Ove godine na 4 GS stize u sva četiri polufinala a onda se pitaju ljudi što se ne povuče
Federer i Nadal su se povukli kad su bili na mjestu 300+
Igrace on i dogodine to je skoro pa 100%
Djokash pochinje oko 2,zbog ovog walkovera u wta.
Napaljen je Fritz maximalno,no mislim da ce ga oladit brzo.
...
Ove godine na 4 GS stize u sva četiri polufinala a onda se pitaju ljudi što se ne povuče
Federer i Nadal su se povukli kad su bili na mjestu 300+
Igrace on i dogodine to je skoro pa 100%
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
kakva je kesa fritzsramota za tenis što je ovo top 5 igrač. čim dodje protiv jačeg protivnika opet iste stvari. čoek koji će više biti upamćen po tome da nije mogao (i umio) dobiti povrijedjene novaka i nadala no po ičemu drugom.
kod žena bi moglo pasti neko polufinale osaka vs iga. to bi bilo mnogo zanimljivo. drugo je aryna vs pegula. trebala bi to aryna dobiti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
To što je on top5 dovoljno govori kakva je konkurencija Sinneru i Alarazu.
Finale Museti - Djoković.![]()
Iiiiiiii.... dosli smo do kraja puta.
U finalu predvidjam da ce Sinner pobijediti Karlosa u najboljem slusaju sa 3:1. Inace, mislim da je realno i 3:0....
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
mislim da će se oprostiti ako uzme AO,ako ne uzme onda na olimpijadi.ako sineru nađu nešto do OI možda produži ako bude imao realnije šanse u finalima.
Novak realno ne moze parirati vise Sineru i Alkarazu, prosto sto su mladji i zivotinje su fizicki.
Osim ako Alkaraz bude imao los dan, a Novak odigra mec godine.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ovo je sprdnja ova dvojica ce se penzionisat sa po 40 GS-ova
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
U opklad da siner nece ni 10 a alkatraz 15 maks i to ako znacajno unaprijedi defanzivu.
A ko ce da im uzme to?
Pa oni vec po 5 imaju
To jedino ako ih povrede satru jer konkurencije nemaju. Samim tim što im je Novak sa 40 godina još uvjek najveća prijetnja dovoljno govori o današnjem tenisu.
da sam kockar kladio bi se da ce sineru nesto da nadju a karlos sa tolikom kilazom nece biti za vrhunski tenis,a laksi nece imati napad na ovom nivou.jedan je rafa,plus je znacajno veci frejm.
sineru su našli realno glupost koja nikako ne može da objasni da on nema pada u tempu poslednje dvije godine,žulj bi ga zabolio dati za svo ovo vrijeme.
karlos sa druge strane umije da se raspadne potpuno a najbolje je vođen teniser u istoriji
Ne bi me čudilo da ga Đokaj izbači.
Ne moze mislim Novak uzeti im vise od seta,jednostavno nije realno iako bi ja volio da se to desi i da osvoji jos jedan GS.
Posle ovoga polufinala realno je da ga vidimo i dogodine u Australiji,to me raduje.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Problem je sto novak moze jednog dobit ali kako je konkurencija sprdnja imam osjecaj da ce ova dvojica igrat na svaki GS finale
top10 iz 2004te: federer,rodik,hjuit,safin,moja,henman,koria,agasi, nalbandian,gaudio
top10 danas: alkaraz,siner,zverev,ben fakin šelton,njole (koji u momentu bodovanja imamtri polufinala na GS i peti je),fric,drejper,de minor,museti,rud (kojeg se više ni oni iz kuće ne sjećaju kad je igrao tenis).
svaki dalji komentar suvišan.
https://x.com/ozmo_sasa/status/1964013474293416235
volio bih da neko izvuče podatak kada je novak u tb bitnog meča (polufinale il finale slema) izgubio 4 poena na svoj servis. i to što je bio u igri u tb bilo je radi nekih grešaka carlosa inače vrlo lako je moglo biti tipa 7:1 ili 7:2.
I polufinale je fantastichan rezultat svakako.
...
Ovo je bio prvi put da sam navijao za Novaka da bi Sineru bilo lakse u finalu
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks