Kolega, da li vi to skidate tablice da bi prevarili predstavnike zakona![]()
Mogao je da slika broj sasije ako ga ima na sofersajbni, a on pise u saobracajnoj pa se lako zakljuci da su te tablice.
Uglavnom plati to i parkiraj se fino na obiljezeno parking mjesto. Preko 10 godina od kad aktivno vozim grdilo kilometara, jos se nijednom nisam popeo preko ivicnjaka. Meni je zao gume da se toliko uvije prilikom penjanja na ivicnjak.
Oće li ovo da stavljaju kandže i na propisno parkirana auta koja nisu platila parking ? Jesu li toliko retardirani, koja je granica ovim ljudima ?
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
To sto se ljudi parkiraju dje stignu jer posledica manjka parking mjesta, a mjesta donekle nema jer se mnogo njih parkira bez placanja, skidaju tablice i slicno.
Cini se da su krenuli sa resavanjem problema u sami srz, nadam se da imaju usku komunikaciju sa komunalnom policijom i da im javljaju dje su oni koji krse pravila.
Glupost, kroz centar sam svaki dan i uvijek se može naći obilježeno slobodno parking mjesto, ili kod stadiona, ili kod kasarne, ili kod garaže ili kod mašinske. Parkiranje na sred ulice ili na trotoaru je čist bezobrazluk
Dako krenu uvece da kandze stavljaju...posle 23h 300 kandzi lagano
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako će ruke da trlja ko se prijavi na tender za te kandže i dobije ga za nepropisno parkirana auta kroz Podgoricu.
Broja im se ne zna.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 29-08-25 at 18:44.
Nevjerovatno je da kad se ode nedje vani da se postuju sva moguca pravila, parking 500m nije nikakav problem i kad se vrate u CG opet na metar od lokala, restorana, banaka itd
Odu? Dobar dio nije vidio svijeta dalje od novog sada sjeverno, sarajeva zapadno i niŝa istocno.
Definitivno sud, jer ne moze momak da ide okolo i iz glave pise tablice koje on misli da su. Mislim da je to grubo krsenje Zakona i sprdanje sa gradjanima, ali izgleda jos jedan partijski uhljeb. Ne, nemam br sasije na vidnom mjestu, a parkirao sam se jer jednostavno u 2 ujutru nije bilo slobodnog mjesta u radijusu od km, jbg.
Inace evo i sad dok pisem u sirem centru grada su cetiri autobusa stranih tablica parkirani na zelenoj povrsini, ali oni navece nemaju kad od kafane raditi posao, teska selektivnost.
Gud lak sa tim. Koliko cujem imaju registar zelenih povrsina.
To sto nije kaznio na hiljade drugih prekrsioca ne umanuje tvoju krivicu.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
AnblvbL.Lik kuka što krši zakon i još veli krše ga i drugi ali mene su našli.![]()
Vrsimo usluge skidanje tockova na licu mjesta.
Oprema: Dewalt 899. Kljucevi 17, 19, 21, 22.
Baterije 4x5Ah;
Krokodilka;
Sljedece godine smo milioneri.
Prema tome, šta da ti kažem?
Kad bi se tako lako nosile kandže zajedno sa točkovima i rezale kući,svaki el.trotinet koji se izdaje bi bio ukraden i to sa makazama za lozu.
Takođe ima još jedan ograničavajući faktor.Pola muškaraca i 99%% žena ne umije zamijenit točak ni kad mu guma pukne
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Svako stavljanje ce vjerovatno pratiti zapisnik sa brojem tablica, posle te nadju ko one bosance u Beogradu kad su ih brusilicama rezali pa nastavili jos danima po Srbiji da se voze.
Sent from my phone
Koliko sam primijetio od ovog sto su nabavili opet udar po sirotinji. Nabavljene kandzd hvataju do 215 sirine, tj guma 16 in je krajnji domet. U prevodu - slobodno se parkirajte sa dzipovima po bulevaru i trotarima, boli nas briga sto hitna/vatrogasna/invalidi i majke sa djecom u kolicma ne mogu proci, mi cemo samo propisno parkirana jeftinija vozila da zarobimo.
Ne nego ce bahate, boljestojece da diraju i rizikuju zadlanke i prijetnje oruzjem, pozive direktoru itd itd
Sve bi bilo mnogo jednostavnije da odmah sa bankarskog racuna vlasnika vozila skidaju odredjeni iznos za kaznu.
Ako se prekrsaj ponovi u kratkom intervalu cak i blokada racuna.
Ovo sve ne vodi nicemu. Samo je odraz nemoci institucija i sistema.
Nemaju oni toliko ni pauka ni kandzi koliko bahati i nesavjesni ljudi mogu dnevno prekrsaja napraviti.
Who let the dogs out
Ma samo parkiras na saobracajnici ili u sred neke raskrsnice a ne na obiljezenom parking mjestu i ne razmisljas ni o kaznama ni o kandzama
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks