade ziv. Kakvo umijece.
Nego javise se ovi sa svemirske stanice, rekose da im neko kaci stanicu nosem, pa vidi da im se javis da im pojasnis sto se desava.
Napravise PEZovci rupu u Fondu PIO od skoro 300 mil. EUR. Kazi gradjanima kako ce to da se nadoknadi, odakle, mozda ce Spajki to licno da plati umjesto gradjana.
Cijene svega vece tri puta (u nekim slucajevima i 4-5 puta), tako da za 600 EUR ne mozes da kupis ono sto si mogao prije za 200 EUR. Ojha, da je vijecna, ne bilo je sa PEZ-om, Dalaj Mandom, Pipuncetom i slicnima.
Kako cete magovi iz PEZ-a da pokrijete silne troskove koje pravite, ko ce da vam da novo zaduzenje, i po kojim kamatnim stopama. Kuca Cika MMF uveliko na vrata CG, da donese jedno 'bolno osvjezenje', pa cete onda fino gradjanima morati da objasnite kad budu masovna otpustanja, sto je razlog tome.
I za kraj, ona cuvena Njegoseva "Svak je rodjen da po jednom umre, cast i bruka zive dovijeka". Mozda se pronadjes u istoj![]()
Najbolje prodju ljudi koji mimo zakona i pravila rade.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Stvarna individualna potrošnja po stanovniku prema standardu kupovne moći u Crnoj Gori u 2019. godini iznosila je 60% prosjeka EU. Prema prvoj procjeni EUROSTAT-a, bruto domaći proizvod (BDP) po stanovniku, izražen prema standardu kupovne moći, u Crnoj Gori u 2024. godini iznosio je 54 odsto prosjeka Evropske unije. Tako da ako nije bilo kakvih spektakularnih rezultata 2025, izgleda kao da je došlo do pada standarda u odnosu na EU prosjek. Običnom narodu se čini da bolje živi (nominalni iznos primanja je veći), a u stvari standard im je gori nego prije. Tako da i ta rekordna stednja mora biti umanjena za inflaciju da bi se dobio realan rezultat. Poz.
Pa to zna svaki gradjanin koji iole vodi racuna o svom kucnom budzetu/planira budzet, i stavlja na papir sve fino, pa uporedi sa prethodnim godinama.
Sva sustina PEZ price je sljedeca
"Poslušni su Jututunci, Plaćali su juhuhuhu, Ćutali su, žmurili su, Vojevali o svom kruhu.
A prolećem svakog goda Popne s’ na breg Balakaha, Pa poviče gromoglasno: Dobićete juhahaha!"
https://balasevic.in.rs/jovan-jovano...nska-juhahaha/
Balakaha (Spajki)![]()
Last edited by techlinkit; 03-09-25 at 20:03.
Vozis 110, prodjes kroz crveno, ubijes dvoje, i dobijes 5 godina
https://www.cdm.me/hronika/preinacen...i-dva-mladica/
Bolje ljude ubijat kolima no puskom, vise se isplati izgleda.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ovakve retardirane odbrane jos ne gledah.
Ili Bogdanović posebnu pažnju poklanja biračima ometenim u razvoju.
Tko leti, vrijedi...
Ove ljaljaške biznismene baš krenulo.
Što ti je sposobni direktor pobjednik rendera.
Al ljaljaši makar nisu korumpirani. Bješe tako?
Tko leti, vrijedi...
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ijesti_android
Spucao mu ga odpozadi.
Guzicom kočili
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks