bukmarkuj.
https://new.gigstix.me/event/random-...eptembar-2025/
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
<3
@goozica
https://www.cdm.me/zabava/muzika-fil...-je-proslavio/
Svašta nešto govore za nju doduše nije mi nešto u muzički pravac ali ima ozbiljno,ali ozbiljno veliku dušu.I stvarno me ne zanima njen privatni život i to nikad me bilo čiji privatni život u selebriti nije ni zanimao no njoj se baš vidi da je sva od emocija satkana.![]()
Kaze mu lik da pusti kosu, a on njemu: daj se skoncentriraj hahaahaahahah
nothing comes from violence and nothing ever could
Hrana i lijek su istog porijekla...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Uzeh neki RedMI ****** telefon pošto sjebah onaj OPPO nema njemu lijeka možda i ima ali bi me koštala popravka taman u ravni da ovo ****** uzmem.Sa telefonima sam ka KaemSe sa sunčaricama.
Nedobog da imam ja neki tamo telefon u vrijednosti đe još o njemu moram da brinem.Nedobog da ja imam neki telefon čija vrijednost premašuje 1000 eura pa ja to ne bi ni da mi ga poklone.
![]()
Prodje ljeto, prodje godina
Jbg
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Rijetko pišem na forumu, ali kad pišem vjerovatno sam popio 2-3 piva sam doma iz dosade.
Bitni su oni koji vam vraćaju osmjeh...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Zanimljivo mi je da je Solženjicin toliko s prezirom pisao o radio-ju Sloboda tačnije Slobodna Evropa.
A sve više ga razumijem i zašto.Pričati o slobodi zemlji koja ti je u krvi dala i u sinovima slobodu dok si ti dao žrtava koliko ništa,a istu izrugivati ruglu je vrhunac licemjerja.Ti nadmeni,nadmeni,EUropejci.
I nešto posmatram istoriju čovječanstva.
Pivo je nastalo u mesopotamiji.Vino je daleko više istorijski u današnjoj Gruziji negoli u Francuskoj.
To je kolijevka vinske civilizacije.
Ali,ti EUropejci?Ko su oni,kakva je njihova istorija?
Istorija kolonijalista i pljačkaša.Istorija ja sam se sjetio da patentiram a ti crkni.
Istorija ja sam oružjem neđe šljega da prevaspitam ove i one divljake.
Istorija esperanto je zapravo ENGLESKI.
Istorija hijao viđi naš stounhendž a onaj kapija u Palmiri se ruši vjekovima i vjekovima stara.
Istorija imate da obiđete Berlinsko muzejsko Ostrvo a tamo cijela kulturna baština sa bliskog istoka.Zakažite posjetu preko neta,karta toliko i toliko.
Ništa njemačko nema.
Istorija vladara nad drugima lažima,lažima i prevarama.
Istorija vidiš ova starbaks kafa je najbolja,nad cijenom rušenja svih prava nekih tamo obespravljenih Afrikanaca.
E to je njihova istorija,sadašnjost,a budućnosti ne znam kako će ići.
Uvođenje pravilnika po njihovoj mjeri a sve ide tome ne baš etički.Kršenje međunarodnog suda pravde kad se USA digne ona stvar.
I kad sklopim mozaik uzevši sve u obzir i istoriju i sadašnjost i ovo bahato ponašanje njihove čelnice mogu samo reći što ni sanjala nisam da ih apsolutno ne podržavam.Ne treba meni takav mir,ni blagostanje ni bilo šta.Jer licemjere prezirem iz dubine duše.Može biti da mi je sve više blizak jedan Solženjicin.
Ja se u onaj narod što radi u markete dok mi traje ta mučna trgovina ozbiljno našalim,nasmijem ka da su mi članovi familije.Zapamtili su me po tome nema ništa dragocjenije na svijet.Da im neko drugi reče jel moguće da uvozimo luk iz Albanije mislim da bi popižđeli.![]()
Jadan voditelj pored dva istoricara ne zna o cemu pricaju
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://x.com/slothanova/status/1962604919262978551
Koji đavo je evo gledam ovaj Gemini koji svugdje se reklamira a još vrhunac svega što kad sam krenula da uđem u Gmail isti iskače veli write better email with the jel sa AI.
Ovaj Google je postao monstrum.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Tuđa su, veli, mišljenja samo mišljenja, a ne pravila po kojima moramo živjet.
Bolje svoje, no usvojeno...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks