Imaš u zgradu Krstarice u onaj prolaz blizu onog amfitetra/kruga
[email protected]
Viber +38267587076
Rade do 16h.Meni štampali neke fotke auta u boji za osiguranje.Super izašlo,mada,nisam neki poznavalac može li i koliko to bolje od toga.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Može li neko da linkuje pliz, jer evo ne mogu naći sile nema, post kolege u kom pominje gospodu iz Turske, mislim negdje na Zabjelu, koliko se sjećam, koji rade reparaciju namještaja.
Zahvaljujem unaprijed!
><
Instagram karettamobilya
broj telefona 068 512 116
Ne mogu ti link sad trazit,jel ti ovo dovoljno?
Đe je najveći izbor školskog pribora u PG?
Poslato sa pisaće mašine Fold 7
........... Ż\_(ツ )_/Ż............
U skupstinu![]()
Jel zna neko neki servis koji radi displej za oppo.Dva obiđoh pretpostavljam da nemaju jer uzeh taj neki najjeftiniji u Italiji silom prilika.
Pitaću hvala iako sa njihovim serviserima imam loša iskustva zbog jednog lapa.Telefon je bio jeftin ionako ako im je popravka da se ne isplati da uzmem nešto drugo samo da šljaka.
Ima li ko da preporuci kakve kvalitetne kancelarijske stolice?
Moram klincima mijenjat izlomile su im se ove gamerske
U sustini ne bih ovo sa tockovima
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ovako nešto traži mnogo si ih ti nešto razmazio sa točkićima.
Vazda se sjetim nekog video-a u USA kad klincima za novu godinu u poklon dođe ka skrivena kamera kilo paradajza a oni plaču sve u šesnaest.Ono ka nismo to od deda mraza tražili.
https://shop.bauhaus-movement.com/th...-marcel-breuer
Bome ja kad se sjetim djetinjstva što god na poklon su mogli da mi daju ali najviše mi je značilo da ih viđu nekako srećne.Neko zlo doba.
Last edited by Bluemoon; 30-08-25 at 20:35.
Mogu li ja kao CG drzavljanin koji posjeduje vozačku druge države (USA), da upravljam vozilom u inostranstvu na tu stranu dozvolu? Pošto CG mi valjda ne priznaje tu dozvolu, nego moram imat CG.
Možeš,pretpostavljam,samo da platiš neku prekvalifikaciju čini mi se ka što sam ja recimo za BG univerzitet tada morala nostrifikovat jer ga ne priznaju u to doba bez da im platiš taksu da si stvarno kvalifikovan.U ovu crnu rupu od države samo im neke takse plati tamo u ministarstva a u slučaju saobraćaja onda se moš uključit ka svaki prosječni građanin Crne Gore i divljat sve u 16.
Last edited by Bluemoon; 30-08-25 at 21:26.
Da pitam i ovdje - zna li neko kako nabaviti bolnički krevet, nov ili korišćen?
https://oglasi.me/ostale-kategorije/...t-og22431222me
Prelistaj razn eoglase, ima dosta toga. Cak i iz Srbije vrse dostavu za CG, pojedini
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Mi tipicno kupiujemo u Merkator
Ali u Pejton je bilo vise knjizara sa OK izborom
Kako me nasmija na zoru
Sjetih se prije skoro 20 godina kad se radilo u jednu drzavnu firmu koliko se kupovalo u Kastex - ne za svoje radnike no da se nosi po ministarstvima i slicno ko mito
prijatelji su skoro uzeli u lubenicu sasvim solidne ikeine
to ti zavisi od zakona te druge drzave dje bi da vozis
u cg ne mozes da upravljas stranim vozilom, osim ako imas drzavljanstvo te drzave
*izuzetak su uvozi
Kontaktiraj ove fine ljude
https://caritascg.me
https://maps.app.goo.gl/prsJ6Zpf6swB3yoJ6
Oni su pomagali ljudima i davali pozajmice te vrste
Tvoje je da isti prevezes i eventualno zamijenis dusek (oni najvise stradaju)
Znam kad je trebalo za clana porodice zbog oporavka da smo se mi tako snasli. Na kraju su im "donirali" dusek i nesto uplatili cini mi se na ime donacije - pay it forward style![]()
Zna li neko dje da kupim/nabavim malo deblje kartone da zastitim parket tek postavljeni? Treba mi nekih 80m2. Parketar kaze da ne stavljam najlon nego da ga pustim da dise i da samo stavim deblji karton..
Podji u lakovic na zlaticu ondje im je magacin. Dace ti
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Imate li broj nekog ko vrsi iskopavanje i zidanje grobnog mjesta?
Sent from my AC2003 using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks