A i policije kad je u pitanju "parkiranje" u saobracajnoj traci ali ko ce se baviti time i ugrozavati slobode stanovnika, poslovicno pravdoljubivih, slobodnih, casnih a nadasve postenih
Sent from my iPhone using Tapatalk
A i policije kad je u pitanju "parkiranje" u saobracajnoj traci ali ko ce se baviti time i ugrozavati slobode stanovnika, poslovicno pravdoljubivih, slobodnih, casnih a nadasve postenih
Konačno rješenje - rasulo.
Akcija pojas budite oprezni kupite djeci cokoladu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
3-4 auta zaključano ispred Pejtona, naljepnice svima na auto, svi propisno parkirani na parking mjestima no biće nisu platili parking ili su zaboravili da produže naredni sat.
S obzirom da znam da je prije neustavna naplata parkinga jer na svakom parkingu moraju da obezbjede platomat, šta se u međuvremenu desilo, rizikuje li ovo Mujović da Glavni grad pogine od tužbi ???
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Debili debilni, umjesto majmunima koji se parkiravaju gdje stignu i ometaju saobracaj oni kandze stavljaju propisno parkiranim vozilima koja nisu produzili vrijeme za parking.
Čini mi se da ovakve koriste.
Ne bi me čudilo da se neko sjeti da skine točak pa kući na tenane da je skine.
Eventualno da se neko sjeti da nabavi i da stavi sebi na točak i da izbjegne kaznu.
Ili da neko nabavi 10 ovih kandži i da samostalno u svojoj režiji kači strancima i da ih klepa po ušima...
cuo sam da je jedan covjek iz BP skinuo ovo pa je zadrzan i kaznjen 2000 eura jer je unistio drzavnu imovinu. navodno mu je slicno zakaceno prije 15 dana na Audi A7 (koji sigurno ima veci tocak od 16" tj. sirinu od 205)
Jesu pripremili ona obavjestenja koji se broj zove itd ili da se snalazimo sami
f6
Koliko je ovo lose osmisljeno
Hipoteticki - ja kupim auto od osbe X, jos ga nijesam preveo, cekam kraj registracije... podjem do grada, platim parking, naidje kontrolor i zakljuci da je tu parkirana osoba X (jer kako bi znao za promjenu vlasnistva) i meni nakaci kandzu...
I onda na mene pada tosak i kazni ili da se dokazujemo da jesam ili ne kriv ja...
bas dosta granicnih situacija i jada
Bukvalno su to naveli u tekstu, da provjeravaju i ko ima dugovanja.
f6
Znači idu po gradu i gledaju ko ima dugovanja, ako imaš više od 3 stavljaju kandžu bez obzira platio/ne platio parking?![]()
tako su rekli
jer oni kad rade na onaj terminal provjeru jesi li platio odmah imaju info i da dugujes
sad, moguce, i neko obavjestenje - ZAKLJUCAVAJ
ali tu je upitno sta od tih starih kazni stoji, jesu li ustavne, jesu li zastarile itd itd
no srecom, nema ustavnoga suda, nece ovo skorije dobit odluku je li po zakonu
Tako dodje. S obzirom da se nisu udostojili da nesto objasne pa
Makar u jutarnji program
f6
ahahaha mogli su poslat Koprivicu da objasni, otpjeva i na kraju novinara nazove narkomancinom ako ga "uvrijedi" boljom glumom, glasom ili potpitanjem![]()
Presretac iznad Grahova, bijeli bmw.
Kad su javili da su nabavljene kandze, mislio sam da ce da kaznjavaju nepropisno parkirana vozila po ulica, a oni oce za neka dugovanja po legalnih parkinga, ispada da je bolje da se parkiras na ulicu nego na parking
Najjača fora auto bez tablica
Ne vidi se broj šasije.
I stave ti kandžu. Skineš je i kako te mogu kaznit kad nema broja tablica ili broja šasije da se identifikuje vozilo?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks