Pa nisam dobila ni nikakvu preporuku, niti čula išta, generalno sam prilično online i prokomentarisah da su mi reklame bzv i da me odbija način na koji neko to vodi, umjesto da ako se već bave hranom stave fokus na to, a ne na click i rage bite. Nije baš tako duboko, niti razlog za polemiku iskr.
ot: fin sendvič sa tunjevinom u la parisienne i uzmem često onaj kolač medeno srce, preukusan im je ( išleri su kako kad )
Danas mi iskoci njihova reklama "Ti si Podgoricanka" i posle toga zaista nemam zelju da pojedem bilo sta kod njih.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Skoro se sjetih šarana bez kosti u Mediteran na Bioče. Je li bio ko skoro? Jesu li održali kvalitet?
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Prije 15ak dana sam ga jeo, i dalje je bomba
Ima li neko mjesto da imaju jareće pečenje znam da su imali negdje tamo kod Bogetića ali bliže PG?
Bilo je neko mjesto 20-30 km juzno od Trebinja, iskakala je reklama na IG, mali porodicni restoran, pite i to niihovo... Ne mogu nikako da ga nadjem opet, zna li ko?
Mercur restoran u Budvi kod autobuske, vrhunski
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Sviđa mi se što u Smash imaju mini burgere kao "snack" uz pivo i to su delako bolji (meni) nego u Akademiju.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Džinovska prženica sa lososom, poširanim jajima i holandez sosom uz malo špargli kao prilog jedan baš ukusan doručak ( Spago ).
Jela sam i njihovu picu, ja vazda uzimam margaritu, ali sam probala i sa kruškom i gorgonzolom i svi su ishvalili neku sa mangulicom može li biti ... Sve u svemu jako fino.
Restoran Niksic, ako niste, moja preporuka da zaobidjete.
Pola svijeta sam prošla i nije mi se dogodilo da ispovracam ručak.
Ja odradih porciju od 10 ćevapa.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Naknadna pamet
https://kortmarketi.com/kort-caffe-i-restorani/
Kul.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Piazza u Petrovcu, vrhunske pizze i burgeri, još imaju Paulner u ponudi, idealna kombinacija.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Razmičemo se od ovog doručka u La Parisien (3 jaja, slanina, kobasica, grilovane pečurke, grilovan paradajz) @ 5.5 EUR
Ako ima ko šta bolje da predloži u PG za ove pare - neka viče. Sad za sad, meni je ovo favorit
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Ulja ne zale u pm
A ono jes povoljno
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks