sreća naša pa su i ovo kese, sve zicere omašiše.
džoni. <3
Sent from my iPhone using Tapatalk
Proslosezonska KK Buducnost bi reprezentaciju 37 razlike dobila bukvalno. Ali ajde sa srecom, evo nas na +4, 33 sek do kraja...
sreća naša pa su i ovo kese, sve zicere omašiše.
džoni. <3
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Malo jos nedostaje.
Mislim da je to to
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Sad ce mag od trenera da izadje u medije i da izjavi nesto poput "u inat dusmanima i svima, tim pokazuje da ima srce"
nadam se stvarno da će bola poćerat, jer on nije da vodi tim bilo čega a ne reprezentaciju.
Pobjede protiv Švedske i Velike Britanije su se očekivale i prije prvenstva i to ćemo vjerovatno i ostvariti.
Sa obzirom na roster , očekivanja ispunjena i puna kapa , izvučen maksimum.
P. S. - @outline već se zna da Radović nakon prvenstva završava svoj selektorski mandat.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ovi su grđi od nas ako to može bit.
Dobro je da dobismo konačno.
čuo sam da ide, al odje je sve moguće tako da. dok ga ne vidim da ide, ništa ne vjerujem.
Prije dva mjeseca kad sam ga sreo na aerodrom rekao mi je da mu se nece produzit mandat i da je to to ma sta uradio na evropsko
Problem nas je sto ne znam dijete da trenira kosarku, svi su na fudbal raspali
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
veci je problem sto vise nema igralista / ulicnih / parking koseva. nekad je u mom selu bilo 15-ak koseva na kojima se moglo igrati (i igralo se) dan-noc, sad nema maltene djaolji.
pa ce se lako preci na skolu kosarke.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ima vala i igrališta no i maloumne đečurlije koje lome koševe, skidaju mrežice i slično. Ne pamtim da je iko koga znam lomio koševe i table kad smo bili mlađi, to je danas svakodnevnica. Ja igram basket 3 put nedeljno, svako malo donosimo mrežice jer raspadi kradu (da mi je znat što će nekome jebena mrežica od 5 eura i da mi ga je ufatit).
prije nekoliko vikenada sam bio da sutiram negdje popodne sat vremena, sam sam bio na dva kosa. prije 20-30 godina nema sanse da se moglo vezati sat vremena tokom dana da nema nikoga na kosu.
I, kakav je bio osjećaj?
Isti ili bolji?![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
a isto bih radije opeglao nekoga 1 na 1 nego sam sutirao. i dalje ne mogu da promasim sa 45 stepeni iskosa lijevo sa 4-5 metara, od table. i dalje ne mogu da pogodim sa bilo koje druge tacke.
Kako onda da ispeglaš? Po 90?
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ovo dje ja živim terena ima
Blok 5, Makarije, Blok 6, Radoica, 2x Bemax.
Vala ne fali.
E sad što su ozidane one farme ljudi siti kvart, central i ostali turkmenstani bez i jednog igrališta, jbg…
Kupcima nije trebalo.
Nisu imali ni tamo okle su dosli.
Tko leti, vrijedi...
na šta liči ova igra. nas 5 sa foruma bi smislenije igralo.
Strava i užas.
Sreća pa su Britanci kao i Šveđane kante , ne znam kako se takvi uopšte plasiraju.
cipar je najgora repka koju sam gledao na ovom prvenstvu, iznad njih malo česi. al ovo što mi igramo danas je baš amaterski. sreća naša pa ako jokić i ekipa budu prvi tamo, neće nas nabit' 50 razlike.![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks